پیام ویژه

آخرين مطالب

بازدید معاون امور زنان و خانواده دولت سیزدهم از شهرک صنعتی شمس‌آباد معاونت امور زنان و خانواده

بازدید معاون امور زنان و خانواده دولت سیزدهم از شهرک صنعتی شمس‌آباد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور، صبح روز شنبه 22آبان‌ماه سالجاری در گفتگوی رودررو با برخی از تولیدکنندگان و فعالان صنعتی، درجریان مشکلات اساسی کارآفرینان شهرک صنعتی شمس‌آباد قرار گرفت.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور، صبح روز شنبه 22آبان‌ماه سالجاری در گفتگوی رودررو با برخی از تولیدکنندگان و فعالان صنعتی، درجریان مشکلات اساسی کارآفرینان شهرک صنعتی شمس‌آباد قرار گرفت. به گزارش روابط‌عمومی امور زنان و‌ خانواده‌ی ریاست‌جمهوری؛ خانم دکتر انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده‌ی دولت سیزدهم صبح امروز شنبه 22 آبان‌ماه سالجاری از واحدهای صنعتی کوشا فن‌پارس، انیسان و آریا بلورین‌زرین واقع در شهرک صنعتی شمس‌آباد بازدید میدانی داشت.
معاون امور زنان و خانواده دولت سیزدهم در پایان بازدید از شهرک صنعتی شمس‌آباد در نشستی با حضور بانوان صنف کارگر شاغل در شهرک، گفتگوی صمیمانه داشت و سپس در نشست با مدیران و نمایندگان شرکت‌ها و انجمن‌های اقتصادی و صنعتی، سیاست‌های دولت را در حمایت از بخش خصوصی تبیین و برنامه‌های دولت جهت تعامل با بخش خصوصی و پیشبرد اهداف اقتصادی کشور به خصوص بانوان کارآفرین را تشریح نمود.
خانم دکتر خزعلی در بازدید از واحدهای تولیدی شهرک صنعتی شمس‌آباد و دیدار از بانوان صنف کارگر شاغل در شهرک، به رونمایی از بسته کسب و کار پایدار خانواده محور اشاره کرد و‌ گفت: بانوان می‌توانند در کنار فرزندانشان به کسب و کار خودشان برسند و نگرانی‌های موجود در این حوزه نیز از بین برود.
معاون رئیس‌جمهور در دولت سیزدهم با بیان این‌که ایجاد اشتغال در خانه موجب کمک به مادران شاغل و نیز کاهش معضلات اجتماعی می‌شود اظهار داشت: معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به دنبال کاهش فشار بر بانوان شاغل و نیز امکان ایجاد دورکاری و ایجاد کار در خانه برای بانوان است.
معاون امور زنان و خانواده ریاست‌جمهور در ادامه‌ی مبحث کمک به مادران شاغل افزود: این معاونت تمام تلاش خود را در جهت گرفتن تسهیلات برای صنعتگران خانم، رفع مشکلات بیمه، تسهیل در اخذ مجوز و سایر مشکلات به کار خواهد گرفت.
معاون رئیس‌جمهور تاکید کرد: براساس دستور رییس‌جمهوری جلسات شورای اشتغال هر ماه برگزار می‌شود و معاونت زنان به دنبال حل بخشی از مشکلات زنان کارآفرین، زنان بی‌سرپرست و بدسرپرست است.
معاون دولت سیزدهم در امور زنان و خانواده با تاکید براین‌که هم اکنون در حال احصاء مشکلات بانوان کارآفرین و کارگران خانم واحدهای تولیدی هستیم، بیان داشت: مشکلات بیمه‌ای، دوری مسکن از محل‌کار و دورکاری از جمله این مشکلات هستند که در حال پیگیری آن هستیم.
خانم دکتر انسیه خزعلی برای رفع مشکلات حمل و نقل کارگران شهرک صنعتی شمس آباد اظهار کرد: احداث مسکن در کنار شهرک‌های صنعتی و رفع بسیاری از بروکراسی‌های اداری از جمله راهکارهایی است که می‌تواند مشکلات بانوان را در حوزه کسب و کار حل کند.
خانم دکتر خزعلی با بیان این مطلب که بازدید از واحدهای تولیدی به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی انجام شده است، ادامه داد: در این بازدید شاهد کارآفرینی، نوآوری و خلاقیت بانوان در حوزه مدیریت شرکت‌های دانش‌بنیان، واحدهای تولیدی و صنعتی بودیم که امیدواریم شاهد رفع مشکلات جاری این افراد نیز باشیم.
بانوان کارآفرین و فعالان اقتصادی و نمایندگان بخش خصوصی در نشست مذکور نیز، مشکلات و درددل‌های خود را در زمینه سرمایه‌گذاری، تولید و صادرات، با معاون جمهور در میان گذاشتند تا زمینه رفع مشکلات این حوزه فراهم شود.
بانوان صنف کارگر شاغل در شهرک صنعتی شمس‌آباد، در این بازدید که هدف از آن شناسایی مشکلات بانوان کارآفرین و کارگران زن بود به بیان مشکلاتشان از جمله ساعت و ایام کاری بالا و دستمزدهای پایین، نبود زیرساخت مناسب حمل و نقل عمومی مانند مترو و اتوبوسرانی، هزینه‌های بالای زندگی و سایر موارد پرداختند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/781012/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اتفاق عجیب در کالیفرنیا؛ هکرها صدای جعلی ایلان ماسک و مارک زاکربرگ را در خیابان پخش کردند

