پیام ویژه

آخرين مطالب

اعتراض عضو کارگزاران به ساده‌لوحی درباره مذاکره با آمریکا یادداشت

اعتراض عضو کارگزاران به ساده‌لوحی درباره مذاکره با آمریکا
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - کیهان /متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
عضو شورای مرکزی کارگزاران گفت: نهایت ساده‌لوحی است که بعضی از دوستان ما در داخل فکر می‌کنند اگر سیاست تنش‌زدایی با ‌هارترین بخش نظام امپریالیستی را در پیش بگیریم، باعث می‌شود آنها به ما رحم کنند و روابط محترمانه‌تری داشته باشند.
سعید لیلاز در گفت‌و‌گو با روزنامه شرق اظهار کرد: به رفتار ایالات متحده آمریکا در تمام سال‌های بعد از جنگ جهانی دوم دقت کنید، رفتاری که در دوران ریگان در اشغال گرانادا کردند، رئیس‌جمهور را از اریکه قدرت پایین کشیدند و به زندان انداختند. یا رفتاری که با رئیس‌جمهور پاناما کردند بر سر استقلال‌طلبی که در کانال پاناما داشت، گرفتند و به زندان انداختند. ممکن است در لحن آمریکایی‌ها تفاوت ببینید، ولی عین همین کار را در دوره ریگان به یاد دارم. همین‌طور در دوره جورج دبلیو بوش که می‌گفت هرکس با ما نیست علیه ما است و نظم جدید جهانی آمده. دونالد رامسفلد وزیر دفاع سابق آمریکا در دوره جورج بوش می‌گفت ما دو اروپا داریم، یک اروپای پیر یعنی اروپای غربی و یک اروپای جوان شرقی که تازه از قید اتحاد جماهیر شوروی آزاد شده. بنابراین اتفاق چند شب پیش تازه نیست. 
اگر فکر کنید که این سیاست جمهوری‌خواه‌ها است، نهایت اشتباه را مرتکب شده‌اید، چون آقای بایدن وقتی روی کار آمد، تمام مصوبات آقای ترامپ را یک‌شبه لغو کرد مگر سه مصوبه تحریم‌های ایران و تحریم‌های کوبا و چین. این نهایت ساده‌لوحی بعضی از دوستان ما در داخل است که فکر می‌کنند اگر سعی کنیم سیاست تنش‌زدایی با‌ هارترین بخش نظام امپریالیستی در پیش بگیریم، باعث می‌شود آنها به ما رحم کند و روابط محترمانه‌تری داشته باشند. تصور کنید آقای ترامپ کاری را که با زلنسکی کرد، می‌خواست با آقای پزشکیان کند، آقای پزشکیان باید چه واکنشی نشان می‌داد و شما الان این‌جا باید چه می‌کردید. این یک علامت بسیار روشن برای تحقیر اروپا بود و نمایش چند شب پیش از قبل طراحی ‌شده بود. 
سؤال من این است که خط لوله نورد استریم را چه کسی منفجر کرد؟ یک نفر در ایران از خودش سؤال نکرده که خط لوله نورد استریم را که اقتصاد انرژی اروپا را به روسیه پیوند می‌داد چه کسی منفجر کرد؟ همین آقای زلنسکی و غواصان CIA ابتدای جنگ اوکراین خط لوله نورد استریم را منفجر کردند که ایالات متحده بتواند اروپا را هر چقدر بیشتر به خودش وابسته کند. 
آمریکایی‌ها نشان دادند از هیچ‌گونه رفتار خشن پرهیز نمی‌کنند. مدتی است در فکر هستم مقاله یا کتابی بنویسم تا بتوان چند توهم را درباره ظهور آقای ترامپ و رفتار اخیر آمریکا از روشنفکران جهان و نخبگان جهان زدود. یکی دموکراسی است که وجود خارجی ندارد. دوم تفکیک قوا است. سوم آزادی است، چهارم اقتصاد آزاد که اگر همین الان در رسانه‌های داخل ایران نگاه کنید، به‌طرز رقت‌باری همین حرف‌ها را تکرار می‌کنند. پنجم، نزاکت و آداب دیپلماسی. تقریبا به‌لحاظ تاریخی وسط روز روشن خط لوله نورد استریم را منفجر کردند و نفس کسی در اروپا درنیامد.
همه دنیا خودشان را برای رویارویی با آمریکا آماده می‌کنند غیر از ایران... چیزی که الان من را متأسف می‌کند این است که ایالات متحده آمریکا آماده گفت‌وگو با ایران نیست. این‌قدر از رئیس‌جمهور ما گرفته تا رده‌های پایین، نخبگان، روشنفکران، رجال سیاسی و نسوان سیاسی می‌گویند و پس می‌گویند که دیگر تحقیرآمیز شده. یکی دو بار از کانال‌های دیپلماتیکی که هیچ‌گاه بسته نشده بود باید گفته شود و یکی دو بار هم در صحنه عمومی، بعد باید بتوانیم کشور را اداره کنیم. مایلم یک بار درباره این صحبت کنیم که چقدر از مشکلات کشور به خاطر تحریم‌ها است که یقین دارم زیر بیست درصد است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1570122/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازارهای جهانی در شوک تعرفه‌های ترامپ

