پیام ویژه

آخرين مطالب

رشد 3 هزار واحدی شاخص کل بورس در آخرین روز کاری هفته اقتصادي

رشد 3 هزار واحدی شاخص کل بورس در آخرین روز کاری هفته
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایسنا /شاخص بازار سرمایه که طی سه روز گذشته رشد قابل توجهی داشت، امروز و در آخرین روز کاری هفته تنها 3023 واحد افزایش یافت و به رقم دو میلیون و 843 هزار واحد رسید.
در هشتمین روز اسفند 1403 شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران 3023 واحد افزایش یافت و به رقم دو میلیون و 843 هزار و 979 واحد رسید. این در حالی است که طی سه روز قبل از آن این بازار به ترتیب 21، 56 و 48 هزار واحد رشد کرده بود .
روز چهارشنبه شاخص هم‌وزن اما 3922 واحد کاهش داشت و در عدد 847 هزار و 692 واحد ایستاد.
در آخرین روز کاری هفته تعداد سهام مثبت بورس 91 عدد و سهام منفی 232 عدد بود. تعداد خریداران به 70 هزار نفر رسید. به طور کلی بازار 0.11 درصد افزایش داشت.
امروز حدود 557 هزار فقره معامله به ارزش 13 هزار میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.

پیام ویژه

نقشه بازار بورس ـ چهارشنبه 8 اسفند 1403
فملی و وبملت بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس داشتند اما فارس اثر منفی ایجاد کرد. از نمادهای پرتراکنش نیز می‌توان به محتشم، وبملت و سیسکو اشاره کرد.
روز 8 اسفند 1403 شاخص فرابورس ایران برخلاف بورس 235 واحد کاهش یافت و به 26 هزار و 142 واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس 808 هزار فقره و ارزش آن رقم قابل توجه 130 هزار میلیارد تومان بود.
آریا و مارون بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند اما نیشکر اثر مثبت ایجاد کرد. خیمن، الکتروماد و نبابک نیز از نمادهای پرتراکنش فرابورس بودند.
بازار سهام از روز دوم آبان روند صعودی به خود گرفته و در ادامه رکوردهای جدیدی را به ثبت رساند. تا جایی که در این مدت شاخص کل بورس حدود 31 درصد رشد کرد. اما از 22 دی‌ماه به بعد دچار نوسان کاهشی شده و فقط 15 روز مثبت بوده است. در روزهای اخیر نیز این بازار بین کانال 2.7 تا 2.8 میلیون واحد در نوسان بوده و چهار مرتبه کانال 2.8 میلیون را از دست داده که روز 7 اسفند مجددا وارد کانال 2.8 میلیون شد.
یکشنبه (27 آبان) بازار سرمایه پس از حدود چهار ماه کانال 2.2 میلیون واحد را پس گرفت و یکشنبه چهارم آذر از مرز 2.3 میلیون واحد عبور کرد.
سه‌شنبه (ششم آذر) پس از حدود 19 ماه کانال 2.4 میلیون واحد را پس گرفت، 14 آذر برای نخستین بار وارد کانال 2.5 میلیون واحد شد و پس از آن رکوردهای جدیدی را به ثبت رساند؛ به طوری که 24 آذرماه به کانال 2.6 میلیون دست یافت، یکم دی کانال 2.7 میلیون واحد را فتح کرد، چهارم دی وارد محدوده 2.8 میلیون شد، 18 دی ماه از کانال 2.9 میلیون واحد عبور کرد اما 23 دی مجددا به پایین این کانال سقوط کرد و در روزهای اخیر در محدوده 2.7 تا 2.8 میلیون واحد در نوسان بود. روز یکشنبه 28 بهمن محدوده 2.7 میلیون را از دست داد که 29 بهمن مجددا این کانال را پس گرفت. روز 7 اسفند نیز به کانال 2.8 میلیون ورود کرد.
برخی کارشناسان معتقدند بازار سرمایه به لحاظ بنیادی شرایط مطلوبی دارد، اما متغیرهای سیاسی، کمبود نقدینگی، عدم اعتماد سهامداران و فعالیت نوسان‌گیری تاکنون باعث شده تا بازار نتواند آن‌طور که باید و شاید رشد کند. با این حال بورس در هفته‌های اخیر رکوردشکنی کرده و برای اولین بار وارد کانال 2.9 میلیون واحد شده بود.
عبدالناصر همتی - وزیر اقتصاد - گفته که بورس در چند ماه گذشته رشد خیلی خوبی داشته، فقط به این دلیل که سعی کردیم قیمت‌گذاری دستوری و دخالت را انجام ندهیم و در عین حال حمایت کنیم. دولت فقط باید در زمان شکست بازار دخالت کند نه اینکه خودش در همه امور بازار ورود کند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1567514/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کمبود 75000 تخت بیمارستانی در کشور

