پیام ویژه

آخرين مطالب

حمله اوکراین به تأسیسات انرژی روسیه پس از پیشنهاد آتش‌بس بين الملل

حمله اوکراین به تأسیسات انرژی روسیه پس از پیشنهاد آتش‌بس
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایرنا / منابع خبری روسیه اعلام کردند که اوکراین از زمان طرح پیشنهاد دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا به ولادیمیر پوتین همتای روسی مبنی بر توقف اقدام طرفین مناقشه اوکراین در حمله به تأسیسات انرژی به مدت 30 روز و اعلام موافقت مسکو و پس از آن کی‌یف، تاکنون این زیرساخت‌های روسیه چهار نوبت هدف حملات قرار گرفته‌اند.
به گزارش خبرگزاری ریانووستی، وزارت دفاع روسیه 24 مارس 2025 برابر با چهارم فروردین 1404 اعلام کرد: ساعت دو بامداد روز جاری، اوکراین باری دیگر با پهپاد به ایستگاه پمپاژ نفت "کراپوتکینسکایا" متعلق به کنسرسیوم خط لوله خزر در کوبان حمله کرده است.
بنا بر این گزارش، پدافند هوایی روسیه پهپاد اوکراینی را در هفت کیلومتری این تأسیسات نفتی رهگیری کرد، در نتیجه این عملیات، قطعاتی از پهپاد در حوالی یک ایستگاه راه آهن سقوط کرد.
وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: کی‌یف برخلاف اظهارات ولودیمیر زلنسکی (رئیس‌جمهور اوکراین) که به طرف آمریکایی در زمینه آتش‌بس تأسیسات انرژی منتقل کرده است، به حملات عمدی به زیرساخت‌های انرژی روسیه از جمله زیرساخت‌های بین‌المللی ادامه می‌دهد.
سخنگوی کرملین روز دوشنبه چهارم فروردین 1404 در واکنش به این حملات گفت: ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه، با وجود نقض توافق توقف 30 روزه حمله به تأسیسات انرژی از سوی کی‌یف، دستور خود مبنی بر حمله نکردن به تأسیسات زیرساخت انرژی اوکراین را لغو نکرده است.
دیمیتری پسکوف افزود:‌ کرملین اطلاعات مربوط به حملات مداوم کی یف به تأسیسات زیرساختی انرژی روسیه را زیر نظر دارد.
پیش از این، کرملین در گزارشی از دومین تماس تلفنی رؤسای‌جمهور روسیه و آمریکا که عصر سه‌شنبه 28 اسفندماه 1403 به مدت بیش از دو ساعت انجام شد، اعلام کرد: ترامپ در این تماس تلفنی، پیشنهادی مبنی بر خودداری متقابل طرف های درگیر از حمله به تأسیسات زیرساخت انرژی به مدت 30 روز ارائه کرد.
بر این اساس، ولادیمیر پوتین با استقبال از این پیشنهاد، بلافاصله دستور مقتضی را به ارتش روسیه صادر کرد.
رئیس‌جمهور روسیه در این تماس تلفنی با بیان اینکه حکومت اوکراین مکررا توافقات را نقض کرده است، درباره خطرات ناشی از این رویکرد با همتای آمریکایی خود صحبت کرد.
ترامپ نیز در رسانه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال نوشت: گفت وگوی تلفنی من با ولادیمیر پوتین بسیار خوب و سازنده بود. ما با یک آتش‌بس فوری در زمینه انرژی و زیرساخت‌ها موافقت کردیم، با درک این موضوع که به سرعت برای یک آتش‌بس کامل و در نهایت، پایان دادن به این جنگ بسیار وحشتناک میان روسیه و اوکراین کار خواهیم کرد. .
ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین نیز در واکنش به این پیشنهاد در نشستی خبری اظهار کرد: کی‌یف و مسکو می‌توانند حملات به زیرساخت‌های انرژی طرف مقابل را متوقف کنند و ما از این موضوع حمایت می‌کنیم.
وزارت دفاع روسیه 29 اسفند 1403 اعلام کرد: کی یف با گذشت چند ساعت پس از گفتگوی پوتین و ترامپ تاسیسات انتقال نفت در کوبان را با استفاده از سه پهپاد هدف قرار داد.
بنا بر این گزارش، سقوط پهپاد اوکراینی در کوبان، باعث افت فشار یک مخزن نفت و وقوع آتش‌سوزی به وسعت یک هزار و 700 متر مربع شد. این تأسیسات امکان انتقال نفت به سیستم خط لوله کنسرسیوم خط لوله خزر را فراهم می کند.
به گزارش منابع خبری روسیه،‌ اوکراین شامگاه 30 اسفند 1403 ایستگاه اندازه‌گیری گاز صادراتی روسیه به اروپا در سودجا در منطقه کورسک را منفجر کردند.
پس از آن، سخنگوی کرملین گفت: کی‌یف به وضوح مقصر حمله به ایستگاه اندازه گیری گاز در سودجا است، این اقدامات اعتماد به رهبران کی‌یف را تضعیف می‌کند.
پسکوف تأکید کرد:‌ نقض آتش‌بس توسط اوکراین تاییدی بر غیرقابل اعتماد بودن رهبران کی‌یف است؛ در این خصوص قبلا هشدار داده بودیم.
پیش از این، آنتون تیتسکی معاون فرماندار منطقه زاپوریژیا نیز گفته بود: نیروهای مسلح اوکراین آسیب زیادی به تأسیسات برق این منطقه وارد کردند، به گونه‌ای که برق بیش از 11 هزار مشترک قطع شد.
سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه درباره حملات اوکراین به تأسیسات زیرساختی انرژی اعلام کرد: در صورت ادامه این چنین حملاتی، مسکو حق پاسخ را برای خود محفوظ می‌دارد.
ماریا زاخارووا افزود: کی‌یف کاملا فاقد اراده سیاسی برای صلح و حل مناقشه اوکراین با روش‌های دیپلماتیک است.
وی اظهار داشت: روسیه امیدوار است که آمریکا درک کرده باشد که توقف کمک نظامی و عدم ارائه اطلاعات به کی‌یف شرط کلیدی برای جلوگیری از تشدید تنش است.
پیش از این، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه در دومین تماس تلفنی خود با همتای آمریکایی خود تأکید کرده بود که شرط کلیدی برای جلوگیری از تشدید درگیری و تلاش برای حل آن از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک باید قطع کامل کمک‌های نظامی و اطلاعاتی خارجی به کی‌یف باشد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1575270/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گفتگوی تلفنی رئیس امارات با ترامپ درباره آتش‌بس غزه

