پیام ویژه

آخرين مطالب

ارتش انگلیس طرح استارمر برای اوکراین را «نمایش سیاسی» خواند بين الملل

ارتش انگلیس طرح استارمر برای اوکراین را «نمایش سیاسی» خواند
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایرنا / روزنامه تلگراف فاش کرد که ارتش انگلیس طرح «کی یر استارمر» نخست وزیر این کشور را درباره «ائتلاف اراده ها» برای حفظ صلح در اوکراین رد کرد و آن را صرفا یک «نمایش سیاسی» خواند.
به گزارش تلگراف، نخست وزیر انگلیس پیشنهاد تشکیل ائتلافی را برای اعزام نیروهای صلحبان به اوکراین در اوایل ماه جاری میلادی ارائه و تاکید کرد که چندین کشور خود را آماده برای اجرای هر گونه توافق صلح می کنند.
بر اساس این گزارش، جزئیات بیشتری درباره نوع نیروهای اعزامی و تجهیزات ارائه نشده است.
روز یکشنبه منابع نظامی ارشد انگلیس با رد این طرح دولت انگلیس به تلگراف گفتند که استارمر احتمالا بی گدار به آب زده است.
اوایل هفته جاری نیز، استیو ویتکاف نماینده دولت دونالد ترامپ که نقش کلیدی در مذاکرات صلح اوکراین داشته است، طرح استارمر را یک ژست سیاسی و ساده لوحانه از سوی نخست وزیر انگلیس و سران اروپا دانست.
بازار
یک منبع ارشد نظامی در انگلیس نیز در این زمینه گفت: مفروضاتی برای برنامه ریزی نظامی-راهبردی وجود ندارد. همه این ها یک تئاتر سیاسی است.
در همین حال، منابع وزارت دفاع انگلیس یکشنبه شب مدعی شدند که کشورها آماده هستند در حمایت از این ائتلاف برای تامین صلح در اوکراین گام بردارند.
تلگراف هفته گذشته نیز فاش کرد که طبق پیشنهادهایی که نیروهای ائتلافی در گردهمایی مقر دائمی مشترک (PJHQ) بررسی کردند، جت های جنگنده RAF، آسمان اوکراین را تحت کنترل خواهند گرفت.
یک مقام دفاعی انگلیس نیز مذاکرات را در مراحل اولیه آن توصیف و اضافه کرد 30 کشوری که به گفته مقامات دولتی این کشور آماده عضویت در این ائتلاف می شوند درگیر «آشنایی با یکدیگر» هستند.
یک منبع نظامی دیگر نیز گفت این یک نمایش سیاسی است و مفهوم نظامی در آن وجود ندارد.
وی افزود: نه روس ها و نه آمریکایی ها از این ائتلافی که به رهبری انگلیس تشکیل می شود، حمایت نمی کنند و مذاکرات با توجه به این حقیقت که هیچ کدام از کشورها از ماموریت خود در این طرح آگاهی ندارند، پیچیده شده است.
گمانه زنی ها درباره طرح پیشنهادی دولت انگلیس در حالی مطرح است که مقام های آمریکایی این هفته دیدارهای جداگانه ای با نمایندگان روسیه و اوکراین برای مذاکره درباره توافق آتش بس 30 روزه خواهند داشت.
اما کرملین انتظارات درباره موفقیت این مذاکرات را کاهش داده و معتقد است که این نشست ها تنها «نقطه آغاز» هستند و مذاکرات دشواری پیش رو قرار دارد.
 سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه اوایل ماه جاری میلادی در واکنش به طرح اروپا مبنی بر اعزام نیروهای نظامی تحت عنوان حافظ صلح به اوکراین گفته بود که مسکو هرگز این موضوع را نخواهد پذیرفت و هیچ امکانی برای سازش با این اقدام وجود ندارد.
سرویس اطلاعات خارجی روسیه نیز سال گذشته در گزارشی نوشته بود که اروپا می خواهد به بهانه کمک به اوکراین و بازگرداندن توان نظامی این کشور، گروهی 100 هزار نفری را به اوکراین اعزام کند.
این سرویس اطلاعاتی معتقد است که این اقدام به اشغال واقعی اوکراین تبدیل خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1575267/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گفتگوی تلفنی رئیس امارات با ترامپ درباره آتش‌بس غزه

