پیام ویژه

آخرين مطالب

سرمقاله کیهان/ راز حمله به جریان انقلابی با برچسب تندرو و افراطی یادداشت

سرمقاله کیهان/ راز حمله به جریان انقلابی با برچسب تندرو و افراطی
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - کیهان / «راز حمله به جریان انقلابی با برچسب تندرو و افراطی» عنوان یادداشت روز در روزنامه کیهان به قلم سپهر خلجی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
راز حمله به جریان دغدغه‌مند انقلابی چیست و چرا تلاش می‌شود دلسوزان انقلاب با عناوینی مانند تندرو و افراطی برچسب‌گذاری شوند؟ اتاق فکر تخریب جریان انقلابی کجاست و طراحان و هدایتگران این اتاق عملیات به کجا وابسته‌اند؟
در آستانه چهل‌وششمین سال پیروزی انقلاب اسلامی هستیم، انقلابی که با هدایت و رهبری امام عزیز در اردوگاه‌های مسلط بر دنیا زلزله ایجاد کرد. در نظام حکمرانی و در مناسبات جهانی جریان نویی را درانداخت که هم دارای شعار و آرمان بود و هم برخوردار از چشم‌انداز. نظامی را بر پایه این حرف نو و بر اساس همان شعارها و آرمان‌ها پایه‌گذاری کرد که هدفش اجرای عدالت، روشش مقاومت و ایستادگی و غایتش استقلال و عدم وابستگی بود. در طول چهل‌وشش سال گذشته و در مواقف گوناگون جان‌های بسیاری برای تحقق این اهداف و اجرای این روش و تحقق آن غایت، نثار و از توطئه‌های پی‌درپی برای براندازی انقلاب با چنین مختصاتی به مدد ایمان، اخلاص و فداکاری همین مردم انقلابی که حافظان اصلی این جریان بودند گذر کردیم. البته از همان ابتدای انقلاب این اهداف و این روش‌ها مخالفان و معارضان جدی داشت و طبیعی است که در گذر زمان نیز از دامنه معارضه کاسته نشود.
اگر به صفحات روزنامه‌ها، تیترها، یادداشت‌ها و مصاحبه‌هایی که در این چند سال در رسانه علیه جریان دلسوز انقلاب با برچسب تندرو و افراطی تصویرسازی می‌شود، دقت کنیم شاید بشود جریانی که سعی دارد دغدغه‌مندان انقلابی را منکوب و به صورت هدفمند برچسب‌گذاری و از دایره کنشگری سیاسی و اجتماعی حذف کند را در دو گروه کلی تقسیم‌بندی کرد: «رویزیونیست‌ها و تراول‌یست‌ها».
«رویزیونیست‌ها» یا تجدید نظرطلبان نفوذی که از ابتدای شکل‌گیری انقلاب جریان اصیل انقلابی و حافظان واقعی انقلاب اسلامی مانع به نتیجه رسیدن تلاش آنان برای تسلیم، براندازی، انحراف در اصول و دست برداشتن از آرمان‌ها و اهداف انقلاب بود. این جریان البته توانست به مدد تهاجم به افکار عمومی با بهانه‌های سیاسی و یا اقتصادی در مقاطعی از انقلاب در دهه هفتاد(78)، هشتاد(88) و 400(401) یارگیری کند و صدمات جبران‌ناپذیری به جریان کلی انقلاب وارد نماید. این جریان در رسانه نفوذ دارد و طبیعی است که همه تلاش خود را برای تخریب جریان انقلاب و تحکیم خواسته‌ها و برنامه‌های خود به‌کار می‌گیرد.

