پیام ویژه

آخرين مطالب

اسرائیل چگونه از واتس‌آپ جاسوسی می‌کند؟ بين الملل

اسرائیل چگونه از واتس‌آپ جاسوسی می‌کند؟
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مهر / یک شرکت صهیونیستی که از واتس‌آپ جاسوسی کرده، با بودجه آمریکا، بدافزارهایی تولید می‌کند که رعایت بالاترین سطح ایمنی در تلفن همراه‌ها هم نمی‌تواند مانع لو رفتن اطلاعات شود.
به گزارش الجزیره، طی چند هفته گذشته واتس‌آپ، شرکت جاسوسی «پاراگون سولونشز» رژیم صهیونیستی را به جاسوسی از حساب‌های کاربران خود از جمله روزنامه نگاران و فعالان جامعه مدنی متهم کرده بود.
طبق اطلاعیه‌ای که واتس‌آپ منتشر کرد، شرکت اسرائیلی پاراگون سولوشنز، با استفاده از بدافزارهای جاسوسی از نزدیک به 100 کاربر این پیام رسان بین‌المللی جاسوسی کرده و در بیش از 20 کشور از جمله برخی از کشورهای اروپایی، کاربران واتس‌آپ را هدف قرار داده بود.
خبر جاسوسی این شرکت صهیونیستی از کاربران واتس‌آپ همزمان با مراسم تحلیف دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و اظهارات جنجالی او درباره سیطره بر نوار غزه و آواره کردن ساکنان این باریکه منتشر شد و توجهات بسیاری را در جهان به خود جلب کرد.
مقامات صهیونیست در رأس تشکیلات جاسوسی از کاربران دنیا
بر همین اساس سوالاتی مطرح شد، مبنی بر اینکه چه کسی و یا چه کسانی پشت جاسوسی از کاربران واتس‌آپ قرار دارند؟ در این میان نام «ایهود باراک» نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی در میان یکی از متهمان اصلی وابسته به شرکت مذکور در جاسوسی از کاربران واتس‌آپ قرار گرفته است، اما او تنها نیست و تعداد دیگری از مسئولان برجسته این رژیم پشت این عملیات جاسوسی قرار دارند.
هیئت مدیره شرکت جاسوسی مذکور صهیونیستی، متشکل از یک گردان نظامی ارتش این رژیم است و بودجه مالی این شرکت هم توسط آمریکا تأمین می‌شود و ایالات متحده تلاش داشت آن را به قیمت 900 میلیون دلار بخرد.
طبیعتاً شرکت‌ها از جمله شرکت‌های اطلاعاتی و به ویژه شرکتی که ارزشی معادل نزدیک به یک میلیارد دلار دارد و بیش از 200 نفر را استخدام کرده، نمی‌تواند اطلاعات خود را در اینترنت ثبت نکند. اما داستان شرکت پاراگون متفاوت از دیگر شرکت‌هاست؛ به این معنا که این شرکت حتی یک وب سایت هم ندارد که اطلاعات مربوط به آن را به اشتراک بگذارد.
همین مسئله موجب می‌شود تا رمز آلود بودن شرکت پنتاگون رژیم صهیونیستی بیش از پیش ثابت شود و این شرکت از ارائه هرگونه اطلاعاتی در مورد خود، از جمله کارمندانش خودداری می‌کند؛ حتی با وجود اینکه حضور پررنگی در بخش تجاری و مراودات با کشورهای جهان دارد.
طبق گزارشی که وب سایت فوربس در سال 2021 منتشر کرد، شرکت پاراگون رژیم صهیونیستی در سال 2019 به عنوان یک استارتاپ اسرائیلی همزمان با حمله سایبری گسترده به شرکت‌های صهیونیستی متخصص در هک تلفن‌های همراه و سرقت داده‌های آنها آغاز به کار کرد.
