پیام ویژه

آخرين مطالب

سرمقاله کیهان/ یا خوابند، یا مست‌اند یا دیوانه‌اند! یادداشت

سرمقاله کیهان/ یا خوابند، یا مست‌اند یا دیوانه‌اند!
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - کیهان / «یا خوابند، یا مست‌اند یا دیوانه‌اند!» عنوان یادداشت روز در روزنامه کیهان به قلم حسین شریعتمداری است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
1- کسانی که این روزها به جای تلاش برای حل برخی از مشکلات پیش روی، نسخه مذاکره با آمریکا را می‌پیچند، یا «‌ساده‌لوحند» و از هوشمندی چندانی برخوردار نیستند، یا «‌ناکارآمدند‌» و ناتوانی خود در حل مشکلات را زیر پوشش مذاکره با آمریکا پنهان می‌کنند، یا خدای نخواسته به فریب یا به طمع «‌سر و سری با دشمن دارند‌» و یا به قول آقای روحانی-که البته با بینش و منش خود ایشان همخوانی چندانی نداشت!- «‌دیوانه‌اند‌». اگرچه ساده‌لوحی خوشبینانه‌ترین احتمال درباره آنهاست ولی هر یک از چند احتمال یاد شده درباره پیشنهاد‌دهندگان مذاکره با آمریکا، صحت داشته باشد، در این نکته تردیدی نیست که صلاحیت حضور در مسئولیت‌های نظام را ندارند! 
2- نکته درخور توجه این که طی تقریباً دو دهه گذشته، زمزمه مذاکره با آمریکا از سوی برخی جریانات داخلی و همسو با رسانه‌های بیگانه مطرح شده است و در همان حال تلاش شده است تا انبوهی از اظهارات و نوشته‌های یأس‌آفرین و ناامید‌کننده، بزرگنمایی درباره مشکلات و نمایش ناتوانی از مقابله با آن و‌... به افکار عمومی تزریق شود! پیش از این در یکی از یادداشت‌های کیهان به ترفند روانی «‌غرق مصنوعی» اشاره کرده و آورده بودیم «‌غرق مصنوعی - Artificial Drowning‌» یکی از ترفندهای پیچیده در عملیات روانی است. دشمنان از این ترفند، برای تزریق نا‌امیدی و بن‌بست به جامعه هدف و در نهایت، القای خواسته خود به عنوان راه خروج از آن بن‌بست مصنوعی استفاده می‌کنند. باور ما بر این است - و برای آن مستندات فراوانی هست- که این روزها، دشمنان بیرونی با بهره‌گیری از پادوهای خود و یا کج‌فهمان و ساده‌لوحان داخلی، درپی بهره‌گیری از این ترفند علیه ایران اسلامی هستند‌».
3- ژنرال فرانسیسکو فرانکو، دیکتاتور خونریز اسپانیا که 36 سال (1939 تا 1975) حاکم مطلق‌العنان این کشور بود، هنگامی که قصد حمله به مادرید و برچیدن بساط جمهوری را داشت، در نامه‌ای خطاب به جمهوری‌خواهانی که شهر مادرید را در اختیار داشتند، نوشت: «من با چهار ستون سرباز و تجهیزات از شرق و غرب و شمال و جنوب به سوی شهر در حرکتم، اما شما فقط روی این چهار ستون حساب نکنید بلکه ستون دیگری هم داریم که در داخل شهر و حتی در میان جمع شما هستند که برای ما فعالیت می‌کنند! آنها «ستون پنجم» ما هستند‌»! وقتی سپاه فرانکو به مادرید رسید، مردم آماده تسلیم بودند چرا که ستون پنجم از مدت‌ها قبل، مأموریت خود را که تزریق نا‌امیدی و یاس نسبت به آینده بود به اجرا درآورده و عرصه زندگی را بر مردم تنگ و تلخ کرده بودند و درحالی که خود عامل آن پلشتی‌ها و ناهنجاری‌ها بودند، همه مشکلات را به نظام موجود نسبت داده و تنها راه نجات را در پذیرش حاکمیت ژنرال فرانکو آدرس می‌دادند! و این‌گونه بود که زمینه ورود بی‌دردسر ژنرال فرانکو و دیکتاتوری خونریز وی را برای 36 سال متوالی -‌تا هنگام مرگ او- فراهم آوردند. گفتنی است واژه «‌ستون پنجم‌» از همان هنگام به فرهنگ سیاسی وارد شده است.
4- این روزها طیفی از مدعیان اصلاحات که مسئولیت‌های دولتی دارند، در اقدامی هماهنگ با مقامات آمریکایی (که ان‌شاءالله تصادفی باشد‌) و به‌گونه‌ای کم‌سابقه از یکسو به تزریق یأس و نا‌امیدی در افکار عمومی روی آورده‌اند و در همان حال از مذاکره با آمریکا به عنوان تنها راه خروج از مشکلات تاکید می‌ورزند. بخوانید:

