پیام ویژه

آخرين مطالب

سوخت‌گیری با حساب بانکی از ماه‌های آینده اقتصادي

سوخت‌گیری با حساب بانکی از ماه‌های آینده
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - تسنیم /مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: امیدواریم طی ماه‌های آینده، بتوانیم الگوی جدید سوخت‌گیری مبتنی بر حساب بانکی صاحبان خودرو را عملیاتی کنیم.
محمدصادق عظیمی‌فر، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران اظهار داشت: این شرکت به‌عنوان متولی تأمین و توزیع فرآورده‌های نفتی کشور برای رفع ناترازی‌های موجود و مدیریت مصرف، مجموعه‌ای از اقدام‌ها را در دست اجرا دارد که عمده این اقدام‌ها تکلیف صریح قانونی است و قانونگذار با اشراف کامل نسبت به موضوع، تکالیفی را برعهده شرکت نفت گذاشته است.
وی با بیان اینکه یکی از اقدام‌های اساسی و کلیدی که سال‌هاست مورد غفلت واقع شده، بحث به‌روزرسانی زیرساخت سوخت‌گیری در کشور است، افزود: سامانه کارت‌های هوشمند سوخت سال 86 در کشور پیاده‌سازی شد و سوخت‌گیری بخش حمل‌ونقل بر پایه کارت‌های هوشمند سوخت و زیرساخت‌های مربوطه تا امروز در حال انجام بوده است. 
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به اینکه سامانه کارت‌های هوشمند سوخت از منظر سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مسائل و چالش‌های عدیده‌ای دارد که با وجود اینکه خوشبختانه طی سال‌های بهره‌برداری، سرویس‌دهی مطلوبی به مردم انجام شده است اما نیاز به به‌روزرسانی دارد، ادامه داد: این سامانه از منظر پدافندی، همچنین نظارت و مدیریت مصرف نیازمند ارتقا است.
بازار
عظیمی‌فر با بیان اینکه هم‌اکنون 40 درصد سوخت‌گیری جایگاه‌ها از طریق کارت‌ جایگاه‌ها انجام می‌شود و اصلاً مشخص نیست که چه مقدار سوخت از سوی چه کسی دریافت می‌شود، تأکید کرد: مقدار سوخت‌گیری که از طریق کارت‌های جایگاه‌ها انجام می‌شود، می‌تواند بستری برای قاچاق سوخت باشد.
وی با اشاره به اینکه در مقوله سهولت استفاده از زیرساخت سوخت از سوی مردم نیز کارت‌های هوشمند سوخت آن‌طور که باید رضایتمندی مردم را فراهم نمی‌کند، چراکه صدور آنها با فرآیندهای موجود طولانی بوده و ممکن است افراد به کارت‌های خود دسترسی نداشته باشند، گفت: بر همین اساس نیاز به زمینه برای کنترل و مدیریت مصرف، همچنین سهولت کاربری و دسترسی برای مردم وجود دارد.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با تأکید بر اینکه تکلیف قانون بودجه 1404 فرصت مناسبی ایجاد کرده تا بتوانیم این به‌روزرسانی را انجام دهیم، اما برای پیاده‌سازی این تکلیف قانونی نیاز به اجرای آزمایشی الگوهای مختلف داریم تا بتوانیم الگوی بهینه را انتخاب کنیم، تصریح کرد: امروز قرارداد اجرای یکی از طرح‌های آزمایشی با مشارکت مجموعه شهرداری تهران و یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان امضا شده است.
عظیمی‌فر بیان کرد: امیدواریم طی ماه‌های آینده، این شرکت و مجموعه‌های موازی که ظرفیت‌های لازم را دارند طرح‌های آزمایشی را اجرا کنند و پس از ارزیابی بازخوردها، با هماهنگی بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و سازمان پدافند غیرعامل بتوانیم الگوی جدید سوخت‌گیری مبتنی بر حساب بانکی صاحبان خودرو را عملیاتی کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1570095/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عضو کمیسیون انرژی: تابستان سختی خواهیم داشت

