پیام ویژه

آخرين مطالب

قیمت خودرو همچنان در حال ریزش اقتصادي

قیمت خودرو همچنان در حال ریزش
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران اتومبیل مشهد در خصوص واکنش بازار خودرو به کاهش نرخ ارز و ... اظهار کرد: قیمت خودرو تابعی از عرضه و تقاضا هست و کاهش نرخ ارز تاثیری در قیمت آن ندارد، همان طور که با افزایش نرخ ارز شاهد افزایش قیمت ماشین، نبودیم.
حسین حسینی با اشاره به اینکه قبل از عید بازار خودرو در رکود کامل به سر برد و در آستانه تعطیلات نوروز با توجه به مسافرت مردم و... در فضای مجازی با بروز تنش در بازار، قیمت خودرو گران شد، اما به محض باز شدن بازار، قیمت‌ها رو به کاهش رفت، اظهار کرد: فعلاً قیمت خودرو، به قیمت قبل از فروردین و روزهای اسفند ماه برگشته است.
وی با اشاره به مباحث مربوط به مذاکرات و واکنش‌های بازار خودرو به آن گفت: پیش بینی می‌شود ریزش قیمت در بازار خودرو بیشتر هم باشد. البته مطابق معمول همه ساله تا خرداد ماه با توجه به کاهش تقاضا، بازار خودرو همچنان ریزشی و روبه پایین است.
بازار
قیمت خودرو تابعی از عرضه و تقاضا
رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران اتومبیل مشهد خاطرنشان کرد: نوسانات نرخ ارز تاثیری در افزایش و کاهش قیمت خودرو نداشته و ندارد زیرا با دلار 60 هزار تومان، قیمت خودروهمان بود که وقتی دلار به 80 هزار تومان رسید. بازار خودرو تحت تأثیر عرضه و تقاضاست زمانی که در بازار مشتری بیشتر است و عرضه و تقاضا با هم برابر نیست؛ تنش ایجاد می‌شود. اگر خریدار زیاد باشد خودرو، گران و فروشنده زیاد باشد قیمت خودرو ارزان می‌شود؛ به ویژه آنکه در تعطیلات و فصل مسافرت، افزایش تقاضا برافزایش قیمت‌ها تأثیر می‌گذارد.
وی تصریح کرد: با حاکم شدن جو انجام مذاکرات بر فضای بازار، بازار خودرو هم بی تأثیر از این مسئله نیست و اغلب مردم منتظر ریزش بیشتر قیمت‌ها هستند تا خودرو مورد نیاز خود را ارزان‌تر بخرند.
حسینی ادامه داد: بازار خودرو همواره در 2، 3 سه ماه ابتدای سال به ویژه در اردیبهشت ماه کاهشی است. الان هم با توجه به مباحث مرتبط با مذاکرات، بازار خودرو در سکته کامل به سر می‌برد و انگیزه‌ای در مردم برای خرید ماشین تا پایان خرداد و آغاز تعطیلات تابستانی وجود ندارد و این رکود در بازار خودرو تا آن موقع ادامه دار است.
وی چشم انداز بازار خودرو را در زمینه قیمت، افزایشی ندانست و گفت: قیمت خودرو در بازار رو به کاهش است و افزایش قیمت تا آغاز فصل جدید نخواهیم داشت زیرا خریداری وجود ندارد. در این میان کسانی که پول نیاز دارند و مجبور به فروش خودرو هستند ناچارند خودرو خود را به زیر قیمت بدهند و این وضعیت، بازار را هر روز پایین‌تر می‌کشد.
رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران اتومبیل مشهد با اشاره به موضوع افزایش قیمت تعرفه‌های ورود خودرو گفت: شاهد بودیم که نمایندگی‌ها ثبت نام‌هایی گذاشتند اما از سوی مردم استقبال نشد در واقع با وجود باز شدن سایت‌های نمایندگی‌ها برای ثبت نام متقاضیان، قیمت بازار، ارزان‌تر از قیمت نمایندگی‌ها بود.
وی افزود: به دلیل زمان بر بودن تحویل خودروهای ثبت نامی به متقاضیان، نمایندگی‌ها هم امکان افزایش قیمت به مبلغ دلخواه خود را ندارند و عرضه خودرو بدین طریق مورد استقبال مردم قرار نمی‌گیرد.
حسینی خاطرنشان کرد: شهروندان به خودرو به عنوان یک کالای مصرفی نگاه کنند و اگر نیاز دارند وارد این بازار شوند در غیر این صورت، سرمایه خود را دربخش‌های تولیدی و در راستای منافع مردم و کشور سرمایه گذاری کنند نه اینکه خودرو بخرند به امید اینکه آن را گران‌تر بفروشند. این امر به طور خودکار، منجر به گرانی خودرو و بروز دلالی می‌شود زیرا وقتی سرمایه‌های سرگردان به سمت بازار خودرو بیایند، دلالان و سودجویان از فضا سوءاستفاده می‌کنند.
رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران اتومبیل مشهد به شهروندان توصیه کرد: مواظب خرید خود در بازار خودرو باشند و اگر نیاز ندارند در وضعیت کنونی که قیمت‌ها رو به کاهش است، خرید ریسک دار نکنند تا متضرر نشوند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1583841/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اپلیکیشن هوش مصنوعی Cluely برای تقلب در مصاحبه‌های کاری و آزمون‌ها معرفی شد

