پیام ویژه

آخرين مطالب

واشنگتن‌پست: ایلان ماسک بزرگترین سرمایه‌گذار انتخابات بود بين الملل

واشنگتن‌پست: ایلان ماسک بزرگترین سرمایه‌گذار انتخابات بود
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - اطلاعات منتشر شده از سوی کمیته انتخابات آمریکا نشان می‌دهد که «ایلان ماسک» در انتخابات ریاست‌جمهوری اخیر ایالات متحده بیشترین سرمایه‌گذاری را داشته و در بازه زمانی کوتاهی شاهد ثمردهی این سرمایه‌گذاری بوده است.
«ایلان ماسک»، مدیرعامل شرکت‌های «اسپیس‌ایکس» و «تسلا»، بزرگ‌ترین حامی مالی انتخابات 2024 بوده است و دست‌کم 288 میلیون دلار به کمپین انتخاباتی «دونالد ترامپ» نامزد جمهوری‌خواه این انتخابات کمک مالی کرده است.
روزنامه «واشنگتن‌پست» با استناد به داده‌های کمیسیون فدرال انتخابات ایالات متحده گزارش داد که میزان حیرت‌انگیز هزینه‌های سیاسی ماسک در سال 2024، جایگاه او را در شبکه نزدیکان ترامپ تثبیت کرده است، تا حدی که برخی از منتقدان او را رسماً رئیس‌جمهور آمریکا می‌دانند.
دونالد ترامپ پس از پیروزی در انتخابات، ماسک را به ریاست وزارتخانه جدیدی به نام «وزارت کارآمدی دولت» منصوب کرده است که هدف آن کاهش مقررات دولتی و هزینه‌های دولت فدرال است.
بر اساس این گزارش، بخش عمده‌ای از حمایت مالی ماسک از طریق سوپرپک «آمریکا» صورت گرفته است، گروهی که ماسک در تأسیس آن نقش داشته و هدف آن حمایت از ترامپ با تجمیع رأی‌دهندگان در ایالت‌های کلیدی بوده است. این گروه 263 میلیون دلار سرمایه جمع‌آوری کرده است که علاوه بر ماسک، ثروتمندانی مانند «آنتونیو گراسیا»، «جو لونسدیل» و «شان مگوایر» نیز از آن حمایت کرده‌اند.
در انتخابات آمریکا، کمک‌های مالی، به آنچه مردم عادی و سازمان‌های مردم‌نهاد به‌شکل مستقیم به ستادهای تبلیغاتی کمک می‌کنند، خلاصه نمی‌شود. یک شهروند آمریکایی می‌تواند به شکل غیرمستقیم و بدون هرگونه ارتباطی با ستاد تبلیغاتی یک نامزد، مبالغی را برای تبلیغ به نفع او یا علیه رقبایش خرج کند. شهروندان، سازمان‌ها و لابی‌گرهای آمریکایی این کار را از طریق سازمان‌های خصوصی به نام «کمیته اقدام سیاسی» یا «پک» انجام می‌دهند.
این کمیته‌ها در حال حاضر دو نوع هستند: کمیته‌های مرتبط با ستاد نامزدها که به شکل محدود برای ستاد تبلیغات پول جمع می‌کنند و کمیته‌های مستقل از ستادهای نامزدها که به شکل نامحدود کمک جمع می‌کنند. دسته دوم به «سوپر پک» معروف شده و برخلاف دسته اول، اجازه ندارد پولی را که جمع کرده در اختیار ستادهای تبلیغاتی بگذارد و باید به شکل مستقل آن را خرج کند. ازآنجاکه سوپرپک‌ها هیچ محدودیتی در دریافت حمایت‌های مالی ندارند، نامزدها می‌توانند با صرف مبالغ هنگفت، شانس خود برای پیروزی در انتخابات را به میزان چشمگیری افزایش دهند، مسئله‌ای که بسیاری از آمریکایی‌ها به آن اعتراض داشته و آن را محل فساد دانسته‌اند.
به گزارش واشنگتن‌پست، سرمایه‌گذاری ماسک در انتخابات 2024 آمریکا تاکنون سود هنگفتی برای او به همراه داشته است، تا جایی که بر اساس تخمین‌ها، ارزش دارایی‌های ماسک از زمان پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری بیش از 200 میلیارد دلار افزایش یافته است؛ امری که بخش اعظم آن از رشد چشمگیر سهام شرکت تسلا ناشی شده است.
بر اساس این گزارش، ارزش سهام این شرکت خودروسازی از زمان انتخابات حدود 70 درصد افزایش یافته و ثروت ماسک را به‌شدت بالا برده است. ثروت ماسک تا اواسط دسامبر حدود 442 میلیارد دلار برآورد شده است.
ماسک که پیش‌تر خود را از نظر سیاسی فردی بی‌طرف معرفی کرده بود، پس از سوءقصد نافرجام به جان ترامپ در 13 ژوئیه، حمایت خود را از نامزد جمهوری‌خواه اعلام کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1559643/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ثبت رکورد 5 میلیون و 896 هزار و 797 سفر در یک روز / اسنپ رکورد سفرهای خود را شکست