5میلی‌گرم طلا بدون قرعه‌کشی هدیه بگیرید

100میلیون دلار برای اختلاف‌افکنی

همکاری اطلاعاتی متحدان با آمریکا روی لبه تیغ

دهلی‌نو تعرض به کاروان وزیر خارجه هند در لندن را محکوم کرد

زاخارووا: غرب به دنبال ایجاد فرصت برای تجدید قوای اوکراین است

گلایه اصناف از کم رونقی بازار پوشاک شب عید

گوشی پرچمدار بعدی میزو در صف رونمایی است

روزنامه اصولگرا: دولت مهم‌ترین عامل تعیین‌کننده در مدیریت بازار ارز است

پیچیدگی مواجهه با واسطه‌گری روسیه

رئیس کمیسیون اروپا: با خطری آشکار در مقیاسی بی‌سابقه مواجهیم

جزئیات انفجار کانکس در یک مرکز نظامی؛ یک نفر شهید و 10 نفر مصدوم شدند

پیشی گرفتن تورم از دستمزد

دنباله Minecraft Dungeons در دست توسعه قرار دارد

برخورد قضایی با عوامل مراسم جایزه طراحی داخلی ایران

رشد 22 درصدی صادرات ایران به کشورهای عضو اوراسیا

یک‌دندگی در مجلس بر سر تعطیلی شنبه

آمریکا مستقیما با حماس وارد مذاکره شد

ترکیه به دنبال نقش پررنگ‌تر در مناسبات جهانی؛ در صورت لزوم به اوکراین نیرو می‌فرستیم

شهادت یکی از کارکنان نیروی دریایی سپاه در پی حادثه آتش سوزی

مهم‌ترین دلایل محکومیت دو وزیر سابق؛ ساداتی‌نژاد و فاطمی امین از روند ثبت‌ سفارش‌های چای دبش مطلع بودند

واتساپ یک میانبر جدید برای تعامل سریع‌تر با هوش مصنوعی متا اضافه می‌کند

پشت پرده افزایش فشار تندروها علیه دولت

روسیه مدعی شد: سخنان ماکرون مجموعه‌ای از «تزهای دروغین» است

فیدان؛ جاسوس سابق که معمار جاه‌طلبی‌های خارجی ترکیه است

دیدید زلنسکی وطن‌فروش بود و نه قهرمان دفاع از اوکراین؟

آب سردی که آمریکا روی سر «عاشقان مذاکره» ریخت

اعتراض عضو کارگزاران به ساده‌لوحی درباره مذاکره با آمریکا

تهدید تند چین: برای هر گونه جنگی آماده‌ایم!

گوگل بار دیگر زمان انتشار اندروید 16 را تأیید کرد

مقام سابق اسرائیلی نسبت به تضعیف ارتش توسط نتانیاهو هشدار داد

بازداشت تعدادی از ارسال کنندگان پیامک و لینک‌های آلوده در پایتخت

واریز سود سهام عدالت متوفیان برای وراث همراه با سود 1402

اسرائیل 1000 واحد غیرقانونی در قدس می‌سازد

ژنرال صهیونیست: نتانیاهو به خودبزرگ بینی دچار است

بن گویر: التماس اسرائیل از حماس مایه شرمساری مضاغف است

تحلیلگر دیگری هم اعتقاد دارد که جی تی ای 6 با قیمتی بی‌سابقه عرضه خواهد شد

انگلیس تحریم 24 نهاد سوری را لغو کرد

بارش باران طی امروز و فردا در جنوب کشور

ضرورت صرفه‌جویی 20 درصدی در مصرف آب شرب

جنبش مجاهدین فلسطین: ما از یک تاجر املاک نمی‌هراسیم

حماس: اظهارات ترامپ مسائل را پیچیده‌تر می‌کند

هشدار قرمز هلال احمر به کوهنوردان تهرانی

نینتندو از پرونده پرحاشیه دادگاه سربلند بیرون آمد

پسکوف: برای روسیه، آمریکا «کشور دوست» نیست

افشاگری رسانه آمریکایی: تیم ترامپ پنهانی با رقبای سیاسی زلنسکی مذاکره می‌کنند

تعطیلات به نفع خانواده

قیمت سکه‌های دور‌ جدید پیش فروش اعلام شد

لاوروف: لفاظی‌های مکرون، تهدیدی برای روسیه است

حماس تاکید کرد از ترامپ ‌نمی‌ترسد و هیچ اسیری بدون توافق آزاد نمی‌شود