پیام ویژه

آخرين مطالب

دبیرکل سازمان ملل: صلح در جهان هرچه بیشتر از دسترس خارج می‌شود بين الملل

دبیرکل سازمان ملل: صلح در جهان هرچه بیشتر از دسترس خارج می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایرنا / «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل گفت: بحران اقلیمی در جهان بیداد می‌کند و فقر و نابرابری ها در حال افزایش است و صلح نیز هر چه بیشتر از دسترس خارج می شود.
آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد روز سه شنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت در مورد حفظ صلح و امنیت بین المللی افزود: امسال هشتادمین سالگرد تاسیس سازمان ملل متحد است. سازمان ما که از خاکستر جنگ جهانی دوم متولد شد، نتیجه یک تعهد جهانی برای "نجات نسل های بعدی از بلای جنگ" بود.
گوترش افزود: تشکیل سازمان ملل همچنین نشان دهنده تعهد به سطح کاملاً جدیدی از همکاری بین المللی مبتنی بر حقوق بین الملل و منشور بنیانگذار ما بود برای کمک به کشورها برای عبور از وحشت جنگ برای ایجاد صلح پایدار. برای مقابله با فقر، گرسنگی و بیماری. کمک به کشورها در بالا رفتن از نردبان توسعه. برای ارائه حمایت های بشردوستانه در مواقع جنگ و بلایا.
دبیرکل سازمان ملل تصریح کرد: برای تحقق عدالت و انصاف از طریق قوانین بین المللی و احترام به حقوق بشر و تلاش از طریق شورای امنیت جهت دستیابی به صلح از طریق گفتگو، بحث، دیپلماسی و ایجاد اجماع.
گوترش اضافه کرد: اما هشت دهه زمان زیادی است و از آنجا که ما به ارزش و هدف منحصر به فرد سازمان ملل معتقدیم، باید همیشه برای بهبود این نهاد و شکل کار خود تلاش کنیم. ما سخت افزار همکاری بین المللی را داریم، اما نرم افزار نیاز به به روز رسانی دارد. به روز رسانی که منعکس کننده واقعیت های امروز باشد و از کشورهای در حال توسعه برای جبران بی عدالتی های تاریخی حمایت کند.
ارشدترین مقام سازمان ملل ادامه داد: به روز رسانی برای اطمینان از پایبندی کشورها به اهداف، اصول و هنجارهایی که چندجانبه گرایی را در عدالت و انصاف پایه گذاری می کند و به روز رسانی عملیات صلح ما. همبستگی جهانی و راه حل ها بیش از هر زمان دیگری مورد نیاز است.
گوترش تاکید کرد: بحران اقلیمی ( آب و هوا) بیداد می کند، نابرابری ها و فقر در حال افزایش است. صلح هرچه بیشتر از دسترس خارج می‌شود؛ از سرزمین‌های اشغالی فلسطین گرفته تا اوکراین تا سودان تا جمهوری دموکراتیک کنگو و فراتر از آن.
دبیرکل سازمان ملل تصریح کرد: تروریسم و افراط‌ گرایی خشونت‌آمیز همچنان آفت‌های دائمی هستند. ما شاهد گسترش روح تاریک معافیت از مجازات هستیم. چشم انداز جنگ هسته ای - به طرز فجیعی - یک خطر آشکار و فعلی باقی مانده است.
گوترش افزود: وعده بی حد و حصر فناوری های نوظهور مانند هوش مصنوعی با خطر بی حد و حصری برای تضعیف و حتی جایگزینی اندیشه انسان، هویت انسانی و کنترل انسانی همراه است و این چالش های جهانی راه حل های چندجانبه را می طلبند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1565197/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیدار مدیرکل بنیاد مازندران و رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح با والدین معزز شهید مدافع امنیت مصطفی نوروزی