ظرفیت باتری گلکسی S25 اج سامسونگ فاش شد

در جست‌وجوی «توافق» میان دندان‌های «جنگ»

سرمقاله صبح نو/ اردوغانی که باد کاشته و طوفان درو می‌کند

شهدا چراغ راه نسل‌های آینده هستند/ تبیین گفتمان شهیدان یک ضرورت است

امضا تفاهم‌نامه همکاری بین بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان صدا و سیما

آخرین نرخ تولد و فوت در کشور اعلام شد

صادق: آزادراه جدید، غرب را به شرق کشور متصل می‌کند

افزایش 36 درصدی کرایه تاکسی‌ها در سال آینده

آقای پزشکیان رفع فیلترینگ هزینه‌ای ندارد، بگویید پایشان را از روی گلوی مردم بردارند!

شمار شهدای غزه به 48 هزار و 503 نفر رسید

شهدا با رفتار و سیره خودشان سخاوتمندی را برای مردم به ارمغان آوردند

دوگانه حجاب و غیرحجاب درست نیست/ همه توهین‌ها و افتراها را به جان می‌خرم/ شورای عالی امنیت ملی باید بیاید و بگوید در بحث عدم ابلاغ قانون حجاب مقصر است/ چرا همه تقصیرها را گردن مجلس می‌اندازید؟

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس: تابحال کنسرت نرفته‌ام

سرمقاله جوان/ حرف تازه از تصادفات چه دارید؟!

اعلام جنگ ترامپ به حامیان فلسطین؛ 60 دانشگاه‌ آمریکایی اخطار گرفتند

روایت رئیس اورژانس کشور از مزاحمت های عجیب تلفنی

سونی کیفیت بازی‌های PS5 Pro را با روشی جالب بهبود می‌دهد

هشدار حماس درباره هرگونه وقت‌کشی در توافق آتش‌بس غزه

سرقت با پابند الکترونیک!

سرمقاله جام جم/ هراس ترامپ از رزمایش‌‌های ایران

پرداخت مطالبه معلمان با حقوق اسفندماه

جمع بندی رئیس مجلس از انتقادات به عملکرد وزیر جهاد کشاورزی

رئیس دیوان عالی: 50 درصد رشد اقتصادی در اختیار بخش خصوصی است

تجمع پیش از موعد زنان کفن‌پوش حامی قانون حجاب مقابل مجلس/ یکی از تحصن‌کنندگان: خودم یک تنه یک واگن مترو را از بی‌حجابی پاکسازی می‌کنم/ ویدئو

تبدیل وضعیت استخدامی 70 هزار ایثارگر در وزارت بهداشت

8 جاده در کشور مسدود است

افزایش 75 درصدی خدمات هلال احمر در طرح نوروزی

معاون شهید امیرعبداللهیان: کالاهای تحریمی ما در چین، خارج از پکن و شانگهای خریدار دارد

انتقادات تند نماینده مجلس از وزیر جهاد کشاورزی در مورد وضعیت برنج و سیب زمینی

نشست خبری مدیرکل بنیاد شهرستان‌های استان تهران بمناسبت هفته بزرگداشت شهدا برگزار شد

رئیس هواشناسی: بارورسازی ابرها در ایران انجام شده اما نتایج مطلوبی نداشته است

طغیانی: همه بخش‌های خودروسازی باید به مردم سپرده شود

علت خالی شدن سدهای تهران

سرمقاله کیهان/ دیکتاتورهای همیشه کوچک

تداوم جنایت در منطقه ساحلی سوریه

برنامه آفرینش‌گران حوزه اشتغال و کارآفرینی شاهد به مناسبت روز شهید برگزار می‌شود

سرکیسه کردن دختر جوان با وعده ازدواج

روز آرام قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار در کانال 92 هزار تومان ماند

نصیری اقدم: هرچه دستمزد کارگران بالاتر برود اشتغال کشور بیشتر می‌شود

محافظ ترامپ رسما رئیس سرویس مخفی آمریکا شد

گفتگو با قاتل 16 ساله ای که برای حمایت از دوستانش چاقو کشید!

تکذیب حضور گشت پلیس در دبیرستان شهید بروجردی بوکان

عبده تبریزی: تورم امسال از 35 درصد پایین‌تر نمی‌آید

لایحه متمم بودجه برای کاهش مالیات ارزش افزوده کالای اساسی

ریزش 36 هزار واحدی شاخص بورس

سرمقاله ایران/ خدیجه؛ ام‌المؤمنین سیده زنان عالم

فرمانده قسد: آمریکایی‌ها مرا به مذاکره با الجولانی تشویق کردند

آغاز پوشش بیمه تکمیلی فرهنگیان جدیدالاستخدام

عضو کمیسیون عمران مجلس: افزایش حقوق متناسب با تورم باشد

ویکی پدیاجستجو