پیام ویژه

آخرين مطالب

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران: نفت 200 میلیارد دلار سرمایه نیاز دارد اقتصادي

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران: نفت 200 میلیارد دلار سرمایه نیاز دارد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایلنا / رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران گفت: بیش از 200 تا 250 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری نیاز داریم تا بتوانیم نفت و گاز کشور را به یک حالت پایدار برسانیم.
آرش نجفی درباره تاثیر توافق در مذاکرات مسقط بر جذب سرمایه و همچنین توسعه صنعت نفت و گاز کشور اظهار داشت: ما در سال‌های گذشته به دلیل تحریم‌ها از بسیاری از تکنولوژی روز دنیا بی‌بهره و یا کم‌بهره بوده‌ایم و در حال حاضر برای بهره‌برداری از منابع زیرزمینی کشور و فشارافزایی مخازن گاز و احیای مخازن نفتی نیاز به تکنولوژی جدید، امکانات روز و سرمایه‌گذاری جدی داریم.
وی افزود: ما بیش از 200 تا 250 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری نیاز داریم تا بتوانیم نفت و گاز کشور را به یک حالت پایدار برسانیم، برای انتقال انرژی به پالایشگاه و پتروشیمی و امکانات زیرساختی و امثال آن حتما به سرمایه نیاز داریم.
رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: اکنون سرمایه‌گذاری در کشور ما فارغ از تحریم درگیر ارتباطات بین‌المللی است که مستلزم تصویب کامل FATF است، باتوجه به اینکه هنوز ورود به این ساز و کار مالی را نپذیرفته‌ایم باعث شده نتوانیم مبادلات مالی داشته باشیم و حتی در حوزه‌های سرمایه‌گذاری کوچک نیز نمی‌توانیم منابع سرمایه‌ای خارج از کشور را جذب کنیم، در حالی که قاعدتا هرگونه سرمایه‌گذاری در چارچوب روابط بانکی بین‌المللی قانونی انجام می‌شود، بنابراین نیازمند تعاملات بین‌المللی هستیم.
وی بیان داشت: باتوجه به موافقت مقام معظم رهبری با اینکه فرایندهای سرمایه‌گذاری توسط کشورهای دیگر و حتی امریکا هم تحقق پیدا کند شرایط برای ایران تسهیل شده است، اکنون کشور امریکا در حوزه نفت پیش رو است و احتمالا اگر ما در تعامل اقتصادی با امریکا باشیم و کریدور اقتصادی بین دور کشور برقرار شود این امکان را خواهیم داشت که ضمن بهره‌گیری از تکنولوژی‌ها؛ از سرمایه این کشور نیز در توسعه میادین نفت و گاز کشور استفاده کنیم. همچنین می‌توانیم منابع سرمایه‌ای شرکت‌هایی که چندملیتی را بکار بگیریم و خود را به شرایط پایدار موفق در حوزه نفت و گاز برسانیم.
نجفی خاطرنشان کرد: در هر حال آغاز فرایند سرمایه‌گذاری و بروز کردن روند فعالیت‌های اقتصادی و صنعتی کشور بستگی به روند، جنس و کیفیت توافقات با امریکا دارد، امیدواریم توافقات اصلی تا خرداد صورت بگیرد و ما تا آن زمان روی برخی اصول با امریکا توافق کنیم، ریزه‌کاری و مباحث فنی کاری زمانبر است، همین که شرایط روحیه تعامل بین تهران-واشنگتن فراهم شود باب مذاکرات اقتصادی فراهم خواهد شد و همین می‌تواند همزمان با پیشبرد توافقات فنی دو کشور رویکرد تعاملی شرکت‌های و فعالان اقتصادی طرفین را به ارمغان بیاورد و به موازات رایزنی‌های صنعتی نیز پیش برود.
وی گفت: یکی از ملزومات برای تسریع در روند بهبود شرایط اقتصادی در صورت توافق این است که ما مجبوریم FATF را به صورت جدی اجرایی کنیم علت اینکه تاکنون این ساز و کار مالی را مصوب نمی‌کردیم برای این بود که قابلیت دور زدن تحریم‌ها را از دست ندهیم، اکنون اگر FATF را بپذیریم و از تحریم‌ها نیز خارج شویم مشکلی نداریم، دوم اینکه مدت‌هاست تمرین تعامل بین‌المللی نداشتیم و سیستم‌های بانکی کشور با مکانیزم‌های بین‌المللی کار نکرده‌اند، فعالان مالی و بخش‌های مختلف اقتصادی کشور بخصوص بانک‌ها و موسسات مالی باید به طور جدی با آخرین دستاوردها، روش‌ها و متدهای مالی دنیا آشنا شوند و به بازار جهانی برگردند و بدانند با ابزارهای مالی بین‌المللی نوین دنیا که تعریف شده چگونه کار کنند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1582317/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گرد و غبار وارداتی؛ از جنوب تا شمال کشور

