رسانه صهیونیست: اسرائیل، آمریکا را نمیشناسد
بين الملل
بزرگنمايي:
پیام ویژه - ایرنا / به دنبال گزارش پیشرفت مذاکرات آمریکا با جنبش حماس در ارتباط با تداوم اجرای توافق آتشبس در قطر و مصر، رژیم صهیونیستی خشمگین شد.
اسرائیل هیوم، رسانه خبری رژیم صهیونیستی در واکنش به اخبار مبنی بر مذاکرات مستقیم دولت آمریکا با جنبش حماس در قاهره، پایتخت مصر، خشم خود را ابراز کرد.
اسرائیل هیوم به دنبال اعلام منابع خبری حماس در خصوص مذاکرات مستقیم با آمریکا و موافقت این جنبش با آزادی اسرای آمریکایی در ازای تعهد دولت آمریکا به اجرای مرحله دوم توافق آتشبس، نوشت: ما دیگر همدیگر را نمیشناسیم.
این رسانه در انتقاد از دولت آمریکا نوشت، رژیم صهیونیستی نه تنها به طور مستقیم با جنبش حماس مذاکره نکرد حتی به عنوان طرف مذاکره نیز در این جلسه حضور نداشت.
بر اساس این گزارش، رویترز بعد از ظهر امروز (پنجنشنبه) گزارش داد که در مذاکرات برای ورود به مرحله دوم تبادل اسرا در چهارچوب توافق پیشرفتهایی حاصل شده است. این رسانه افزود: در نشستی که شب گذشته بین آدام بوهلر، نماینده دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا با مسئولان ارشد حماس و نیز نمایندگان میانجی مصر و قطر برگزار شد، همه این موضوعات مورد بحث قرار گرفت. ضمن اینکه این گفتوگوها بر آینده نوار غزه و اینکه چه کسی پس از پایان جنگ بر آن حکمرانی خواهد کرد، متمرکز بود.
بازار

طبق گزارش منتشرشده، ابراهیم المدحون، تحلیلگر وابسته به جنبش حماس، گفتوگوی بین نمایندگان این جنبش و آدام بوهلر را عمدتاً حول محور عیدن الکساندر، اسیری که تابعیت آمریکایی دارد، دانست.
المدحون خاطرنشان کرد که مذاکرات مستقیم حماس با دولت آمریکا درخصوص برقراری آتشبس طولانیمدت در ازای آزادی همه اسرا، فرصتی برای حماس فراهم کرده است که مطالبات بیشتری را مطرح کند.
در همین راستا، یکی از مسئولان ارشد سیاسی رژیم صهیونیستی در واکنش به این خبر گفت که این رژیم پیشرفت مذاکرات برای مرحله دوم توافق را به رسمیت نمیشناسد.
اسرائیل هیوم ادامه داد: این اولین بار است که آمریکا با حماس که 28 سال پیش آن را به عنوان سازمان تروریستی اعلام کرده بود و از آن زمان تاکنون هیچ تماس مستقیمی با حماس نداشت، اقدام به مذاکره مستقیم کرده است.
به گزارش این رسانه، مقامات رژیم صهیونیستی در سرزمین اشغالی نسبت به این اقدام آمریکا خشمگین شدند، اما در بیانیه رسمی که دیروز منتشر شد سعی کردن، عصبانیت خود را کمتر نشان دهند و به درج این جمله که «اسرائیل در تماس با آمریکا، نظر خود را در مورد گفتوگوهای مستقیم با حماس اعلام کرد»، اکتفا کنند.
ایال خولتا، رئیس سابق امنیت ملی رژیم صهیونیستی در مصاحبه با رادیو ارتش (גלי צה" alt="پیام ویژه" width="100%" />
در همین راستا، دیروز منابع خبری افشا کردند که دولت ترامپ از طریق آدام بوهلر، نماینده رئیس جمهور آمریکا در امور اسرا در حال مذاکره مستقیم با جنبش حماس برای آزادی اسرای آمریکایی در غزه است.
خبرگزاری رویترز نیز گزارش داد که شب گذشته (چهارشنبه)، گفتوگوهایی میان ویتکاف، نماینده ترامپ در خاورمیانه، رهبران حماس و میانجیهای مصر و قطر در ارتباط با مرحله دوم توافق آتشبس انجام شده است.
رژیم صهیونیستی تحت حمایت همه جانبه آمریکا در تاریخ هفت اکتبر 2023 (15 مهر 1402) جنگ ویرانگری را با هدف نابودی حماس علیه غزه آغاز کرد. ولی با گذشت بیش از 15 ماه جنایت علیه این مردم، به اهداف خود از راه جنگ دست پیدا نکرد و ناگزیر به امضای توافق و اجرای آن در سه مرحله 42 روزه با حماس شد.
بعد از پایان مرحله اول، ترامپ با حمایت از رژیم صهیونیستی طرحی مبنی بر تمدید مرحله اول توافق آتشبس برای آزادی همه اسرا ارائه کرد که با مخالفت جدی حماس مواجه شد. رژیم اسرائیل نیز به دنبال مخالفت حماس، ورود کمکهای انسانی به نوار غزه را ممنوع کرد و به از سرگیری جنگ علیه غزه هشدار داد.
در حالی که آمریکا بعد از مقاومت حماس برابر زیادهخواهی رژیم صهیونیستی و عدم پایبندی به توافق آتشبس، مذاکرات مستقیم خود را با این جنبش بدون اطلاع رژیم اسرائیل در خصوص پیشرفت توافق آتشبس و آزادی اسرا شروع کرد. این اتفاق و تغییر سیاست آمریکا در قبال مقاومت غزه بار دیگر نشان داد که تنها راه نجات مردم فلسطین مقاومت و ایستادگی برابر رژیم اشغالگر است.
-
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۰:۴۷
-
۹ بازديد
-

-
پیام ویژه
لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1570202/