در میان مؤسسان این شرکت می‌توانیم نام‌های برجسته و چهره‌های بدنام ارتش صهیونیستی را در کنار ایهود باراک ببینیم؛ از جمله «ایهود شنیورسون» که از فرماندهان سابق یگان سایبری 8200 ارتش صهیونیستی است. این یگان متخصص در امور سایبری و از یگان‌های جاسوسی پیشرفته وابسته به موساد است.
«ایگور بوگودلوف» و «لیات آبراهام» از کارشناسان برجسته رژیم صهیونیستی در حوزه اطلاعاتی و جاسوسی نیز از جمله دیگر کسانی هستند که نام آنها در میان مؤسسان این شرکت جاسوسی دیده می‌شود.
تولید بدترین بدافزارهای جاسوسی دنیا با بودجه آمریکا
همچنین چندین سرمایه‌گذار آمریکایی پشت این شرکت قرار دارند که مهم‌ترین آنها صندوق سرمایه‌گذاری باتیری است که در طول تأسیس شرکت تا 10 میلیون دلار در آن سرمایه‌گذاری کرد.
همکاری ایالات متحده با این شرکت جاسوسی صهیونیستی به حمایت مالی از آن محدود نمی‌شود؛ بلکه به معاملات تجاری مستقیم با این شرکت هم گسترش می‌یابد. در اکتبر 2024 اداره مهاجرت و گمرک آمریکا به منظور دسترسی و بهره‌مندی از خدمات شرکت پاراگون، قراردادی به ارزش 2 میلیون دلار با آن منعقد کرد.
در ماه فوریه، یکی از اعضای هیئت مدیره شرکت پنتاگون رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد که دولت آمریکا و آژانس‌های فدرال آن جز مشتریان اصلی پاراگون هستند و شرکت «آی ای اندستریال پارتنرز» در حال حاضر تلاش دارد تا شرکت پاراگون را به مبلغ 900 میلیون دلار خریداری کند. شرکت مذکور آمریکایی قبلاً 450 میلیون دلار به عنوان پیش پرداخت برای خرید شرکت پاراگون هزینه کرده است.
هیچ کاربری در جهان از جاسوسی صهیونیست‌ها در امان نیست
محصولات شرکت جاسوسی پاراگون بدافزارهایی هستند که پیام رسان‌های فوری جهانی و پلتفرم‌های پیام رسانی مانند واتس‌آپ، سیگنال و حتی سرویس‌های ذخیره‌سازی گوگل را هم هدف قرار می‌دهند.
یک منبع که با این شرکت کار می‌کند گزارش داد که خدمات پاراگون دسترسی به اطلاعات کاربران را برای مدت طولانی‌تری نسبت به خدمات محصولات شرکت‌های رقیب فراهم می‌کند و حتی اگر تلفن مجدداً راه‌اندازی یا سیستم به طور کامل مجدداً نصب شود، باز هم نرم‌افزارهای شرکت پاراگون می‌توانند اطلاعات کاربران را تحت کنترل خود در بیاورند.
همین مسئله به محصولات شرکت پاراگون ویژگی منحصر به فردی در سطح جاسوسی از کاربران می‌دهد؛ زیرا هر اندازه هم ایمن سازی هنگام نصب برنامه‌ها توسط کاربران انجام شود باز هم این شرکت قادر به دستیابی به آنهاست.
وب سایت فوربس اعلام کرد که محصولات پاراگون می‌توانند خدمات رمزگذاری دو طرفه را به طور کامل دور بزنند؛ به این معنی که برای جاسوسی از کاربران، نیازی به سوء استفاده از آسیب‌پذیری‌های موجود در برنامه‌ها و یا حتی تلفن همراه‌های آنها نیست و در مواردی هم که تلفن همراه‌ها به شدت نکات ایمنی را رعایت کنند، محصولات شرکت پاراگون قادر به دستیابی به آنها هستند و در حمله اخیر به واتس‌آپ هم همین اتفاق افتاد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1563350/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وزش باد خیلی شدید در استان تهران

