پیام ویژه

آخرين مطالب

جزئیات تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور اعلام شد فرهنگی و اجتماعی

جزئیات تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور اعلام شد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مهر / رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش جزئیات تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور را اعلام کرد.
محسن زارعی در خصوص مصوبه نهایی شورای عالی انقلاب فرهنگی برای کنکور گفت: با ابلاغ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی توسط رئیس جمهور، برای سال 1404 برای 6 درس پایه یازدهم آزمون نهایی برگزار خواهد شد و این شش درس نتیجه مستقیمی روی کنکور خواهد داشت.
رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش افزود: معنای تأثیر مثبت این است که برای سابقه تحصیلی دو نمره کل تولید خواهیم کرد و دو تراز خواهیم داشت؛ یکی از این نمرات بدون احتساب نمرات پایه یازدهم و دیگری با احتساب نمرات پایه یازدهم است. هر کدام از این نمرات بالاتر بود آن را به عنوان سابقه تحصیلی گزارش خواهیم کرد؛ یعنی اگر نمره پایه یازدهم دانش آموزی وضع سابقه وی را بهبود بخشد؛ نمراتش محسوب خواهد شد.
زارعی با تاکید بر اینکه برای آزمون سال آینده تأثیر پایه یازدهمی‌ها قطعی خواهد بود؛ گفت: سال آینده در هر صورت برای همه دانش آموزان نمرات امتحانات نهایی پایه یازدهم لحاظ خواهد شد. اما همین شش درس در آزمون تأثیر خواهند داشت.
معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: از سال آینده و کنکور 1405، سابقه 60 درصد برای جمع نمرات پایه یازدهم و پایه دوازدهم خواهد بود.
زارعی در خصوص کنکور 1406 نیز گفت: آخرین موضوعی که در این مصوبه ابلاغ شده است این است که برای سال 1406، همه دروس پایه یازدهم‌ها در سابقه تحصیلی دخیل خواهند بود.
وی با بیان اینکه در مورد سابقه تحصیلی دانش آموزان در سال‌های گذشته، دانش آموزان باید سوابق خود را تولید می‌کردند؛ گفت: بسیاری از دانش آموزان سابقه تحصیلی برای سال دوازدهم دارند. برای امسال به دلیل اینکه پایه یازدهم تأثیر مثبت دارد مختار هستند که آزمون ترمیم برای نمره پایه یازدهم داشته باشند یا خیر؛ اما امکان ایجاد سابقه تحصیلی برای هر دو سال دوازدهم و یازدهم فراهم است و دانش آموزان می‌توانند بر اساس اطلاع رسانی‌هایی که در آینده صورت خواهد گرفت و سامانه‌ای که از فردا فعال خواهد شد؛ برای ترمیم نمرات خود اقدام کنند.
گفتنی است با ابلاغ مصوبه‌ای جدید از سوی رئیس‌جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، نحوه تأثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها مشخص شد.
مصوبه «الحاق یک تبصره به ماده واحده اصلاح و تکمیل مصوبه سیاست‌ها و ضوابط ساماندهی سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی (پس از پایان متوسطه)» که در جلسه 915 مورخ 19 فروردین 1404 شورای عالی انقلاب به تصویب رسیده است؛ به شرح ذیل برای اجرا ابلاغ می‌شود:
وزارت آموزش و پرورش
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
شورای عالی آموزش و پرورش
شورای سنجش و پذیرش دانشجو
سازمان سنجش آموزش کشور
دانشگاه آزاد اسلامی
«ماده واحده- یک تبصره به ذیل بند (2) ماده واحده اصلاح و تکمیل مصوبه سیاست‌ها و ضوابط ساماندهی سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی (پس از پایان متوسطه) مصوب جلسه 913 مورخ 16 بهمن 1403 شورای عالی انقلاب فرهنگی به شرح ذیل؛ الحاق و اضافه می‌شود:
«تبصره - الف- در آزمون سراسری سال 1404؛ برای همه متقاضیان ورود به آموزش عالی؛ سابقه تحصیلی پایه یازدهم با تأثیر مثبت و پایه دوازدهم با تأثیر قطعی بر اساس نتایج آزمون‌های نهایی دروس مصوب جلسه 1053 مورخ چهارم اسفند 1403 شورای عالی آموزش و پرورش و جلسه 40 مورخ 27 اسفند 1403 شورای سنجش و پذیرش دانشجو در نمره کل سابقه تحصیلی لحاظ می‌شود و سهم نمره کل سابقه تحصیلی برای همه متقاضیان ورود به آموزش عالی در رشته‌های پر متقاضی؛ 60 درصد است.
در آزمون سراسری سال 1405؛ دروس عمومی و تخصصی پایه یازدهم و دوازدهم بر اساس نتایج آزمون‌های نهایی دروس مصوب جلسه 1053 مورخ چهارم اسفند 1403 شورای عالی آموزش و پرورش و جلسه 40 مورخ 27 اسفند 1403 شورای سنجش و پذیرش دانشجو، مبنای تشکیل سابقه تحصیلی برای همه متقاضیان ورود به آموزش عالی است و سهم نمره کل سابقه تحصیلی برای همه متقاضیان ورود به آموزش عالی در رشته‌های پر متقاضی 60 درصد با تأثیر قطعی است.
در آزمون سراسری 1406 و بعد از آن؛ دروس عمومی و تخصصی پایه‌های یازدهم و دوازدهم بر اساس نتایج آزمون‌های نهایی دروس پایه یازدهم مصوب جلسه 1031 مورخ 13 شهریور 1402 شورای عالی آموزش و پرورش و جلسه 38 مورخ 21 مرداد 1403 شورای سنجش و پذیرش دانشجو و دروس پایه دوازدهم مصوب جلسه 1053 مورخ چهارم اسفند 1403 شورای عالی آموزش و پرورش و جلسه 40 مورخ 27 اسفند 1403 شورای سنجش و پذیرش دانشجو مبنای تشکیل سابقه تحصیلی برای همه متقاضیان ورود به آموزش عالی است و سهم نمره کل سابقه تحصیلی برای همه متقاضیان ورود به آموزش عالی در رشته‌های پر متقاضی با تأثیر قطعی 60 درصد است».
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1582594/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازه زمانی تاریخ معرفی ناتینگ فون 3 فاش شد

