پیام ویژه

آخرين مطالب

ضوابط جدید واردات پوشاک برای مقابله با قاچاق اعلام شد اقتصادي

ضوابط جدید واردات پوشاک برای مقابله با قاچاق اعلام شد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - تسنیم /براساس ضوابط جدید ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برای مقابله با قاچاق پوشاک، خریداران، واردکنندگان و تولیدکنندگان این کالا ملزم هستند که اطلاعات را در سامانه جامع تجارت ثبت کنند.
ضوابط اختصاصی خرید، فروش، حمل و نگهداری گروه کالایی پوشاک، اجزاء پوشاک، کیف، کفش و منسوجات در 33 ماده و 18 تبصره تصویب شده است.
این ضوابط شامل انواع پوشک، کیف کفش، منسوجات و اجزا و ملزومات پوشاک است.
بر اساس این ضوابط، خریداران کالاهای مشمول موظفند این کالا را تنها از اعضای زنجیره تأمینی که مشخصات آن ها در سامانه جامع تجارت ثبت و مورد تأیید قرار گرفته است، خریداری نمایند.
خریداران کالاهای مشمول موظفند صرفاً کالاهایی را که فروش آن ها در سامانه جامع تجارت به نام ایشان ثبت شده است، خریداری نمایند.
خریداران کالاهای مشمول، در صورت خرید کالا، ملزم به تأیید خرید در سامانه جامع تجارت می باشند. تا زمانی که خریدار، فروش ثبت شده به خود را در سامانه مذکور تأیید ننماید، فروش ثبت شده توسط فروشنده بلااثر خواهد شد.
ضوابط فروش
فروش کالای مشمول به اعضای زنجیره تأمینی که مشخصات آن ها در سامانه جامع تجارت مورد تأیید قرار نگرفته، تخلف است.
فروشندگان کالای مشمول ملزم به ثبت اطلاعات فروش در سامانه جامع تجارت می باشند.
فروش به مصرف کننده نهایی صرفاً با ثبت اطلاعات توسط فروشنده بوده و نیازمند تأیید اطلاعات خرید از سوی مصرف کننده نهایی نیست.
همه عرضه کنندگان (اشخاصی که اقدام به فروش کالای مشمول می کنند)، ملزم به ثبت اطلاعات محل های عرضه کالا و موجودی آن محل در سامانه جامع تجارت می باشند. اطلاعات ثبت شده در سامانه باید با موجودی آن محل در هرلحظه مطابقت کامل داشته باشد.
سازمان امور مالیاتی کشور موظف است سامانه مؤدیان را راه اندازی و امکان ثبت نام مؤدیان در سامانه و صدور صورتحساب الکترونیکی را از طریق سامانه مزبور فراهم نماید.
بازار
همه فروشندگان و عرضه کنندگان کالاهای مشمول که توسط سازمان امور مالیاتی فراخوان شوند، موظف به ثبت نام در سامانه مذکور هستند. خرده فروشی ها و واحدهای صنفی که مستقیماً با مصرف کننده نهایی ارتباط دارند، علاوه بر عضویت در سامانه مؤدیان، موظف به استفاده از پایانه فروشگاهی می باشند.
استفاده از پایانه فروشگاهی برای مؤدیانی که مستقیماً با مصرف کننده نهایی ارتباط ندارند، الزامی نیست، اما مؤدیان مزبور موظفند کلیه صورتحساب های خود را به ترتیبی که سازمان امور مالیاتی مقرر می کند از طریق سامانه مؤدیان صادر کنند.
ضوابط حمل
شرکت ها و مؤسسات حمل ونقل موظفند اطلاعات مربوط به حمل بین شهری کالاهای مشمول مانند «مبدأ»، «مقصد»، «شرح و میزان در حدی که این دو با مشاهده ظاهری عرفا قابل تشخیص باشد» را به منظور اخذ سند حمل در زیرسامانه حمل ونقل موضوع بند (ث) فصل دوم آیین نامه اجرایی مواد (5) و (6) قانون، به صورت صحیح ثبت نمایند و حمل کننده این کالاها موظف است پیش از حمل بین شهری، سند حمل را از شرکت ها یا مؤسسات حمل ونقل دریافت نماید و از مطابقت اطلاعات سند حمل با محموله خود اطمینان حاصل نماید. در حمل کالای مشمول، اطلاعات سند حمل باید با محموله مطابقت داشته باشد.
حمل کالای مشمول توسط تمامی شرکت های پستی دولتی و خصوصی منوط به استعلام اصالت (حسب مورد شناسه کالا یا رهگیری) از سامانه جامع تجارت است.
شرکت های پستی دولتی و خصوصی موظفند اطلاعات مورد درخواست سامانه شناسایی و مبارزه با کالای قاچاق مانند مبدأ، مقصد، شرح، میزان و مشخصات فرستنده و گیرنده کالاهای مشمول را به صورت برخط و آنی به این سامانه ارسال نمایند.
در حمل ونقل هوایی، ریلی و آبی کالاهای مشمول نیز رعایت تمامی ضوابط حمل ونقل، حسب مورد الزامی است.
ضوابط نگهداری
مالکان کالای مشمول ملزم به ثبت اطلاعات محل های نگهداری (انبارها و مراکز نگهداری)، موجودی اولیه، ورود و خروج کالا بر اساس شکل (فرم) تعریف شده در سامانه جامع تجارت می باشند. اطلاعات ثبت شده محل نگهداری در سامانه باید با موجودی آن محل در هر لحظه مطابقت کامل داشته باشد.