ماجرای پدری که دخترش را کشت!

جزییات دستگیری برخی افراد قبل از برگزاری تجمع دانشگاه تهران و دستگیری افراد حاضر در تجمع

پادشاه در مخمصه

اعتراف مدیر سازمان اطلاعات ملی آمریکا: حمله به عراق یک شکست فاجعه‌بار بود!

تداوم اعتراض کشاورزان در انگلیس؛ استارمر بازدیدش را نیمه‌کاره رها کرد

الحوثی: طرح کوچاندن مردم فلسطین اجرا شود، حملات را آغاز می‌کنیم

رئیس سابق شورای امنیت داخلی اسرائیل : بطور قطع در جنگ غزه شکست خوردیم

حماس: به تعهدات خود بر اساس آتش‌بس پایبند خواهیم بود

کوبا: آمریکا مهاجران را با دستبند به گوانتانامو می‌فرستد

راه باز پرواز بازارها

یک خاموشی و چند پاسخ

انفجارهای گسترده در اردوگاه جنین و درگیری شدید نیروهای اسرائیل

بازتاب گفت‌وگوی تلفنی پوتین و ترامپ در رسانه‌ها

کشف محموله 200 کیلوگرمی کوکائین در آب‌های خلیج فارس

نجات جان یک شهروند با اقدام به موقع راهبر مترو

یارانه سه دهک واریز شد

صرافی‌ های ارز دیجیتال و نقش آن ‌ها در پذیرش عمومی رمزارز ها

دعوای «نفت» و «نیرو» سوخت نیروگاه نمی‌شود!

خطای بزرگِ نرمالیزه‌ کردن ترامپ

فرمان عجیب ترامپ درباره نی‌های کاغذی

تصاویری از آماده سازی محل تدفین شهید سیدحسن نصرالله

صف‌بندی کشورهای اروپایی علیه ترامپ در موضوع اوکراین

دستگیری باند سارقان منزل با 17 فقره سرقت

مصرف 78 درصد گاز طبیعی در بخش خانگی

تولسی گابارد: آمریکا با دستان خود داعش و القاعده را تقویت کرد

تبعیض نژادی آشکار؛ انگلیس: طرح اسکان اوکراینی‌ها برای فلسطینی‌ها نیست

هوش مصنوعی رایگان بایدو به بازار می‌آید

چاره اندیشی TSMC برای رهایی از تعرفه‌های ترامپ

هوش مصنوعی دیپ سیک به خودروهای چینی راه پیدا می‌کند

زلنسکی: هیچ توافقی بین آمریکا و روسیه بدون اوکراین پذیرفتنی نیست

سفر ایرانی‌ها به مالزی 45 درصد رشد کرد

وزیر جهاد: حمایتمان از کشاورزان ادامه خواهد داشت

رهبر انصار الله: ترامپ پس از «معامله قرن»، در پی «جنایت قرن» است

سارق 110 میلیاردی دستگیر شد

تست سقوط گلکسی S25 اولترا، ادعاها درباره مقاومت گوریلا آرمور 2 را درهم شکست

آیا Dragon Age: The Veilguard فروش کمی داشت یا با انتظارات بیش از حد روبرو شد؟

آغاز دو عملیات اجرایی در فازهای 2 و 3 نیروگاه اتمی بوشهر

ورود مجلس به موضوع کمبود برنج؛ عرضه با چندبرابر قیمت واقعی!

گفت‌و‌گوی جنجالی با عبدالرضا داوری در گفتگو با خبرفوری/ ویدئو

موضع‌گیری قابل تأمل بولتون درباره جنگ اوکراین

رسانه‌های اسرائیلی: حماس به چیزی که می‌خواست رسید

اسامی پذیرفته‌شدگان بر اساس سوابق تحصیلی کنکور 1403 اعلام شد

اعلام تعرفه واردات موبایل در سال آینده

رشد چشمگیر درآمد سونی از پلی‌استیشن: 16 درصد افزایش فروش در سه‌ماهه تعطیلات

انفجار مرگبار در مرکز خرید تایوان

ریاض: هنوز مقدمات دیدار ترامپ و پوتین فراهم نیست

هاآرتص: سطل زباله تنها جای مناسب برای طرح ترامپ است

رهبر انقلاب یمن: ترامپ جنایت‌کار بوده و به چرندگفتن عادت دارد

بن‌گویر: نتانیاهو تصمیم به ازسرگیری جنگ بگیرد، به کابینه بازمی‌گردم