«تراولیست‌ها» جریان متأخری هستند که به مرور و به دلیل جایگاه‌خواهی و منفعت‌طلبی تلاش کردند با پول‌پاشی در ساختار و تراشیدن از بدنه جریان انقلابی و با یارکشی از درون جبهه انقلاب در جهت مطامع و منافع باندی و جریانی اقدام کنند و در این مسیر حتی از لکه‌دار کردن جریان اصیل انقلابی که دغدغه‌ای جز حفظ آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب ندارد با برچسب‌گذاری‌های کاذب همچون «افراطی و تندرو» و با واژه‌سازی‌هایی همچون «سوپر انقلابی» به جریان انقلاب صدمات جبران‌ناپذیری وارد کرده‌اند.
این دو جریان اگرچه در اهداف و خاستگاه هیچ وجه اشتراکی ندارند اما نتیجه عمل آنان در یک نقطه که عبارت است از تخریب جریان دغدغه‌مند آرمان‌ها و شعارهای انقلاب به نتیجه مشترک می‌رسد.
یادمان باشد که نقطه اوج تخریب جریان انقلابی با برچسب‌گذاری تندرو و افراطی‌گری را در دهه تلخ 90 شاهد بودیم. دوره‌ای که دلسوزان انقلاب با دغدغه‌ پاسداری از اهداف انقلاب مانع بسیاری از انحرافات در مشی سیاسی و اجتماعی کشور شدند و مورد تهاجم رسانه‌ای در افکار عمومی قرار گرفتند، تا جایی که رهبر حکیم انقلاب به مسئله ورود کردند:
(5 اسفند 1394 در دیدار مردم نجف‌آباد) نکته‌ دیگر این است که ما از ادبیّات سیاسی دشمن استفاده نکنیم؛ من این مسئله را، بخصوص به دوستان و برادران محترم خودمان در مشاغل گوناگون سیاسی و دولتی و غیر‌دولتی و مانند اینها تأکید می‌کنم؛ از ادبیّات دشمن استفاده نکنید. دشمنان انقلاب از روز اوّل آمدند 
تعبیر ادبیّات تندرو و میانه‌رو را مطرح کردند؛ فلانی تندرو است، فلان جریان تندرو است، فلان جریان میانه‌رو است. آن روز، از همه تندروتر هم از نظر آنها امام بزرگوار بود؛ امروز هم از همه تندروتر، به نظر آنها این بنده‌ حقیر هستم. میانه‌رو حرف قشنگی است امّا اسلام این‌جوری حرف نمی‌زند؛ بفهمیم معارف اسلامی را. اسلام، طرفد‌ار میانه و طرفدار «وسط» است: وَ کَذلِکَ جَعَلنکُم اُمَّهًْ وَسَطًا. امّا «وسط» در اسلام چیست؟ در مقابل تندرو است؟ نه، «وسط» در مقابل منحرف است: اَلیَمینُ وَ الشِّمالُ مَضَلَّهًْ وَ الطَّریقُ الوُسطی‌ هِیَ الجادَهًْ؛ این نهج‌البلاغه است. راه میانه یعنی راه مستقیم، راه جادّه. اگر از این راه مستقیم منحرف شدید - چه به این طرف و چه به آن طرف - این غیر میانه است. پس در مقابل میانه‌رو تندرو نیست؛ در مقابل میانه‌رو منحرف است. آن کسی میانه‌رو نیست که منحرف از راه و منحرف از جادّه است؛ امّا در جادّه، بعضی‌ها تندتر می‌روند و بعضی‌ها کندتر می‌روند. تند رفتن در صراط مستقیم چیز بدی نیست؛ سابِقوا اِلی‌ مَغفِرَهًْ مِن رَبِّکُم؛ جلوتر بروید. آنهایی که امروز در بیرون از مرزهای کشور می‌گویند تندرو، مقصودی دارند و معنایی مورد نظرشان است. دوستان ما و برادران ما در داخل مراقب باشند آنچه مقصود او است تکرار نکنند. آنهایی که می‌گویند تندرو، منظورشان کسانی است که در راه انقلاب مصمّم‌تر و پایدارترند؛ حزب‌اللّهی‌ها را می‌گویند تندرو. میانه‌رو [هم‌] کسی است که در مقابل آنها تسلیم باشد. در ادبیّات سیاسی آمریکا و انگلیس و امثال اینها، معنای تندرو و میانه‌رو این است: تندرو کسی است که پایبند انقلاب است، میانه‌رو کسی است که در مقابل خواسته‌های آنها تسلیم است. حالا چه کسی در مقابل آنها تسلیم است؟ خوشبختانه خودشان هم اعتراف دارند و می‌گویند در ایران میانه‌رو نداریم، همه تندرو هستند. این حرف حرف درستی است؛ در ملّت ایران هیچ‌کس طرفدار وابستگی به اینها نیست. گاهی غفلت می‌شود، لغزش به‌وجود می‌آید و بعضی اشتباه می‌کنند، امّا قاطبه‌ ملّت ایران طرفدار انقلابند، دنباله‌روِ انقلابند و پافشاری بر انقلاب می‌کنند؛ آنها به این می‌گویند تندرو. چرا ما تکرار کنیم حرف آنها را؟
(30 دی‌ماه 1394 در دیدار دست‌اندرکاران انتخابات) یک عادتی هم در بعضی پیدا شده است که همین‌طور مدام تکرار می‌کنند «تندروها، تندروها»؛ خب بله، تندرَوی و کندرَوی - طرف افراط و تفریط - هر دو بد است، این معلوم است امّا [اینکه] تندروی چیست، کندروی چیست، خطّ میانه کدام است، چیزهای خیلی واضح و روشنی نیست، جزو مسائل بیّن نیست، تبیین لازم دارد. چون برای ما خیلی زیاد خبر می‌آید؛ این روزنامه‌ها و مطبوعات گوناگون را هم آدم نگاه می‌کند، من می‌فهمم که بعضی وقتی می‌گویند تندروی، جریان حزب‌اللّهی و مؤمن مورد نظرشان است؛ نه، جریان مؤمن را، جریان انقلابی را، جوانان حزب‌اللّهی را متّهم نکنید به تندروی؛ اینها همان کسانی هستند که با همه‌ وجود، با همه‌ اخلاص در میدان حاضرند، آنجایی هم که دفاع از مرزها لازم باشد، دفاع از هویّت ملّی لازم باشد، مسئله‌ جان دادن و خون دادن مطرح باشد، همین‌ها هستند که به میدان می‌آیند. به صِرف اینکه یک جایی یک قضیّه‌ای واقع بشود که مورد قبول و تأیید نباشد، فوراً پای حزب‌اللّهی‌ها را [وسط] بکشند.
باید بیش از گذشته مراقبت کرد و راز حمله به جریان دغدغه‌مند انقلابی را شناخت و علیه دلسوزان انقلاب با عناوینی مانند تندرو و افراطی برچسب‌گذاری نکرد که دود آن در چشمان همه خواهد رفت.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1559497/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مرد 51 ساله، همسر، دختر و پسرش را به قتل رساند