« باید بفهمیم که راهی جز مذاکره وجود ندارد. ما باید به‌دنبال حل مشکلات خودمان با دنیا و آمریکا از طریق مذاکره باشیم‌»! و یا «‌باید با آقای ترامپ مذاکره کنیم؛ نمی‌شود که مسائل کشور را معلق نگه داشت‌»! و «‌برای حل مشکلات، چاره‌ای جز مذاکره با آمریکا نداریم‌»! یا «‌منافع ما در مذاکره‌ مستقیم با آمریکاست‌»! و‌... 
5- دیروز «ریچارد نفیو‌» که به معمار تحریم‌ها علیه ایران شهرت دارد طی یادداشتی در نشریه آمریکایی «فارن افرز» از کارآمدی تحریم‌ها علیه ایران ابراز ناامیدی کرده است و درباره حمله احتمالی به ایران نیز می‌نویسد «‌پیامدهای حمله نظامی به ایران بسیار سنگین است و در آن، احتمال شکست و تضعیف اعتبار آمریکا وجود دارد‌». ریچارد نفیو تاکید می‌کند که «‌مذاکره، تنها راه برای مقابله و مهار ایران است» (مهار ایران و نه حل مشکلات‌! آنگونه که مدعیان اصلاحات بیان می‌کنند‌). 
6- رهبر معظم انقلاب طی سخنانی ابتدا از کسانی که به قول ایشان «‌ادّعای فهم سیاسی هم می‌کنند» و «‌مدّعی سیاست‌ورزی و سیاست‌دانی و اطّلاع از اوضاع جهان‌» نیز هستند ولی راه‌حل مشکلات را در مذاکره با آمریکا می‌دانند! گلایه می‌کنند و سپس در بیانی حکیمانه و مستدل (که ده‌ها نمونه مشابه دیگر نیز دارد) خطاب به آنها می‌فرمایند: «خب با آمریکا چه جوری مشکل حل می‌شود؟ این سؤال واقعی است، جدّی است. نمی‌خواهیم با هم دعوا کنیم، سؤال می‌کنیم: مشکل با آمریکا چه جوری حل می‌شود؟ با نشستن و مذاکره کردن و از آمریکا تعهّد گرفتن مشکل حل می‌شود؟ [اینکه] بنشینیم با آمریکا مذاکره کنیم، تعهّد بگیریم که شما باید فلان کارها را بکنید، فلان کارها را نکنید، مشکل حل می‌شود؟ در قضیّه بیانیّه‌ الجزایر، سر قضیّه‌ آزادی گروگان‌ها در سال 60، شما نشستید با آمریکا صحبت کردید. بنده آن وقت نماینده‌ مجلس بودم -البتّه در مجلس نبودم، در جبهه بودم، اهواز بودم- همان وقت این‌جا در تهران همین حضرات نشستند به واسطه الجزایر و بدون رودررویی با آمریکایی‌ها صحبت کردند -‌البتّه مصوّبه‌ مجلس بود، کار غیر‌قانونی‌ای نبود- قرارداد گذاشتند، تعهّدهای متعدّدی گرفتند که ثروت‌های ما را آزاد کنید، تحریم‌های ما را بردارید، در امور داخلی کشور ما دخالت نکنید، و ما هم از این طرف گروگان‌ها را آزاد می‌کنیم. گروگان‌ها را آزاد کردیم، آیا آمریکا به آن تعهّدات عمل کرد؟ آیا آمریکا تحریم را برداشت؟ آیا آمریکا ثروت‌های مسدودشده‌ ما را به ما پس داد؟ نه، آمریکا به تعهّد عمل نمی‌کند؛ خیلی خب، این هم مذاکره و نشستن با آمریکا. یا در برجام؛ گفتند که [اگر] شما فعّالیّت صنعتی هسته‌ای را کم کنید -حالا جرأت نکردند بگویند تعطیلِ تعطیل- به این مقدار فروکاهی کنید، ما این کارها را انجام می‌دهیم؛ تحریم‌ها را برمی‌داریم، این کار را می‌کنیم، آن کار را می‌کنیم؛ کردند این کارها را؟ نکردند دیگر. مذاکره مشکل ما را با آمریکا حل نمی‌کند‌».
7- و در ادامه همان سخنان (5 / 9 / 1401 در دیدار با بسیجیان) می‌فرمایند: « بله، مشکل ما را با آمریکا یک چیز حل می‌کند؛ چه چیزی؟ به آمریکا باج بدهیم، نه یک بار، آمریکایی‌ها به یک بار باج هم قانع نیستند، امروز باج بدهیم، فردا می‌آیند یک باج دیگر می‌خواهند، [باز باید] باج بدهیم، پس‌فردا می‌آیند یک باج دیگر می‌خواهند، [باز باید] باج بدهیم. امروز می‌گویند هسته‌ای را تعطیل کنید - اوّل می‌گویند بیست درصد را تعطیل کنید، بعد می‌گویند پنج درصد را تعطیل کنید، بعد می‌گویند بساط هسته‌ای را برچینید- بعد می‌گویند قانون اساسی را عوض کنید، بعد می‌گویند شورای نگهبان را بردارید، آمریکایی‌ها باج می‌گیرند. اگر بخواهید مشکلتان با آمریکا حل بشود، باید این کار را بکنید، مرتّب باج بدهید. آمریکا اینها را می‌خواهد: پشت مرزهای خودتان، خودتان را محبوس کنید، دستتان را خالی کنید، صنایع دفاعی‌تان را تعطیل کنید. کدام ایرانی باغیرتی حاضر است که یک چنین باجی بدهد؟ من نمی‌گویم [طرفدار] جمهوری اسلامی، ممکن است یکی جمهوری اسلامی را هم قبول نداشته باشد امّا ایرانی باشد، غیرت ایرانی داشته باشد؛ [او هم] حاضر نیست این باج‌ها را بدهد. آمریکا به کمتر از این قانع نیست؛ چرا نمی‌فهمند؟ مذاکره‌ با آمریکا مشکلی را حل نمی‌کند. اگر حاضرید باج بدهید، نه یک بار، نه دو بار، پشت سر هم، در همه‌ مسائل اساسی، و از همه‌ خطوط قرمزتان عبور کنید، بله، آن وقت آمریکا با شما دیگر کاری ندارد، مثل دوران پهلوی‌».
8- حالا جای آن است که از قول ابو‌سعید ابوالخیر این دو بیت را خطاب به مبلغان مذاکره با آمریکا زمزمه کنیم؛
حال دنیا را بپرسیدم من از فرزانه‌ای 
گفت یا آب است یا باد است یا افسانه‌ای 
گفتمش، اینها که می‌بینی چرا دل بسته‌اند؟
گفت؛ یا خوابند یا مستند، یا دیوانه‌ای

