پیام ویژه

آخرين مطالب

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش از محدود کردن برنامه‌ها به بخشی از دانش‌آموزان گلایه کرد فرهنگی و اجتماعی

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش از محدود کردن برنامه‌ها به بخشی از دانش‌آموزان گلایه کرد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: با فراگیری برنامه‌های پرورشی فرصت تمرین خوشبختی برای همه دانش آموزان فراهم می‌شود.
صادق حسین زاده ملکی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در جلسه تکریم حجت الاسلام و المسلمین محمدحسین پورثانی، معاون سابق این معاونت ضمن گرامیداشت یاد شهدای اسلام و انقلاب بیان کرد: در این ایام که یاد شهدا بیش از پیش زنده و جاری است باید گرامی بداریم یاد شهیدان رجایی و باهنر را که پایه‌گذار نظام تعلیم و تربیت بودند و امروز ما میراث‌دار آن‌ها هستیم.
وی با تأکید بر این‌که اثر انقلاب اسلامی فراتر از مرزهای کشور رفته است، گفت: نوع حرکت، اخلاص و تدبیر ما درآینده ایران و انقلاب نقش موثر و مستقیم دارد؛ بنابراین ضرورت دارد در این مسیر با اعتقادی راسخ گام برداشته و با برنامه ریزی به دنبال رشد نظام تعلیم و تربیت کشور باشیم.
ملکی با اشاره و ذکر نام شهدایی که کمتر شناخته شده‌اند و از طرق مختلف در مسیر شهادت قرار گرفته‌اند، گفت: این شهدا از اقشار مختلف جامعه بودند و در مسیر حق پا نهاده و شربت شهادت را نوشیدند.
معاون پرورشی و فرهنگی با تأکید بر کاستی‌های ناخواسته در عرصه تربیتی و محدود کردن برنامه‌های پرورشی به بخشی از دانش آموزان، افزود: اگر در این حوزه درست و دقیق برنامه‌ریزی انجام می‌شد امروز با این میزان ازآسیب‌های اجتماعی مواجه نبودیم. برنامه‌های پرورشی باید فراگیر باشد و فرصت تمرین خوشبختی و سعادت برای عموم دانش آموزان فراهم کند.
ملکی بر ضرورت ارتقای ضریب نفوذ فعالیت‌های پرورشی در میان دانش آموزان اشاره کرد وگفت: ما در اینجا نسبت به همه دانش آموزان در هر نقطه‌ای از کشور حتی در نقطه مرزی و دانش آموزی که در یک کلاس درس یک نفره مشغول به تحصیل است، مسئولیم و باید خدمتگراز باشیم.
حسین زاده ملکی بر باز تعریف الگوهای پرورشی تأکید کرد و گفت: بر اساس اسناد بالادستی این حوزه، عدالت در آموزش و پرورش مورد توجه بسیار است؛ از این رو و طبق قانون احیای پرورشی ضرورت دارد عدالت فراگیری برنامه‌های پرورشی را در میان همه دانش آموزان ساری و جاری کنیم.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تدوین اصول و برنامه‌ریزی برای ارتقای برنامه‌های پرورشی افزود: این اصول و برنامه‌ها در میدان واقعی سازی شده و با طراحی‌های انجام شده در میدان حفظ خواهد شد. یکی ازشاه کلیدها و اضلاع این برنامه؛ فراگیرسازی برنامه‌های پرورشی است. به عبارتی باید مقیاس‍های دربرگیری افزایش پیدا کند.
وی بر استفاده معاونت پرورشی با نگاه فراگیر از همه ظرفیت‌های موجود تأکید کرد و گفت: ضلع دیگر آن زیست بوم پرورشی است. کار باید برای نوجوان انجام شود. نوجوان نباید به حاشیه برود آنهم نوجوانی که در جنگ و انقلاب در متن همه چیز بوده است و باید نگاه کودک انگاری از نوجوانان زدوده شود.
به گفته معاون پرورشی، استعداها و ظرفیت‌های خوبی در درون و بیرون آموزش و پرورش وجود دارد که با کمک آن‌ها می‌توان به اهداف متعالی سند تحول بنیادین رسید. در این مسیر باید قانون احیای پرورشی به شکل واقعی پیاده سازی شود تا هیچ دانش آموزی از فرصت خوشبختی‌آفرین فعالیت‌های پرورشی محروم نماند.
به گزارش ایسنا، محمدحسین پورثانی معاون پرورشی و فرهنگی پیشین وزارت آموزش و پرورش در این مراسم با اشاره به این که در منظومه انقلاب اسلامی، هر جایی هستیم، باید سربازی کنیم، بیان کرد: رهبری در دیدار هیئت‌های دانش‌آموزی فرمودند که مهم‌ترین نکته، شناخت وظیفه است. اگر ما وظیفه را درست بشناسیم، همه اتفاقات رقم خواهد خورد.
به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی ضمن تأکید و توجه به سرمایه‌های انسانی و استفاده از تجربیات آن‌ها، استفاده از ظرفیت تشکل‌های دانش‌آموزی به عنوان بازوان قدرتمند معاونت پرورشی را ضروری دانست.
پورثانی؛ ملکی را بهترین گزینه برای معاونت پرورشی دانست و گفت: وی شناخت عمیق و نگاه راهبردی به مسائل پرورشی و دانش‌آموزی دارند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1570906/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دبیرکل حزب الله: رسیدن به خانه نتانیاهو بیانگر قدرت مقاومت بود