نگهداری کنندگان کالای مشمول ملزم به ثبت اطلاعات محل های نگهداری (انبارها و مراکز نگهداری)، موجودی اولیه، ورود و خروج کالا در سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا می باشند. اطلاعات ثبت شده محل نگهداری در سامانه باید با موجودی آن محل در هر لحظه مطابقت کامل داشته باشد.
مقررات عمومی
هرگونه خرید، فروش، اقدام به فروش (عرضه)، حمل و نگهداری کالای مشمول فاقد شناسه کالای نصب یا درج شده ممنوع است.
در کلیه موارد تخلف از ضوابط موضوع این مصوبه، در صورت تحقق قاچاق، حمل، نگهداری و یا فروش کالای قاچاق، امکان استناد به تخلف موضوع تبصره (4) ماده (18) قانون وجود نخواهد داشت.
در این ضوابط برای کالای همراه مسافر نیز سقف 40 کیلوگرمی تعیین شده و چنین آمده است: در صورتی که کالا 40 کیلوگرم یا کمتر از آن باشد، اما با توجه به وجود تنوع در سایز، رنگ و سایر فیلدهای توصیفی از یک نوع کالای مشمول (اصطلاحاً جهت جوری جنس در فروش تجاری)، بسته بندی با شواهد تجاری (مثل بسته بندی دسته ای یا گونی) یا امثال آن، تجاری محسوب شود یا با توجه به میزان یا مراتب رفتار یا سایر اوضاع و احوال به صورت یک جریان تجاری درآید، ضوابط و ضمانت اجراهای این دستورالعمل در خصوص مسافر یا ارسال کننده کالا لازم الاجرا است.
حمل کالا بیش از حدود نیاز مصرف شخصی توسط سایر اشخاص به قصد تجاری اعم از اینکه کم باشد یا زیاد و در یک مرتبه باشد یا مراتب متعدد.
اجرای ضوابط این مصوبه در مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی به شرح زیر خواهد بود:
الف) چنانچه خرید یا فروش کالای مشــمول در این مناطق انجام شود، اعمال ضــوابط خرید یا فروش، به جای سامانه جامع تجارت، در بســتر سامانه هایی اســت که بدین منظور می بایست توسط دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی ایجاد شود.
تبصره ـ خرید یا فروش در صورتی انجام شده در مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی محسوب می شود که طرفین معامله مجوز فعالیت در منطقه مربوطه را داشته و کالای مورد معامله نیز در آن منطقه واقع باشد.
ب) چنانچه حمل کالای مشمول صرفاً در محدوده یک منطقه باشد، اعمال ضوابط حمل در بستر سامانه هایی است که بدین منظور می بایست توسط دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی ایجاد شود.
پ) چنانچه نگهداری کالای مشـمول در محدوده منطقه باشـد، اعمال ضـوابط نگهداری در بسـتر سـامانه هایی اسـت که بدین منظور می بایسـت توسط دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی ایجاد شود.
ت) در سایر موارد، اعمال تمامی ضوابط صرفاً در بستر سامانه های جامع تجارت، جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا و جامع حمل و نقل خواهد بود.
ورود کالا به مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی و ایجاد و اختصاص شناسه کالا و رهگیری این کالاها در سامانه ای است که توســط دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی ایجاد و تمامی اطلاعات آن به صورت برخط به سامانه جامع تجارت ارسال خواهد شد.
دبیرخانه شـورای عالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصـادی موظف است ظرف شـش ماه از تاریخ ابلاغ این مصوبه، کلیه سامانه های لازم برای اجرای این ماده و تبصره (2) آن را راه اندازی نماید. سامانه های مزبور باید منطبق با فرآیندهای سامانه های جامع تجارت، جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا و جامع حمل و نقل بوده و مراتب راه اندازی، انطباق و امکان بهره برداری کامل باید به تأیید و اعلان ستاد برسد. درغیر این صورت تمامی ضوابط باید در سامانه های اخیرالذکر انجام گیرد.
دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی موظف است اطلاعات سامانه های اختصاصی را به صورت برخط حسب مورد به سامانه های جامع تجارت، جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا و جامع حمل و نقل ارسال نماید.
خرید یا فروش کالای مشمول از طریق فضای مجازی نیز مشمول رعایت ضوابط تعیین شده این مصوبه می باشد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1579657/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشدار وزش باد در مناطق مرکزی کشور

