پیام ویژه

آخرين مطالب

عضو هیات رئیسه مجلس:

حالا که تصمیم حاکمیت رفع فیلترینگ است؛ فیلترشکن فروش‌ها به مردم معرفی شوند/ چه کسانی از این نمد برای خودشان کلاهی دوختند؟ سياسي

حالا که تصمیم حاکمیت رفع فیلترینگ است؛ فیلترشکن فروش‌ها به مردم معرفی شوند/ چه کسانی از این نمد برای خودشان کلاهی دوختند؟
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: حالا که حاکمیت فیلترینگ را برداشته است، به مردم شفاف بگویند پشت چنین سواستفاده‌ای چه کسانی بوده‌اند؟

مجتبی یوسفی درباره رفع فیلتر واتس‌اپ و گوگل‌پلی گفت: حالا که امروز تصمیم حاکمیت بر رفع فیلترینگ است؛ به نظر می‌رسد زمان آن رسیده به مردم شفاف گفته شود چه کسانی فیلترشکن فروخته‌اند و چه منابع مالی در این سال‌ها کسب کرده‌اند؟
وی تاکید کرد: امروز باید کسانی که درآمدهای مالی آنچنانی از کنار فروختن فیلترشکن کسب کردند، به مردم معرفی شوند.
این عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به این‌که امروز حاکمیت فیلترینگ را برداشته است، تاکید کرد: به مردم شفاف بگویند پشت چنین سواستفاده‌ای چه کسانی و چه اشخاصی بوده‌اند؟
وی ادامه داد: البته ما از قبل هم درباره این اتفاق گفته بودیم که چه کسانی از این قِبل صاحب درآمدهای آنچنانی شده‌اند اما زمان آن رسیده که با کسانی که از این نمد برای خودشان کلاهی درست کردند، فیلترشکن فروختند و درآمدها و سود آنچنانی کسب کردند، برخورد کنند.
یوسفی با بیان این که باید بپذیریم امروز فضای مجازی، فضای مجازی نیست و حقیقی است، یادآور شد: امروز کسب و کارهایی که در فضای وب، اینترنت و فضای مجازی وجود دارد از فضای حقیقی بیشتر شده و این یکی از واقعیت‌هایی است که باید بپذیریم.
وی با اشاره به این که همیشه گفته‌ام به جای خوب و زشت‌انگاری و دو قطبی‌سازی باید کار دقیق کرد، گفت: هر موضوعی یکسری محاسن و یکسری معایب دارد. تلاش کنیم از محاسن آن استفاده کنیم و معایب آن را کمرنگ یا بی‌اثر کنیم. امروز باید بپذیریم که فضای مجازی، فضای حقیقت است و بسیاری از کسب و کارها، بسیاری از مراودات علمی و اجتماعی به این فضا و بستر آمده و از این جهت باید به آن بپردازیم.
این نماینده مجلس با تاکید بر این‌که ضمن فراهم کردن بسترهای اینترنت پرسرعت و امن و به نوعی امنیت اطلاعات و حریم شخصی افراد هم باید مورد توجه باشد، گفت: به همین دلایل مجلس یازدهم «قانون دوام» را مصوب کرد که به یک نوعی خلاصه‌اش توجه به امنیت اطلاعات افراد، شرکت‌ها و برندها بود. چراکه امروز هیچکس نمی‌پذیرد که بگوییم موضوعی که نیاز مردم است را کاملاً نادیده بگیریم یا به نوعی بدون قانون رها کنیم.
این عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی بیان کرد: یکی از موضوعات این قانون این بود که مثلاً کسی در کسب و کارهای اینترنتی یک برندی را ثبت و کسب و کاری را ایجاد می‌کرد؛ یک شخص دیگری راحت آن را بدون آنکه حق مالکیت را رعایت کند به اسم خودش می‌زد و کپی رایت را رعایت نمی‌کرد، توجه داشته باشید این موضوع فقط در خصوص نرم‌افزارها نیست در بعضی از کسب و کارها هم وجود دارد. یا برخی اوقات به حریم شخصی و اطلاعات فردی برخی‌ها دسترسی پیدا می‌کردند و مورد سوءاستفاده قرار می‌دادند. یا الان کلاهبرداری‌هایی که در فضای وب صورت می‌گیرد و مال افراد را می‌بردند، از همین رو به همین جهت برای حفظ اموال، دارایی، آبرو و اطلاعات شخصی مردم باید یک چارچوبی مشخص شود.