جزئیات جدید از گوشی سه تاشو سامسونگ منتشر شد

فعال اصلاح طلب: «بقای» جمهوری اسلامی برای تندروها مهم نیست

هشدار جدی ابوعبیده: برای هر احتمالی آماده‌ایم، اگر دشمن خطا کند اسرا کشته می‌شوند

لحظات کودکان غزه

اسرائیل همزمان با اولین جمعه ماه رمضان سه هزار نیروی امنیتی در قدس مستقر می‌کند

روسیه: آتش بس موقت را نمی‌پذیریم

ترکش تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا، به ماسک خورد

حکم اعدام برای پسر جوانی که به دختر مورد علاقه دوستش تعرض کرده بود

اینتل برای فرار از بحران، با بزرگ‌ترین رقیبش همکاری می‌‌کند

قطع ارتباط 4 روزه ایران با بازارهای جهانی

بمباران اشتباه در کره‌جنوبی با 15 مصدوم

طرح 53 میلیارد دلاری اعراب برای بازسازی غزه

هشدار جدی ابوعبیده: برای هر احتمالی آماده‌ایم و اگر دشمن خطا کند اسرا کشته می‌شوند

زمان واریز کالابرگ برای دهک‌های 4 تا 7 اعلام شد

میانجیگری روسیه و عواقب آن

ان بی سی نیوز: متحدان آمریکا به کاهش مشارکت اطلاعاتی با واشنگتن می اندیشند

ارتش لبنان: اسرائیل مکررا حریم هوایی، زمینی و دریایی ما را نقض می‌کند

میزبانی کنگره از رئیس جمهور دروغگوی آمریکا

انفجار خودپرداز بمب‌گذاری‌شده در مسکو

راننده خفت‌گیر در چالوس دستگیر شد

برخورد خودرو با تیر برق؛ دو نفر جان باختند

معاون اجرایی رئیس‌جمهور: تأمین ارز نیازهای ضروری مردم بدون وقفه انجام خواهد شد

پلی استیشن پورتال برترین سخت‌افزار جانبی گیمینگ از لحاظ مجموع درآمد در انگلستان شد

این کنسول دستی جدید یاد و خاطره کنسول میکرو را زنده می‌کند

پرتره یک سخنران تندرو

ارتش اسرائیل در پی جاسوسی از فلسطینیان با مدلهای هوش مصنوعی

ملوان نیروی دریایی آمریکا در ژاپن تحت تعقیب قضائی قرار گرفت

تظاهرات ضد جولانی با شعار: احمد الشرع فقط به دنبال مناصب است

پکن خطاب به آمریکا: با ذهنیت جنگ سرد به چین نگاه نکنید

صحنه پیش روی تهران و واشنگتن

چین خطاب به آمریکا: وارد جنگ نشوید، برنده‌ای ندارد

اصرار بر ماجراجویی نظامی؛ انگلیس پهپادهای تهاجمی به اوکراین ارسال می‌کند

اپوزیسیون اوکراین، بازی آمریکا با کارت انتخابات را منتفی دانست

سران اروپا درباره افزایش هزینه دفاعی و حمایت از اوکراین توافق کردند

اخراج گسترده نیروهای تازه‌کار سازمان سیا

دردسر تازه ترامپ و دولتش؛ دعاوی قضائی گسترده علیه کاخ سفید در ماه‌های اول ریاست جمهوری

مقابله علویان سوریه با حملات گسترده عناصر «الجولانی»

عضو کمیسیون انرژی: تابستان سختی خواهیم داشت

5میلی‌گرم طلا بدون قرعه‌کشی هدیه بگیرید

100میلیون دلار برای اختلاف‌افکنی

همکاری اطلاعاتی متحدان با آمریکا روی لبه تیغ

دهلی‌نو تعرض به کاروان وزیر خارجه هند در لندن را محکوم کرد

زاخارووا: غرب به دنبال ایجاد فرصت برای تجدید قوای اوکراین است

گلایه اصناف از کم رونقی بازار پوشاک شب عید

گوشی پرچمدار بعدی میزو در صف رونمایی است

روزنامه اصولگرا: دولت مهم‌ترین عامل تعیین‌کننده در مدیریت بازار ارز است

پیچیدگی مواجهه با واسطه‌گری روسیه

رئیس کمیسیون اروپا: با خطری آشکار در مقیاسی بی‌سابقه مواجهیم

جزئیات انفجار کانکس در یک مرکز نظامی؛ یک نفر شهید و 10 نفر مصدوم شدند