پیام ویژه

آخرين مطالب

آمادگی صندوق توسعه ملی برای 25 میلیارد دلاری سرمایه‌گذاری اقتصادي

آمادگی صندوق توسعه ملی برای 25 میلیارد دلاری سرمایه‌گذاری
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایرنا / رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی از آمادگی این صندوق برای سرمایه گذاری حدود 25 میلیارد دلاری در بخش‌های مختلف اقتصادی خبر داد و گفت: این سرمایه گذاری به‌تدریج و در طول زمان و به تدریج انجام می شود.
مهدیی غضنفری روز شنبه در حاشیه امضای تفاهم‌نامه همکاری با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سوالی درباره برنامه صندوق برای تحقق اهداف شعار امسال تصریح کرد: وقتی می گوییم سرمایه گذاری، معنی آن این نیست که صندوق توسعه ملی سرمایه گذاری در این بخش ها خواهد داشت بلکه ما تامین مالی می کنیم که بخش خصوصی سرمایه گذاری کند و لذا این واژه باعث می شود که گاهی اوقات بگویند که صندوق سرمایه گذاری کرده که اینگونه نیست.
وی ادامه داد: ما آماده هستیم 250 میلیون دلاری برای جهش تولید بصورت عاملیت تامین مالی کنیم و یعنی بانک ها حضور دارند و حدود 10 میلیارد دلار سهم صندوق در پروژه بسیار مهم فشار افزایی است که نقش صندوق در این سرمایه گذاری فقط تامین مالی است.
رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی افزود: رئیس جمهوری علاقه‌مند بودند که 30 هزار مگاوات کمبود و ناترازی برق را از سوی نیروگاه های تجدیدپذیر تولید شود و در این زمینه اتکای وی به صندوق توسعه ملی و بانک مرکزی است.
غضنفری ادامه داد: ولی مدل ما این بود اگر تغییری در شیوه نامه صندوق یا شیوه نامه سرمایه گذاری صندوق داده شود، قادر خواهیم بود به سرعت این منابع را پرداخت کنیم ولی با تدابیری که انجام شده و ساده سازی که انجام دادیم با همان مدل عاملیتی، کاملا این آمادگی وجود دارد که هر تعداد از افراد را از بخش خصوصی و بانک ها به ما معرفی کنند، تامین مالی شوند.
وی تصریح کرد: برخی از بانک ها 700 میلیون دلار و برخی دیگر 500 میلیون دلار قول گرفته اند و تا دو تا سه میلیارد دلار امسال و براساس همین شیوه نامه ای که داریم، قادر باشیم تامین مالی کنیم.
غضنفری خاطر نشان کرد: وقتی می گوییم 3 میلیارد دلار برای جهش تولید و یا 10 میلیارد دلار برای فشار افزایی که همه این مقدار در سال جاری هزینه نخواهد شد بلکه پروژه های زمان دار است که در طول آینده پرداخت می شود و چون ما نیز برای پرداخت آن احتیاج به بازیابی منابع قبلی داریم به همین دلیل می توانیم از این طریق تامین مالی کنیم.
وی گفت: در سال جاری حدود 13 تا 15 میلیارد دلار در حوزه نفت و گاز، 2 تا 3 میلیارد با همین شیوه نامه موجود و هرگونه مقررات جدید در حوزه نیروگاه های تجدید پذیر و حدود 4 تا 5 میلیارد در سایر صنایع یعنی فولاد، پتروشیمی و تامین آب از دریای عمان و خلیج فارس تعهد پرداخت خواهیم داشت ولی با زمان بندی خاصی که در طول زمان خواهد بود.
رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی تصریح کرد: به زودی سیاست های صندوق را در راستای نامگذاری سال از سوی رهبر معظم انقلاب به نام سال سرمایه‌گذاری برای تولید بصورت شفاف اعلام خواهیم کرد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1579679/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشدار وزش باد در مناطق مرکزی کشور

ماجرای مرگ دختر 28 ساله در کیش، هنگام موتور سواری

یک سوال از اعضای شورای عالی اشتغال؛ اولین شغلی که خودتون در جوانی مشغول شدید چی بود؟

حراج شمش طلا به صدمین جلسه رسید

چگونه ارتش چین به آرامی کنترل اقیانوس آرام را به دست می‌گیرد

متهم 15 سال بعد از جنایت: من قاتل نیستم!