وی خاطرنشان کرد: هیچ جای دنیا نمی‌پذیرند چنین فضایی بدون چارچوب باشد؛ حال این چارچوب لزوماً به معنای حذف یا محدودیت است؟ خیر، ولی اینکه ما چارچوبی به جهت صیانت از مردم داشته باشیم، یک واقعیت و ضرورت است. یعنی اگر کسی به اطلاعات شخصی یک فرد دسترسی پیدا کند، یا کسی کلاهبرداری کند، چه کسی می‌پذیرد با او هیچ برخوردی نشود؟ قطعاً هیچ عقل سلیمی آن را نمی‌پذیرد.
این نماینده مجلس با بیان این‌که من همیشه گفته‌ام ما نباید از موضوعات مرتبط با مولفه‌های روز عقب بیفتیم، ادامه داد: نمونه‌ این عقب افتادن در بحث رمزارزها است، روزهای اول به رمزارزها نگاه سلبی شد و عملاً با نگاه جرم‌انگاری و حذف به آنها نگاه می‌کردند، اما یک ظرفیت بود که از آن عقب افتادیم. در صورتی که در وضع قوانین و ظرفیت‌ها می‌شد در حوزه کسب و کارها از آن استفاده کرد.
وی افزود: وقتی عقب افتادیم، بیشتر روی جرم‌انگاری و محدود کردن رفتیم، چه اتفاقی افتاد؟ کار به سمت فضای غیررسمی و سوءاستفاده‌کنندگان و کلاهبرداران رفت بدون اینکه مجوز بگیرند هم منابع برق کشور را برخی از آن‌ها استفاده کردند و هم اضافه بر آن باعث شد کلاهبرداری و پولشویی اتفاق بیفتد در صورتی که اگر این را مدون می‌کردیم از مواهبش استفاده می‌شد و برای مضراتش قانون تعریف و برخورد می‌شد و همین هم باید در حوزه امنیت اطلاعات اتفاق بیفتد. 
یوسفی با اشاره به اینکه اینترنت پرسرعت و امن و در قابل دسترس باید در اختیار کاربران فضای مجازی باشد، گفت: در همه جای دنیا هم اینترنتی که در اختیار دانش‌آموزان و نوجوانان قرار می‌گیرد محدودتر است تا آن که در اختیار بزرگسالان قرار می‌گیرد؛ این یعنی چه؟ یعنی قانون. گفتم قانون به معنای محدودیت نیست و نظر شخصی من این است که فضای مجازی، فضای حقیقی کسب و کار است. باید به کسب و کارها درآمدها و ارتباطات امن و سریع اهمیت دهیم و از آن طرف از اموال و اطلاعات مردم در این فضا صیانت داشته باشیم و یا موضوعاتی که در ارتباط با فرهنگ ایرانی اسلامی است را برای آینده‌سازان و نوجوانان این مملکت لحاظ کنیم و در دنیا هم همین است. 

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1548397/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

95 هزار پرونده تاریخ شفاهی جامعه ایثارگری در بنیاد شهید و امور ایثاگران تهران بزرگ وجود دارد

نامه 100 نماینده مجلس به پزشکیان درباره کاهش ارزش پول ملی

سامانه بارشی کدام مناطق کشور را سفید پوش کرد؟

صرفه جویی 80 میلیون دلاری با بهره‌برداری از خطه لوله بندرعباس به جاسک

گلایه معاون دادستان از عدم اجرای صحیح قانون جهش تولید مسکن: 3 سال گذشت، اتفاق خاصی نیفتاد!