خسارت سنگین ماینرهای غیرقانونی به صنعت برق؛ برق‌دزدی 700 هزار ماینر غیرمجاز

برخورد کامیون و سمند 2 قربانی گرفت

سخنگوی صنعت آب: متاسفانه تصاویر منتشر شده از وضعیت بد سدهای تهران صحت دارد

یخ زدن مرد در بالکن پس از حبس توسط همسرش

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اسفند 1403

زورآزمایی حداقل دستمزد و خط فقر

بازماندن مستمری بازنشستگی از هزینه‌های زندگی

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: بانک آینده باید منحل شود و قابل اصلاح نیست

مردم ایران بیشتر از کدام مرورگر اینترنت استفاده می‌کنند؟

صادق زیباکلام: اگر انتخابات فردا برگزار شود احمدی نژاد حداقل 15 میلیون رأی خواهد آورد! او یک پوپولیست است!

اذعان اسرائیل به مجروحیت و قطع عضو 87 هزار نظامی

دختر بزرگ ماسک غافلگیر شد؛ کنایه عجیب ویویان به ایلان

روسیه مدعی تصرف 2 منطقه در «سومی» و «دونتسک» شد

واکنش فرانسه و انگلیس به وقوع جنایت‌ها علیه «غیرنظامیان» در سوریه

پس لرزه‌های صحبت های میرسلیم درباره بنزین/ رئیس کمیسیون انرژی واکنش نشان داد

بلاتکلیفی در جده و ترمینال سلام

تصادف 4 خودرو با 6 مصدوم

عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا: به اسم آزادی اقتصادی هر روز آزادی مردم محدوتر می‌شود

سامسونگ در حال توسعه گلکسی بادز FE 2 با طراحی جدید است

سخنگوی جدید ارتش اسرائیل منصوب شد

انصار الله به وقایع اخیر سوریه واکنش نشان داد؛ انجام هولناک‌ترین اشکال کشتار توسط تکفیری‌ها

زلنسکی پول را مثل آبنبات از بایدن گرفت

ترکیه: مخالف سیاست‌های توسعه طلبانه اسراییل هستیم

مرتس: سپر هسته‌ای آمریکا در اروپا را کنار نمی‌گذاریم

مقام امنیتی سوریه مدعی دستگیری رئیس سابق سرویس امنیت دولت اسد شد

دانشجویان به جنگ بی‌درختی آمدند!

ترور نافرجام جانشین اطلاعات فراجا سیب و سوران

بهترین میم کوین‌ها برای خرید در مارس 2025؛ 5 توکن کم‌حجم با پتانسیل رشد بالا

سامانه ثبت نام خودروهای وارداتی دوباره در دسترس قرار گرفت

عارف: بازرسی‌ و کنترل بازار تا پایان عید با قوت ادامه می‌یابد

رئیس سازمان بورس: در زیرساخت‌های بازار و دامنه نوسان در سال 1404 بازنگری می‌کنیم

پاسخ جبهه پایداری به توئیت محمد مهاجری: با نفوذی‌هایی که حرف مفت می‌زنند برخورد کنید!

گاردین: اعتماد 80 سال ائتلاف اروپا با آمریکا فرو ریخته است

حماس: قطع برق غزه ادامه سیاست گرسنگی‌دادن به فلسطینیان است

مقام دونتسک: اوکراین نیروهایش را از کورسک به دونتسک می‌آورد

بازگشت دیپلمات‌ها یا جاسوس‌های آمریکایی و روس به پایتخت‌ها؟

قطع عضو 20 نفر بر اثر انفجار مواد محترقه در 19 روز گذشته

گره بودجه 1404 در صحن مجلس؛ شورای نگهبان چهارشنبه تصمیم می‌گیرد

به پرفروش‌ترین کارت گرافیک بازار سلام کنید

«پزشکیان» به چه سمتی می‌رود؟

کشته شدن 830 علوی توسط شورشیان سوری

جولانی: اتفاقات اخیر ، چالش هایی است که در کشور پیش بینی کرده بودیم

تل‌آویو برای اخراج ساکنان غزه، «اداره مهاجرت» تشکیل می‌دهد

ادعای مقام صهیونیست: می‌توانیم پادشاه اردن را شب از تخت خوابش برای اجرای دستوراتمان بیدار کنیم

وزیر افراطی اسرائیل: در حال مشخص‌کردن کشورهای مقصد ساکنان غزه هستیم

سودای نتانیاهو برای تجزیه سوریه؛ دروزی‌ها کدام بخش از این پازل هستند؟

خسارت تصادفات 2 برابر بودجه وزارت بهداشت

وجود 9 میلیون فرد دارای معلولیت در ایران

روایت اکوایران از زیان انباشته بانک‌ها