یک پیش‌بینی از سال آینده؛ منتظر تورم سی‌درصدی نباشید

ماهواره پارس 2 در صف پرتاب

سازمان غذا و دارو: واکسن Prevenar 20 فایزر در بازار ایران، قاچاق است

ویدئویی از ازدحام زائران در مرز مهران

رئیس جمهور: هدف کیفیت‌بخشی آموزشی، رفع تبعیض در آموزش است

وقوع قتل خانوادگی در بناب

دستگیری زنی که همسرش را با شلیک گلوله کشت

چیزی تا به‌روزرسانی One UI 7.0 نمانده است

پالرمو و CFT این هفته تعیین تکلیف می شوند؟/ 3 واکنش مثبت مجمع تشخیص مصلحت نظام

سرمقاله فرهیختگان/ سینماگرِ جریان سوم

قطر: مرحله دوم مذاکرات غزه فردا آغاز می‌شود

دستگیری 2 سارق با 135 فقره سرقت

جشن میلاد امام حسین (ع) در کربلا و ایران

رییس مرکز پژوهش های مجلس: ناترازی شبکه بانکی به 2 هزار همت رسیده است

عضو کمیسیون صنایع: ناترازی ها ناشی از عملکرد مقطعی برخی از مسئولین است

رئیس کمیسیون کشاورزی: اگر به سند چشم انداز 1404 به خوبی عمل می شد مثل برخی کشورها به نقطه مطلوبی رسیده بودیم

دلایل طولانی شدن فرآیند پذیرش‌ها در فرابورس و بورس اعلام شد

استقبال از الجولانی در عربستان

تگرگ بندرعباس را سفیدپوش کرد

معاون وزیر نفت: با جدیت به‌دنبال کاهش قاچاق سوخت هستیم

هواوی ماه آینده از محصولی شگفت‌انگیز رونمایی می‌کند

سرمقاله جوان/ اگر انقلاب‌ اسلامی یک قرن پیش پیروز شده بود

سکته پیشرفتِ آمریکا با وجود ترامپ!

تأکید دبیرکل ناتو بر آماده شدن اروپا برای جنگ

رئیس جمهور کلمبیا: ترامپ مثل هیتلر است

نتانیاهو: با همکاری ترامپ، توافق ابراهیم را بازمی‎گردانیم

یورش جدید صهیونیست‌ها به اردوگاه جنین

رسانه عبری: پیش‌بینی می‌شود طی هفته جاری مذاکرات برای عادی‌سازی روابط با عربستان پیشرفت کند

مقصد بعدی جولانی کجاست؟

جلسه ستاد شاهد آموزش و پرورش استان اصفهان برگزار شد

آماری قابل تامل از رتبه های برتر کنکور؛ 52 درصد از دو دهک ثروتمند هستند

مرد جوان: فضای مجازی روزگارم را سیاه کرد

تولید بنزین 10 میلیون لیتر افزایش یافت

آیا خرید قسطی از دیجی‌شهر واقعاً جذاب‌تر از خرید نقدی است؟

ترامپ سراغ مهاجران قانونی آمریکا می‌رود

هلاکت 7 تروریست داعشی در عراق

رهایی گروگان 16 ساله در راسک؛ 3 آدم ربا دستگیر شدند

کلیک قتل با رجزخوانی در فضای مجازی!

فراتر از یک بانک/ نگاهی به قابلیت‌های کاربردی اپلیکیشن بلوبانک سامان

نماینده مجلس: هرج و مرج بازار حاصل مدیریت نادرست وزارت جهاد کشاورزی است

محکومیت 4640 میلیاردی اخلالگران بازار ارز

وزیر اسبق اقتصاد: مردم گرجستان تا چند سال پیش روزی دو ساعت برق داشتند، اما الان صادرکننده برق شدند

سید حسن خمینی: خدا نکند منِ آخوند و شمای مسئول گرفتار سفره چرب پولدارها شویم/ ویدئو

سرمقاله جمهوری اسلامی/ انتقام ‌جوئی، آفت حکمرانی

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی خواستار اقدام علیه ایران شد

یورش نظامیان صهیونیست به منزلی در طمون در کرانه باختری

روایتی دردناک اما قهرمانانه از دو نوجوان مجروح واقعه تروریستی پیجرها

پذیرایی سعودی‌ها از ابومحمد الجولانی با قهوه عربی

قالیباف: باید عدم رضایت مردم خط قرمز عملکرد هر مدیر و مسئولی باشد