نوسان قیمت طلا و سکه با رفت و برگشت دلار

یورش تانک‌های اسرائیلی به جنین

بازجویی از رئیس شورای امنیت داخلی اسرائیل به اتهام فساد

میانگین حقوق 70 میلیونی در شهرداری تهران تکذیب شد

کشف 7 کیلو افیون و روان‌گردان در عملیات پلیس پایتخت

دستگیری 2 کلاهبردار پروژه‌های نفتی

آنر ارتباط دستگاه‌های خود با iOS را تقویت می‌کند

کارشناس اسرائیلی: اگر جنگ دوباره شروع شود پیروز آن یحیی سنوار است

توضیح وزیر آموزش‌وپرورش در مورد آمار یک میلیون بازمانده‌ از تحصیل

آخرین وضعیت از مجوز‌های کسب و کار شهرداری‌ها

فایننشال تایمز: نتانیاهو قصد پایان جنگ در غزه را ندارد

درخشش سه دانشجوی مازندرانی در جشنواره ملی ایثار

سیره شهدا برای نسل امروز و آینده تبیین شود

حضور مدیرکل بنیادشهید بوشهر در استانداری جهت پاسخگویی به جامعه ایثارگری ازطریق سامانه سامد

دستگیری سارق با 1.5 کیلو طلای سرقت شده حین خروج از مرز

قتل داماد خانواده به دلیل اختلافات خانوادگی

پلیس: تغییر در وضعیت ظاهری و فنی خودرو غیرقانونی است

قیمت تنظیم بازاری کالاهای اساسی اعلام شد

روبات های انسان نما به زودی همتایان خود را می سازند

تظاهرات خانواده‌های اسرای اسرائیلی در سدروت؛ نتانیاهو تعلل می‌کند

ز‌مان آغاز فرصت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری‌ 1404 اعلام شد

انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث

طراحی و مشخصات ایرباد CMF Buds 2 Plus فاش شد

جزئیات توافق جدید تبادل اسرا از زبان مقام حماس

مسکو از اسرائیل و حماس خواست به مفاد آتش‌بس پایبند باشند

لهستان: اگر آلمان نیروهای آمریکا را نمی‌خواهد، برای میزبانی آماده‌ایم

هشدار روسیه درباره افزایش خطر درگیری نظامی بین قدرت‌های اتمی جهان

شهادت 2 نفر در پی حمله پهپادی اسرائیل به لبنان

حماس: هفتمین دور از آزادی اسرای ما فردا انجام خواهد شد

دستگیری سارق حین خروج از مرز

هوش مصنوعی جدید انتروپیک با هزینه‌ای کمتر از رقبا آموزش دیده است

نخست‌وزیر لهستان: نمی‌توانیم بگذاریم اوکراین تسلیم شود

چالش‌ جدید در نشست‌های مطبوعاتی کاخ سفید؛ ترامپ سلیقه‌ای رفتار می‌کند

بیمه مرکزی خبر از تسهیل خدمات بیمه‌ای در نوروز و ماه مبارک رمضان

تماس‌های تبلیغاتی که روی مخ مشترکان رژه می‌روند

یک فعال حوزه کار: تعیین حقوق کارمندان با کارگران متفاوت است

جلوگیری از احتکار مسکن با تکمیل سامانه املاک و اسکان

ویوو X200 اولترا احتمالاً عملکرد فیلم‌برداری بهتری از آیفون خواهد داشت

مُهر پایان ترامپ بر طرح زیرساختی در قاره آفریقا

شمش‌های استاندارد زرپاد؛ پایان چالش‌ها و نگرانی‌های طلای آبشده

حماس: تمامی اسرای گروه هفتم همراه با اسرای اهل غزه آزاد می‌شوند

درخواست روسیه از حماس و رژیم صهیونیستی برای پاینبدی به مفاد آتش‌بس

مردم درباره کالابرگ چه می‌دانند؟

احتمال عرضه Fable برای پلی استیشن 5 همزمان با سایر پلتفرم‌ها قوت گرفت

انهدام باند 29 نفره شرکت هرمی در رباط کریم

دادستان تهران: کیفرخواست سارق گردنبند بانوی سالمند صادر و به دادگاه ارسال شد

وام ودیعه 1404 افزایش پیدا می‌کند؟

ویدئوی جنجالی پیج ترامپ برای آینده غزه/ از آزادی همجنس‌‌بازی تا ساخت کازینو بر خون 50 هزار شهید

مصرف گاز در بخش خانگی به مرز 700 میلیون مترمکعب رسید