گوشی بعدی هواوی در 4 رنگ چشم‌نواز به‌نمایش درآمد

گزارش صداوسیما از حملات تروریستی در نیواورلئان و انفجار خودرو تسلا مقابل برج ترامپ

خبر خوش وزیر بهداشت برای بهورزان

دور جدید پیش فروش محصولات سایپا از هفته آینده

افزایش همکاری ایران و چین در حوزه تجدیدپذیرها

برگزاری جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش؛ منشا ریالی حواله‌های ارزی از کجا تامین شده است؟

نفت با افزایش قیمت وارد 2025 شد

توضیحی درباره علت تغییر نمایشگر جایگاه‌های سوخت

پاکستان همچنان هوشمندانه بازی می کند

رسانه انگلیسی: بشار اسد ترور شد؛ او تقریبا خفه شده بود!

توضیحی درباره تغییر نمایشگر جایگاه‌های سوخت

دولت پزشکیان بدشانسی آورد؟

ترامپ روز قبل از تحلیف در واشنگتن تجمع برگزار می‌کند

سرگذشت زورگیر16 ساله

ردمی توربو 4 معرفی شد

عملیات روسیه علیه زیرساخت‌های انرژی اوکراین

نماینده مجلس: دولت پشت‌پرده فیلترشکن‌فروشی را افشا کند

توافق معاونت علمی و بانک مرکزی برای امنیت و شفافیت رمزپول

سرمقاله شهروند/ اسطوره ملی، قهرمان منطقه‌ای

پشت‌پرده کلاهبرداری مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو به‌روایت مالباختگان

مشخصات پوکو X7 پرو به‌طور رسمی اعلام شد؛ عرضه با قیمت کمتر از 350 دلار

فرهیختگان: 1000 کتاب با موضوع حاج‌ قاسم تولید شده ولی آن‌قدر آثار ضعیف است که انگار چیزی نگفته‌ایم

پزشکیان: امروز نظام سلامت کشور به الگویی برای منطقه و جهان تبدیل شده است

خداحافظی 2 هفته‌ای با سرما

مصرف برق 2 هزار مگاواتی ماینرهای غیرمجاز

راز گرانی‌های اخیر

سرمقاله سازندگی/ هزینه‌ای که سرمایه‌گذاری است

پاکستان: هیچ تماس مستقیمی با جریان حاکم در سوریه نداریم

رایزنی تلفنی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره سوریه و لبنان

بازداشت قریب‌الوقوع رئیس‌جمهور کره جنوبی

تصاویر حریق کارخانه تولید منیزیم کاشان

جزئیاتی از آمار سامانه سکه طلای مرکز مبادله ایران

مالزی به تیک‌تاک و وی‌چت مجوز داد

هتل داریوش بندرعباس با حکم دادگاه تخریب شد

پلنگ دماوند کرونا دارد

بارش برف در ارتفاعات دنا به 60 سانتی متر رسید

سرمقاله جوان/ یادگاری حاج قاسم در نیروی قدس

مظنون بمب گذاری سایبرتراک تسلا در لاس وگاس شناسایی شد

تحرکات نظامی دولت جدید سوریه در مرز عراق

هشدار وزارت بهداشت درباره‌ عدم واکسیناسیون 15 تا 25 هزار کودک

دخالت سارق در دعـوای زن و شوهری به جنایت ختم شد

صرفه‌جویی روزانه 23.5 میلیون لیتر بنزین و گازوئیل با اسقاط خودروها

افزایش قیمت سکه در بازار؛ قیمت دلار کاهشی شد

سرمقاله ابتکار/ ثبات اقتصادی و روان مردم

خودکشی 28 نظامی اسرائیلی از آغاز جنگ غزه