آغاز پیش فروش بلیت قطار برای اردیبهشت ماه

انواع کلاهبرداری‌های آنلاین و راهکارهایی برای محافظت از کاربران

سرمقاله دنیای اقتصاد/ چه کسانی اقتصاد را شرطی کردند؟

مظلومیت غزه؛ فریادی که جهان نمی‌شنود

عدم گزارش فلج اطفال در کشور طی 24 سال گذشته

قسط بده که دیده شوی!

قیمت خودرو در سراشیبی

ضرب‌ و شتم دانشجویان معترض حامی فلسطین در دانشگاه آمستردام هلند

دولت ترامپ کمک 2.2 میلیارد دلاری به دانشگاه هاروارد را تعلیق کرد

سرمقاله خراسان/ قره قوم، کارویژه دیپلماسی استانی شود

ثبات شکننده شبکه بانکی

مشخصات کلیدی موتورولا Razr Plus (2025) در بنچمارک گیک‌بنچ مشاهده شد

میرسلیم: ترامپ ضمانت نمی دهد مگر از عاقبت نفرت انگیزش در قیامت بترسد

اگر فراموش نکنیم ترامپ با خروج از برجام چه شرایطی رقم زد، دیگر دم از مذاکره نخواهیم زد

بازی Prince of Persia: The Lost Crown برای اندروید و iOS منتشر شد

خیز بن‌سلمان برای هسته‌ای شدن؟

زنی متوهم که تاثیر وحشتناکی بر ترامپ دارد

حرکت در مسیر عقلانیت؛ یک سال پس از وعده صادق1

دیپلمات پیشین: شرایط برای توافق ایران و آمریکا مهیاست

سخنگوی دولت اصلاحات: از ترس شکست نباید مذاکرات را متوقف کرد

رویداد مسقط از پس ژرفای تاریخ

هکرها صدای جعلی ایلان ماسک و مارک زاکربرگ را در تقاطع‌های کالیفرنیا پخش کردند

ارزان شدن موبایل در ایران؛ تأثیر مذاکرات و کاهش نرخ دلار بر بازار گوشی

تقویت ریال با مذاکره

هسته سخت نظام علیه نظام؟

ترامپ به سی ان ان: دیگه اصلا اعتباری ندارین!

جزئیات طرح زیاده‌خواهانه اسرائیل برای توقف دائمی جنگ غزه

حکم معلم‌ خاطی مدرسه سنندج تعلیق شد

ملاک دهک بندی خانوارها چیست؟

برخی کاربران از لرزش شدید دوربین فوق‌عریض گلکسی S25 اولترا گزارش می‌دهند

آیفون 17 پرو مکس را ساختیم؛ نگاه نزدیک به پرچمدار 2025 اپل!

رفتار عجیب ترامپ در حضور نوه‌اش

اوضاع انسانی وخیم در نوار غزه

کنایه سنگین ترامپ به زلنسکی: او جنگ را شروع کرد، سپس برای موشک، التماس کرد

پسر جوان، مظنون اصلی سقوط مرگبار دختر آرایشگر

‌قتل زن سالخوره با ضربه پیک نیک

پیش بینی قیمت طلا و سکه 26 فروردین 1404

رسانه عبری: اسرائیل اشغال خشونت باری در جنوب سوریه دارد

انتشار تصاویر هدف قرار دادن تک‌تیرانداز اسرائیل در شرق غزه

ابراز شگفتی حماس از پیشنهاد مصر برای خلع سلاح مقاومت

معمای 16 ساله درباره ضربه مرگبار در درگیری خیابانی

اولین یارانه نقدی 1404 واریز شد

وضعیت عجیب درب دانشکده علوم سیاسی دانشگاه تهران و پرچم آمریکا/ تصاویر

ترامپ به شکست از چین اعتراف کرد