ChatGPT برای ایجاد تصاویر یک آپدیت مهم دریافت کرد

صدراعظم آلمان برکنار شد

ترامپ، بایدن را متهم کرد

حقوق بازنشستگان 50 درصد افزایش یافت

هشدار میرسلیم درباره تخلفات و انحرافات در شهرداری تهران

راه‌حل معمار «سند چشم انداز 20 ساله» برای برون رفت ایران از بحران

خبر جدید زلنسکی از توافق معدنی با آمریکا

دستگیری 4 عامل ایجاد رعب و وحشت و تیراندازی در خاش

نشریه Game Informer توسط یک شرکت حوزه بلاک چین احیا شد

تصادف رخ به رخ و سوختن نیسان 2 کشته برجا گذاشت

حکم پرونده قتل خبرنگار ایرنا صادر شد

هدیه جدید ترامپ به پوتین

تصاویری از آتش سوزی‌های جنگلی در کره جنوبی

بهار امسال 207 سوار شو! تا 12 فروردین بیمه بخر و برنده شو!

ولنگاری در بازار موبایل؛ واردات گوشی با ارز مبادله‌ای، قیمت‌گذاری با نرخ آزاد!

رئیس شورای اتحادیه اروپا: صلح بدون دفاع، «توهم» است

رئیس‌جمهور آلمان، صدراعظم را برکنار کرد

تبریک نوروزی ‏دانشجویان زبان فارسی دانشگاه پکن به مردم ایران

الهام امین‌زاده: دانشگاه تهران بیش از 2000 دانشجوی خارجی از 5 قاره جهان دارد

معاون اسبق بانک مرکزی: ناترازی‌ها ناشی از ناترازی عقلی است!

حرکت عجیب مرد یمنی هنگام بمباران جنگنده‌های آمریکا

اختصاص 9 هزار مدرسه برای اسکان نوروزی فرهنگیان در کشور

مایکروسافت قابلیت استدلال عمیق را به کوپایلوت اضافه کرد

نتیجه آخرین لجبازی سوپرانقلابی ها

مشاور امنیت ملی ترامپ، «مسئولیت کامل» رسوایی امنیتی را پذیرفت

ترامپ فرمان جدیدی را امضا کرد

متروی تهران برای مراسم روز جهانی قدس آماده می‌شود

100 گردشگر در ساحل کنارک گرفتار توفان و امواج دریا شدند

نطنز دوباره لرزید

تامین و توزیع میوه تنظیم بازاری بدون مشکل ادامه دارد

واردات 200 هزار تن گوشت قرمز در سال 1403

54 کُشته در حمله هوایی ارتش سودان به یک بازار

ادعای روزنامه صهیونیستی: حمایت آمریکا از ادامه جنگ غزه محدود است

تشکیل 1784 پرونده در قرارگاه نوروزی پلیس اقتصادی فراجا

وزارت اقتصاد: 8 میلیون کاربر ایرانی، اینترنتی طلا خریدند

شهادت شمار دیگری از فلسطینی‌ها در نهمین روز از دور جدید حملات اسرائیل به غزه

نکاتی برای پیشگیری از کلاهبرداری اینترنتی

با اجرای قانون الزام به ثبت رسمی، تکلیف اسناد دفترچه‌ای و تک برگ چه می‌شود؟

همسر امام و عفت مرعشی چه قراری گذاشتند؟

کره شمالی باز هم سراغ آزمایش اتمی می‌رود

گفتگوی آمریکا و ترکیه درباره ضرورت تعامل با دولت سوریه

فرمان ترامپ برای تحول در سیستم انتخاباتی آمریکا

شمار تلفات آتش سوزی‌های جنگلی در کره جنوبی به 18 تن رسید

سپرده‌های سرمایه‌گذاری 3 ساله بالاترین سهم از شبه پول

رسایی: دبیری، معاون پارلمانی دولت، به قطب جنوب سفر کرده؛ عکس های فخر فروشی را منتشر می‌کند

خبر دردناک سازمان ملل درباره کمک‌های بشردوستانه به غزه

حمله موشکی و پهپادی یمن به «یافا» و ناو هواپیمابر ترومن آمریکا

آغاز پیش‌فروش بلیت قطارهای نیمه دوم فروردین از امروز

نمره هوای تهران امروز قابل قبول است