روبیو در خاورمیانه؛ پاکسازی یا باج‌گیری؟

پیش‌بینی آب و هوای تهران، یخبندان در راه است

ژست حرکتی خاص و متفاوتی به گوشی‌های هواوی می‌آید

ژاپن چگونه ژاپن شد؟

انفجار در یک اتوبوس در جنوب تل آویو

شنل نامرئی کننده هم اختراع شد

قیمت آیفون 16e در ایران؛ ارزان‌ترین گوشی اپل چند میلیون تومان خواهد بود؟

استراتژیست آمریکایی مطرح کرد: چرا عربستان؟

لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن

شعبده بازی تارا در بازار خودرو

از مردم هم حمایت کنید آقای رئیس‌جمهور!

فرستاده ترامپ: «خط قرمز اسرائیل تداوم سیطره حماس بر نوار غزه است»

معاون ترامپ: اروپا شهروندان خود را سانسور می‌کند

اعلام رضایت زلنسکی از دیدار با نماینده آمریکا با وجود تنش با ترامپ

پزشکیان: ما روش آموزش رو در مدارس تغییر خواهیم داد

زمین‌لرزه فرضی پایتخت را لرزاند

داستان اپل و پورت لایتنینگ رسما به پایان رسید

ترامپ پایان جنگ سرد را کلید زد؟

جدال بر سر جانشینیِ امپراتوری رسانه ای خانوادگی

ترافیک سنگین در تمامی محورهای شمالی

ضرب شست قانون به قاچاقچیان

پرداخت مطالبه‌های داروسازان آغاز شد

سخنگوی صنف جایگاه‌داران: در 10 سال گذشته به دلیل اجرا نشدن دو طرح، حداقل 20 میلیارد دلار زیان داشتیم

علت تاخیر چندین ساعته پرواز تهران - بوشهر اعلام شد

اما و اگرهای واگذاری ایران‌خودرو

نقش پنهان AMD در جنگ بر سر خرید اینتل

مالک تراکتور در جلسه مهم دولت چه می‌کرد؟

جولانی با سوریه چه می‌کند؟

ترامپ نیمی از معادن اوکراین را می‌خواهد

سیاست خارجی ترامپ معامله‌گرایانه است

مچ‌اندازی بن‌سلمان و السیسی با ترامپ و نتانیاهو برای آینده غزه

هشدار قرمز هواشناسی برای 3 استان شمالی کشور

لرزش‌گیر پیشرفته DJI RS4 Mini حالا می‌تواند سوژه‌ها را رهگیری کند

کالابرگ می‌‏دهند که عذاب وجدان‏شان کم شود

رسانه صهیونیستی: وعده السنوار برای آزادی اسیران فلسطینی عملی شد

گزارش خبرنگار صداوسیما از تمرین سراسری زلزله در شهر تهران

با دستور رئیس جمهور پروژه‌های مسکن مشارکتی شهر جدید اندیشه افتتاح شد

یخبندان در راه تهران؛ هوا 10 درجه سردتر می‌شود

واردات میلیون ٢١١ تن کالای اساسی از ابتدای سال

نازکترین تاشوی جهان فقط از نظر ظاهری ممتاز نیست

13 دروغ بزرگ ترامپ در اولین ماه بازگشت به قدرت

پاسخ ترامپ به تمکین محمود عباس چه بود؟

قاضی شهریاری: پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران به سرعت در حال رسیدگی است

عبده تبریزی: بازار ارز توافقی به تک‌نرخی شدن ارز کمک قابل توجهی می‌کند

لاک‌پشت‌های نینجا به بلک آپس 6 می‌آیند

10 فرمان دفاعی برای قاره سبز

مردی جوان بعد از دعوا همسرش را در خودرو آتش زد!

پیام‌رسان پیش‌فرض اندروید برای تغییری کوچک ولی مهم آماده می‌شود

اعلام تعطیلی بغداد به دلیل تشییع پیکر شهید سید حسن نصرالله