ChatGPT برای ایجاد تصاویر یک آپدیت مهم دریافت کرد

صدراعظم آلمان برکنار شد

ترامپ، بایدن را متهم کرد

حقوق بازنشستگان 50 درصد افزایش یافت

هشدار میرسلیم درباره تخلفات و انحرافات در شهرداری تهران

راه‌حل معمار «سند چشم انداز 20 ساله» برای برون رفت ایران از بحران

خبر جدید زلنسکی از توافق معدنی با آمریکا

دستگیری 4 عامل ایجاد رعب و وحشت و تیراندازی در خاش

نشریه Game Informer توسط یک شرکت حوزه بلاک چین احیا شد

تصادف رخ به رخ و سوختن نیسان 2 کشته برجا گذاشت

حکم پرونده قتل خبرنگار ایرنا صادر شد

هدیه جدید ترامپ به پوتین

تصاویری از آتش سوزی‌های جنگلی در کره جنوبی

بهار امسال 207 سوار شو! تا 12 فروردین بیمه بخر و برنده شو!

ولنگاری در بازار موبایل؛ واردات گوشی با ارز مبادله‌ای، قیمت‌گذاری با نرخ آزاد!

رئیس‌جمهور آلمان، صدراعظم را برکنار کرد

رئیس شورای اتحادیه اروپا: صلح بدون دفاع، «توهم» است

تبریک نوروزی ‏دانشجویان زبان فارسی دانشگاه پکن به مردم ایران

الهام امین‌زاده: دانشگاه تهران بیش از 2000 دانشجوی خارجی از 5 قاره جهان دارد

معاون اسبق بانک مرکزی: ناترازی‌ها ناشی از ناترازی عقلی است!

حرکت عجیب مرد یمنی هنگام بمباران جنگنده‌های آمریکا

اختصاص 9 هزار مدرسه برای اسکان نوروزی فرهنگیان در کشور

مایکروسافت قابلیت استدلال عمیق را به کوپایلوت اضافه کرد

نتیجه آخرین لجبازی سوپرانقلابی ها

مشاور امنیت ملی ترامپ، «مسئولیت کامل» رسوایی امنیتی را پذیرفت

ترامپ فرمان جدیدی را امضا کرد

متروی تهران برای مراسم روز جهانی قدس آماده می‌شود

100 گردشگر در ساحل کنارک گرفتار توفان و امواج دریا شدند

نطنز دوباره لرزید

تامین و توزیع میوه تنظیم بازاری بدون مشکل ادامه دارد

واردات 200 هزار تن گوشت قرمز در سال 1403

54 کُشته در حمله هوایی ارتش سودان به یک بازار

ادعای روزنامه صهیونیستی: حمایت آمریکا از ادامه جنگ غزه محدود است

تشکیل 1784 پرونده در قرارگاه نوروزی پلیس اقتصادی فراجا

وزارت اقتصاد: 8 میلیون کاربر ایرانی، اینترنتی طلا خریدند

شهادت شمار دیگری از فلسطینی‌ها در نهمین روز از دور جدید حملات اسرائیل به غزه

نکاتی برای پیشگیری از کلاهبرداری اینترنتی

با اجرای قانون الزام به ثبت رسمی، تکلیف اسناد دفترچه‌ای و تک برگ چه می‌شود؟

همسر امام و عفت مرعشی چه قراری گذاشتند؟

کره شمالی باز هم سراغ آزمایش اتمی می‌رود

گفتگوی آمریکا و ترکیه درباره ضرورت تعامل با دولت سوریه

فرمان ترامپ برای تحول در سیستم انتخاباتی آمریکا

شمار تلفات آتش سوزی‌های جنگلی در کره جنوبی به 18 تن رسید

سپرده‌های سرمایه‌گذاری 3 ساله بالاترین سهم از شبه پول

رسایی: دبیری، معاون پارلمانی دولت، به قطب جنوب سفر کرده؛ عکس های فخر فروشی را منتشر می‌کند

حمله موشکی و پهپادی یمن به «یافا» و ناو هواپیمابر ترومن آمریکا

خبر دردناک سازمان ملل درباره کمک‌های بشردوستانه به غزه

آغاز پیش‌فروش بلیت قطارهای نیمه دوم فروردین از امروز

نمره هوای تهران امروز قابل قبول است