گاردین: پوتین مانع فروپاشی مذاکرات ایران و آمریکا می‌شود؟

خسارت 800 میلیون دلاری ناوگان MQ-9 آمریکا در یمن

دور جدید حملات آمریکا به یمن

مذاکره کننده سابق ایران: توافق ممکن است

درخواست اوکراین از روسیه برای توقف 30 روزه جنگ

ماشین تولید اخبار جعلی درباره مذاکرات چطور کار می‌کند؟

اختلاف نتانیاهو با رئیس شاباک بالا گرفت

چرا گوشت گوسفند از دامداری تا بازار دو برابر می‌شود؟

شاید باور نکنید اما ربات‌ها در حال تسخیر اینترنت هستند

استاد دانشگاه شیراز: هسته سخت باید پوست‏‌اندازی کند

لایحه کاهش مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی چه می گوید؟

کمپین معلولان تعطیل شد

زور هیچکس به مافیای خودروسازی نمی‌رسد

متهم: همسر پسرخاله‌ام را کشتم چون من را ربود

پیش بینی قیمت طلا و سکه یک اردیبهشت

تبلیغات اغواکننده ارتش روسیه برای جلب جنگجویان چینی

آمار قابل تامل از وضعیت تاییدیه ایمنی بیمارستان‌های تهران

کاهش 50 درصدی مجروحین حریق در سال 1403

کارنامه مشترک کسری بودجه دو دولت

سیاست‌های ارزی و پولی، کلید رشد پایدار بازار سرمایه

قابلیت ترجمه پیام‌ها و پست کانال‌ها به نسخه بتای واتس‌اپ اضافه شد

کاربران آمریکایی جنبش 50501 را در فضای مجازی داغ کردند

المشاط خطاب به ترامپ: نه تو و نه پدر تو نمی‌تواند ما را از حمایت غزه منصرف کند

روبیو: گزارش تعطیلی برخی سفارت‌های آمریکا جعلی است

از سوژه ای که موضوع بیست و سی شد تا تلنگر به مجریان رسانه ملی در زبان معیار امشب

پردرآمدها 3 برابر کم‌درآمدها لبنیات مصرف می‌کنند

یمن، شکارچی پرنده های 30میلیون دلاری آمریکا

جوان 18 ساله در استخر کشاورزی غرق شد

تدوین برنامه تامین مسکن برای 6 دهک جامعه

یمن: در برابر تجاوز آمریکا و جنایات اسرائیل ساکت نمی‌مانیم

معاون رییس جمهور به دیدار خانواده شهید امیرعبداللهیان رفت

ضرب‌الاجل 24 ساعته تعزیرات برای پاسخ به گزارش‌های دریافتی

نماینده مجلس: 6 میلیون مستأجرند و 2 میلیون خانه خالی داریم که باید بین مردم تقسیم شوند

پیش بینی بورس دوشنبه یک اردیبهشت 1404

گوشی میان‌رده پیکسل 9a چقدر سریع شارژ می‌شود؟

سید معتدل

لاپید: اسرائیل به سوی یک فاجعه از داخل پیش می‌رود

مالک خودرو بنز قاچاق بیش از 35 میلیارد تومان جریمه شد

روایت تجارت نیوز از بی‌توجهی به سرمایه‌گذاری در بهینه‌سازی مصرف انرژی

وحشت اسرائیل از حضور 30 هزار نظامی حماس در غزه

اندونزی به دنبال خرید جنگنده‌های اف-15 آمریکایی

هشدار لاپید نسبت به وقوع فاجعه داخلی در اسرائیل

جنگ تعرفه‌ها میان آمریکا و چین با برگشت خوردن یک هواپیمای بوئینگ اوج گرفت

قارچ سمی 18 نفر را راهی بیمارستان کرد

کمین چند لایه قسام از ارتش اسرائیل تلفات گرفت

مرد همه‌‏کاره سیاست خارجی آمریکا کیست؟

تبریک متفاوت ترامپ برای «عید پاک»

مرد 53 ساله پس از اتمام مشاوره خانوادگی، همسرش را با کلت کُشت

گاز پیک نیک در چادر مسافرتی، جان زن و شوهر را گرفت