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1549832/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انهدام باند تولید و توزیع لوازم یدکی تقلبی خودرو

زن صیغه ای دزد شهر را لو داد!

محدودیت عرضه روغن در بازار تکذیب شد

رئیس پلیس راهور: سن 65 درصد ناوگان مسافری کشور از فرسودگی گذشته است

جایزه 50 میلیونی برای اعلام ماینرهای غیرمجاز

سامسونگ از ساندبارهای جدید خود با قابلیت‌های هوش مصنوعی رونمایی کرد

سرمقاله جمهوری اسلامی/ امتیاز یکطرفه به باج‌خواهان!

نماینده لبنانی: احتمالا «جوزف عون» به‌عنوان رئیس‌جمهور برگزیده شود

تظاهرات مردم سان فرانسیسکو برای آزادی دکتر ابوصفیه

روایتی تکان دهنده از زن جنایتکار که دختر 7 ساله را با ضربات سنگ کشت

معاون وزیر بهداشت: باید خودروسازان را به عنوان مانع رشد جمعیت در نظر گرفت

کاهش یکدست قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار کوتاه آمد

رشد 3 هزار واحدی شاخص کل بورس

نجات جان قاتل با گزارش پزشکی قانونی؛ من پدرزنم را نکشته‌ام

برقراری 40 هزار تماس با 110 تهران در روز گذشته

دادگاه آمریکا تلاش‌های FCC برای بازگرداندن قوانین بی‌طرفی شبکه را بی‌اعتبار دانست

سرمقاله شرق/ این طرف میز

وزیر خارجه دولت انتقالی سوریه به امارات سفر کرد

جزئیات احتساب مدت سربازی در سابقه بیمه

ادعای خبرنگار صهیونیست درباره جزئیات جدید ترور شهید سید حسن نصرالله

فعالیت 35 مدرسه ایرانی در خارج از کشور

ماجرای نامه وزیر نفت دولت رئیسی به شعام چه بود؟

عارف: تجربه نشان داده بخش خصوصی در مسکن‌سازی انبوه موفق بوده است

پشت پرده رونق بازار سیاه گوشی‌های آیفون

خیز GTA 6 برای شکستن رکوردها

رئیس جمهور مصوبه تثبیت ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی را ابلاغ کرد

سرمقاله همشهری/ تعامل و ثبات مدیریتی رمز عبور از چالش‌ها

رئیس جمهور ترکیه به سومالی می‌رود

تیراندازی به سمت صهیونیست‌ها در شمال کرانه باختری؛ هلاکت 3 شهرک‌نشین

پیام جالب عضو ارشد جنبش انصارالله یمن برای صهیونیست‌ها

روایتی از درگیری خانم با یک روحانی در فرودگاه مهرآباد

واکنش نظام پزشکی به نَشتِ داروهای میلیاردی به بازارسیاه

آزادی بیش از 1850 زندانی با کمک خیرین در سال جاری

عضو کمیسیون اقتصادی: نوسانات قیمت ارز بیشتر از خود قیمت به اقتصاد ضربه می‌زند

پاکستان، عامل ورود تب برفکی به ایران

عملیات ضد صهیونیستی در شمال کرانه باختری با چند کشته و زخمی

پسر 16 ساله افغان، رقیب عشقی‌اش را کشت!

تجمع بازنشستگان فرهنگی مقابل وزارت آموزش و پرورش

ماجرای نامه جواد اوجی به شعام چه بود؟

آینه هوشمند با هوش مصنوعی وضعیت سلامتی‌تان را بررسی می‌کند

سرمقاله کیهان/ کدام مدیریت ناکارآمد است؟

برنامه‌ریزی رژیم صهیونیستی برای اشغال مواضعی در خاک لبنان

جزئیات جدید از گروگان‌گیری اعضای یک خانواده در رشت

خرید و فروش آسان و بی‌دردسر طلای آبشده با میلی

جزئیات عیدی بازنشستگان؛ از میزان پرداخت تا زمان واریز

سامسونگ نسخه جدید Ballie را معرفی کرد

معمای سوخو - 35؛ پرونده خرید جنگنده‌‏های نسل جدید به کجا رسید؟

شهر کلیدی دونباس به کنترل روس‌ها درآمد

خزر در مسیر پسروی

گفتگو با جوان 34 ساله ای که سر دسته باند سارقان بود