حداقل حافظه داخلی موردنیاز برای اندروید 15 به 32 گیگابایت افزایش می‌یابد

تصاویر فاش شده از One UI 8 از تغییرات ناچیز خبر می‌دهند

ارزیابی «تحلیلگر اسرائیلی» از شطرنج هسته‌ای آمریکا و ایران

ادعایی درباره میزان بدهی دولت سابق

هوش مصنوعی جمینای گوگل به اپلیکیشن Photos در اندروید تزریق شد

ترکیه در مسیر استبداد؟

لحظه شکار کردن تک‌تیرانداز اسرائیلی توسط مقاومت در غزه (زیرنویس فارسی)

جنوب تشنه؛ درباره سواحل و جزایری که از توسعه بازمانده‌اند

اینجا بمب‌ها را می‌شناسند...آنجا خودروها را...

آمریکا بیش از همه از این موشک‌ها می‌ترسد

جنگنده اسرائیلی دهکده صهیونیستی را بمباران کرد!

گفتگوی تیم کوک با ترامپ ظاهراً در لغو تعرفه‌ها تأثیر داشته است

پیام ویدئویی گردان‌های قسام برای خانواده‌های اسیران اسرائیلی (زیرنویس فارسی)

چه کسی لیبی را به حضیض رساند؟

لحظه شکار کردن تک‌تیرانداز اسرائیلی توسط مقاومت در غزه

عذرخواهی رسمی سامسونگ برای تأخیر در انتشار One UI 7

رفع فیلترینگ مشمول مرور زمان نشود

هگست: چین می‌تواند تمام ناوگان هواپیمابر آمریکا را ظرف 20 دقیقه غرق کند

سودان؛ بزرگ‌ترین بحران انسانی جهان

نامه 150 نماینده علیه تصویب پالرمو و سی‌اف‌تی؛ تا زمان رفع کامل تهدید فعال‌سازی مکانیسم ماشه صبر کنید

واکنش دانشگاه آزاد به دستگیری یکی از اساتید این دانشگاه در ترکیه

پیش بینی قیمت طلا و سکه 27 فروردین 1404

واریز اعتبار گام سوم از مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی دهک‌های چهار تا هفت از فردا

ناگفته‌های مدارس خیرساز

جنگ تعرفه ها؛ آمریکایی ها به کدام کالاهای چینی وابسته هستند؟

بازداشت اعضای باند گروگانگیر

بازار سهام در انتظار تغییر سیاست‌های کلان اقتصادی؛ تحلیلی بر بورس تهران در روزی که گذشت

مذاکرات اخیر ایران و آمریکا؛ دیپلماسی با حفظ عزت و منافع ملی

برنامه فکری القاعده به روایت مفتی پیشین این گروه

شوک جدید آمریکا به اوکراینی ها!

مهندس اوحدی: خدمت‌رسانی به ایثارگران و خانواده‌های شهدا در دوره جدید پویاتر شده است

پیگیری کمبود برخی داروهای حیاتی

نجات یک کشتی ایرانی از غرق‌شدن در دریای خزر

هشدار جدی به مالکان خانه‌: مستاجر می‌تواند از شما شکایت کند

برنامه پیچیده اپل برای بهبود هوش مصنوعی محصولاتش با حفظ حریم خصوصی کاربران

آمریکا نزدیک به 30 سفارتخانه و کنسولگری خود را تعطیل می‌کند

چین: به جای مشت زدن به دیگران با آنها تجارت می‌کنیم

جوزف عون: تجربه الحشد الشعبی را در لبنان کپی‌برداری نخواهیم کرد

«یک تهران» زمین مسکونیِ رها شده

بازی جدید نتانیاهو؛ پیشنهاد تازه تل‌آویو برای آتش‌بس چیست؟

رئیس ستاد ارتش اسرائیل به طومارنویسی‌های گسترده برای پایان جنگ غزه مجبور به واکنش شد

حملات آمریکا به استان البیضا یمن

حملات هوایی آمریکا به استان‌های الحدیده و البیضاء در یمن

فرانسه 12 دیپلمات الجزایر را اخراج کرد

روایتی دردناک از وضعیت دو کودکی که مورد حمله سگ‌های ولگرد قرار گرفتند

تفنگ بادی، جان یک کودک را گرفت

دریافت علی‌الحساب شهریه برای پیش‌ثبت‌نام مدارس طبق تعرفه سال گذشته

معاون ترامپ: آمریکا از مسئولان اروپایی ناامید شده است

مجارستان در مورد فروپاشی اتحادیه اروپا ابراز نگرانی کرد