ماجرای مرگ دختر 28 ساله در کیش، هنگام موتور سواری

یک سوال از اعضای شورای عالی اشتغال؛ اولین شغلی که خودتون در جوانی مشغول شدید چی بود؟

حراج شمش طلا به صدمین جلسه رسید

چگونه ارتش چین به آرامی کنترل اقیانوس آرام را به دست می‌گیرد

متهم 15 سال بعد از جنایت: من قاتل نیستم!

آغاز پیش فروش بلیت قطار برای اردیبهشت ماه

انواع کلاهبرداری‌های آنلاین و راهکارهایی برای محافظت از کاربران

سرمقاله دنیای اقتصاد/ چه کسانی اقتصاد را شرطی کردند؟

مظلومیت غزه؛ فریادی که جهان نمی‌شنود

عدم گزارش فلج اطفال در کشور طی 24 سال گذشته

قسط بده که دیده شوی!

قیمت خودرو در سراشیبی

ضرب‌ و شتم دانشجویان معترض حامی فلسطین در دانشگاه آمستردام هلند

دولت ترامپ کمک 2.2 میلیارد دلاری به دانشگاه هاروارد را تعلیق کرد

سرمقاله خراسان/ قره قوم، کارویژه دیپلماسی استانی شود

ثبات شکننده شبکه بانکی

مشخصات کلیدی موتورولا Razr Plus (2025) در بنچمارک گیک‌بنچ مشاهده شد

میرسلیم: ترامپ ضمانت نمی دهد مگر از عاقبت نفرت انگیزش در قیامت بترسد

اگر فراموش نکنیم ترامپ با خروج از برجام چه شرایطی رقم زد، دیگر دم از مذاکره نخواهیم زد

بازی Prince of Persia: The Lost Crown برای اندروید و iOS منتشر شد

خیز بن‌سلمان برای هسته‌ای شدن؟

زنی متوهم که تاثیر وحشتناکی بر ترامپ دارد

حرکت در مسیر عقلانیت؛ یک سال پس از وعده صادق1

دیپلمات پیشین: شرایط برای توافق ایران و آمریکا مهیاست

سخنگوی دولت اصلاحات: از ترس شکست نباید مذاکرات را متوقف کرد

رویداد مسقط از پس ژرفای تاریخ

هکرها صدای جعلی ایلان ماسک و مارک زاکربرگ را در تقاطع‌های کالیفرنیا پخش کردند

ارزان شدن موبایل در ایران؛ تأثیر مذاکرات و کاهش نرخ دلار بر بازار گوشی

تقویت ریال با مذاکره

هسته سخت نظام علیه نظام؟

ترامپ به سی ان ان: دیگه اصلا اعتباری ندارین!

جزئیات طرح زیاده‌خواهانه اسرائیل برای توقف دائمی جنگ غزه

حکم معلم‌ خاطی مدرسه سنندج تعلیق شد

ملاک دهک بندی خانوارها چیست؟

برخی کاربران از لرزش شدید دوربین فوق‌عریض گلکسی S25 اولترا گزارش می‌دهند

آیفون 17 پرو مکس را ساختیم؛ نگاه نزدیک به پرچمدار 2025 اپل!

رفتار عجیب ترامپ در حضور نوه‌اش

اوضاع انسانی وخیم در نوار غزه

کنایه سنگین ترامپ به زلنسکی: او جنگ را شروع کرد، سپس برای موشک، التماس کرد

پسر جوان، مظنون اصلی سقوط مرگبار دختر آرایشگر

‌قتل زن سالخوره با ضربه پیک نیک

پیش بینی قیمت طلا و سکه 26 فروردین 1404

رسانه عبری: اسرائیل اشغال خشونت باری در جنوب سوریه دارد

انتشار تصاویر هدف قرار دادن تک‌تیرانداز اسرائیل در شرق غزه

ابراز شگفتی حماس از پیشنهاد مصر برای خلع سلاح مقاومت

معمای 16 ساله درباره ضربه مرگبار در درگیری خیابانی

اولین یارانه نقدی 1404 واریز شد

وضعیت عجیب درب دانشکده علوم سیاسی دانشگاه تهران و پرچم آمریکا/ تصاویر

ترامپ به شکست از چین اعتراف کرد