4 سناریوی احتمالی ارتش اسرائیل درباره جنگ غزه

ادعای عجیب طیب‌نیا: مردم 70 میلیارد دلار ارز و طلا در خانه‌ نگه داشته‌اند/ ویدئو

نسخه هری پاتر گوشی ردمی توربو 4 پرو در آستانه رونمایی به‌نمایش درآمد

آیا سرنوشت وزیر دفاع آمریکا به ایران گره خورده است؟

چرا مذاکرات فنی ایران و آمریکا به تعویق افتاد؟

سرنگونی پهپاد ناشناس بر فراز کاروان نتانیاهو

روایت قوچانی از «شگفتی اردیبهشت»: توافق در دسترس است

کاخ‌سفید: صبر ترامپ درباره روسیه و اوکراین دارد تمام می‌شود

آب و تهران بی‌مرز

ادعای نتانیاهو: به فشار نظامی تا نابودی حماس ادامه می‌دهیم

لحظه وحشتناک برخورد تخته‌سنگ با وانت

حضور سید حسن خمینی در سفارت واتیکان و امضای دفتر یادبود درگذشت پاپ

جانشین فرمانده مرزبانی ناجا: دژ شرقی تا یکسال دیگر تکمیل می‌شود

رویترز: اوپک‌پلاس در حال بررسی تسریع روند افزایش تولید نفت است

Character.AI از مدل ویدیوساز AvatarFX برای ساخت آواتارهای جذاب رونمایی کرد

دیپلمات پیشین: مدیریت صلح و جنگ در اختیار ایران است

جفری ساکس: آمریکا تنها مانع در ایجاد کشور فلسطینی است

بیانیه ترامپ در خصوص جنگ اوکراین روسیه را خوشحال کرد

رئیس پنتاگون آب پاکی را بر دستان اروپا ریخت!

عقب‌نشینی ترامپ از جنگ تجاری با چین

رسانه آمریکایی: نماینده ترامپ روز جمعه با پوتین دیدار می‌کند

سومین کارت قرمز برای طرحی پرحاشیه

کابوس پتروشیمی میانکاله پایان یافت؛ مجوز صمت باطل شد

پنتاگون در مرز جنون

سخنگوی صنعت آب کشور: نگران تهران هستیم

شرط کرملین برای توقف فوری جنگ اوکراین

درخواست کشاورزان برای افزایش نرخ خرید گندم

زمان قرعه‌کشی ایران‌خودرو اعلام شد

ماموران رفتند

مقام فلسطینی به توهین محمود عباس به حماس پاسخ داد

قانونگذار آمریکایی: جولانی خواستار رابطه قوی با اسرائیل است

ترامپ: زلنسکی می‌تواند صلح کند یا سه سال دیگر برای از دست دادن کل اوکراین بجنگد

ترامپ: زلنسکی چیزی برای افتخار کردن ندارد

شرط جدید معاون ترامپ برای توافق اوکراین؛ کی‌اف زمین بدهد

ماجرای انتقاد‌های تند و تیز ترامپ و پاپ فرانسیس از همدیگر چه بود؟

معاون استاندار تهران: 85 درصد کودکان کار پایتخت اتباع خارجی هستند

بازگشت نخبگان پزشکی به مام وطن

پشت پرده تبلیغات فریبنده جراحی زیبایی

وزیر بهداشت از توزیع گسترده واکسن پنج‌گانه در کشور خبر داد

روایت اقتصادی از فروش پنهان پلاسمای خون

ترامپ: «زلنسکی» یا صلح کند یا همه کشورش را از دست دهد

چین به دنبال ساخت یک نیروگاه اتمی در ماه است

گشت مشترک تعزیرات در میدان مرکزی میوه و تره بار تهران

پیشنهاد وسوسه‌انگیز واشنگتن برای حکام دمشق

نرخ آپارتمان های میان متراژ تهران در فروردین 1404

رویداد رونمایی از هواوی واچ 5 در تاریخ 25 اردیبهشت در برلین برگزار می‌شود

عارضه اجاره‌نشینی وخیم شد

ترامپ: «وضعیت اوکراین وخیم است»

هشدار دبیر ستاد ملی جمعیت درباره بحران سالمندی در ایران