سقوط یک هواپیمای سبک در آمریکا؛ 4 تن کشته شدند

بازبینی طرح مالیات بر عایدی سفته‌بازی به‌منظور جلوگیری از ایجاد مزاحمت برای مردم

محبی نجم‌آبادی: در هیچ کشوری با خرید و فروش ارز و طلا یک‌شبه ثروتمند نمی‌شوند

کشف لاشه خرس قهوه‌ای در سوادکوه

در رم چه گذشت؟

سرمقاله سازندگی/ تصورات اشتباه

داماد به خاطر مادرزنش قاتل شد

افزایش بین 5 تا 7 میلیونی حقوق بازنشستگان لشکری

لنوو تینک‌پلاس معرفی شد؛ پاوربانک 140 واتی، بدنه شفاف و قیمت 39 دلار

انتصاب مدیرکل حوزه ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران

«فارس» در صدر مصدومان ترافیکی نوروز امسال

هشدار دانشمندان نسبت به عملکرد سی‌تی‌اسکن‌ها در بدن

اعلام زمان برگزاری آزمون نهایی یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها

آیین بیل‌گردانی مردم «نیم‌ور» با قدمتی 2 هزار ساله

جزئیات افزایش ضریب حقوق کارمندان دولت در 1404

هزینه 25 میلیارد دلاری برای رفع ناترازی انرژی

درگیری پلیس اسرائیل با معترضان صهیونیست

سرمقاله دنیای اقتصاد/ راه دشوار مذاکره

توقیف بیش از 4 هزار خودروی متخلف در تهران

ویدئویی از سرقت وحشیانه موبایل از یک خانم

بازی Escape from Tarkov پس از 8 سال دسترسی زودهنگام، امسال عرضه خواهد شد

سرمقاله خراسان/ رابطه قاچاق و افزایش قیمت دلار!

افراد مسلح در نیجریه 56 تن را کشتند

وزیر تعاون: دولت باید از بنگاه‌داری خارج شود

تظاهرات گسترده علیه ترامپ در ایالت‌های آمریکا

هشدار نسبت به فروش داروهای یخچالی در ویترین فضای مجازی

جو آرام و افزایش دما در اکثر مناطق کشور

نرخ جدید کرایه‌های مترو، اتوبوس و تاکسی از فردا اعمال می‌شود

یک بام و دو هوای مسئولان در تامین برق چاه‌های آب کشاورزی

سی‌ان‌ان: ترامپ دوباره ویتکاف را به مسکو می‌فرستد

آمریکا طی سه ساعت 38 بار به یمن حمله کرد

حمله هوایی آمریکا به یمن

ادامه اعتراضات در ترکیه

کشف 80 میلیارد ریال طلای قاچاق توسط پلیس راه آهن

روزنامه جوان: شلیک مستقیم به اوباش و اشرار، خواسته مردم است

مسیر ناهموار جهش تجارت

هواوی تراشه هوش مصنوعی Ascend 920 را با وعده عملکردی هم‌سطح با انویدیا H20 معرفی کرد

معمای ولادیمیر

روحش را به دست گرفت؛ درباره فاطمه، عکاسی که در بمباران اسرائیل شهید شد

آیا نتانیاهو بازنده مذاکرات ایران و آمریکا خواهد بود؟

رقابت ربات‌ با انسان‌ در دوی ماراتن را تماشا کنید

استراتژی چندوجهی و مذاکره ایران و امریکا

عکس سال 2025؛ مامان حالا می‌توانم اشک‌هایم را پاک کنم؟

زیدآبادی نوشت: کلاه گشادی تحت نام عدالت‌خواهی

در مسیری پرپیچ و خم؛ چشم انداز مذاکره با آمریکا

واکنش اتحادیه اروپا به آتش‌بس 30 ساعته روسیه با اوکراین: جنگ تمام شود

گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت اقتصاد مشخص شد؟

دست دوستی سعودی

طراحی آیفون 17 پرو با دوربین یکپارچه لو رفت