پیام ویژه

آخرين مطالب

سازمان‌ ملل: غزه خطرناک‌ترین مکان برای امدادگران است بين الملل

سازمان‌ ملل: غزه خطرناک‌ترین مکان برای امدادگران است
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - تسنیم / معاون دبیر کل سازمان ملل در امور انسانی با اشاره به قتل عام بیش از 400 امدادگر و عضو نهادهای انسانی در نوار غزه به دست ارتش اسرائیل از اکتبر 2023 تاکنون، تاکید کرد که غزه خطرناک‌ترین مکان برای امدادگران است و شورای امنیت باید از آنها حمایت کند.
در شرایطی که طی روزهای گذشته رژیم صهیونیستی تعداد زیادی از امدادگران در غزه را در خلال از سرگیری حملات وحشیانه خود به این باریکه، عامدانه مورد هدف قرار داده و به شهادت رسانده، «جویس مسویا» معاون دبیرکل سازمان ملل در امور انسانی، روز گذشته در خلال نشست دوره‌ای شورای امنیت در نیویورک به شرایط غیرانسانی امدادگران در غزه اشاره کرد.
این مقام سازمان ملل در نشست شورای امنیت که درباره مسائل مربوط به امور حفاظت از کارکنان بخش بشردوستانه در مناطق درگیری بر اساس قطعنامه 2730 بود، اعلام کرد که سال 2024 بدترین سال برای کارکنان بخش بشردوستانه بود و تعداد بی‌سابقه‌ای از آنها جانشان را در جریان درگیریی‌ها از دست دادند.
وی افزود: در 20 کشور جهان 377 امدادگر و کارکنان بخش بشردوستانه در جریان درگیری جان خود را از دست دادند؛ در حالی که این تعداد در سال 2023 حدود 100 نفر بود. همچنین تعداد زیادی از آنها مورد تجاوز بازداشت‌های خودسرانه و ربایش قرار گرفته‌اند.
مسئول مذکور سازمان ملل تاکید کرد که نوار غزه خطرناک‌ترین مکان برای کارکنان بخش بشردوستانه در جهان به شمار می‌رود. در 30 مارس تیم‌هایی از دفتر هماهنگی امور بشردوستانه و جمعیت هلال احمر فلسطین پیکرهای 15 نیروی امدادی و اورژانس را از یک گور دسته جمعی در رفح بیرون آوردند؛ جایی که آنها توسط نیروهای اسرائیلی در حین تلاش برای نجات جان غیرنظامیان قتل عام شدند.
وی گفت که تعداد کارکنان بخش بشردوستانه که از 7 اکتبر 2023 در غزه در جریان حملات اسرائیل جانشان را از دست داده‌اند به بیش از 408 نفر رسیده و غزه خطرناک‌ترین مکان برای امدادگران و کارکنان بخش بشردوستانه است.
این مسئول سازمان ملل از شورای امنیت سوال کرد که برای کمک به ما در یافتن راهکاری جهت رسیدن به عدالت و جلوگیری از کشتار بیشتر امدادگران چه خواهید کرد؟ چارچوب‌های بین‌المللی کافی برای حمایت از کارکنان بخش بشردوستانه و سازمان ملل، مانند قوانین و استانداردهای حقوق بشر، موافقت‌نامه‌های مربوط به فعالیت‌های سازمان ملل و کارکنان آن در کشورهای مختلف و قوانین بشردوستانه بین‌المللی وجود دارد که بر حمایت از کارکنان بخش بشردوستانه تاکید می‌کند، اما آنچه که وجود ندارد اراده سیاسی برای اجرای این تعهدات است.
وی خاطرنشان کرد: اکثریت قربانیان بخش بشردوستانه و امدادی در مکان‌های مختلف، امدادگران محلی هستند. ما همچنین شاهد استانداردهای دوگانه در رسانه‌ها در مورد پوشش خبری کشتار کارکنان بخش بشردوستانه هستیم. قتل و ربایش تنها سرنوشتی نیست که بسیاری از کارکنان بخش بشردوستانه با آن مواجه هستند، بلکه برخی از دولت‌ها و رژیم‌ها کار امدادگران را جرم تلقی می‌کنند و آنها متهم به تروریسم می‌شوند و یک کمپین گمراه کننده رسانه‌ای در برخی مناطق مانند سرزمین‌های اشغالی فلسطین وجود دارد که امدادگران را تروریست می‌خوانند و آنها را هدف قرار می‌دهند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1577183/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علی‌اکبر رائفی‌پور در مزون لاکچری سلبریتی ها/ تصاویر

پاس گل کیهان به ایران‌‏هراسان

مذاکره با آمریکا مستقیم یا غیر مستقیم

گوشی میان‌رده CMF Phone 2 Pro ناتینگ 8 اردیبهشت رونمایی می‌شود

تله مذاکره مستقیم

یک تحلیلگر: اسرائیل به این 3 کشور حمله می‌کند

نگران بحران آب

در غزه چه می‌گذرد؟

کاخ سفید ظاهراً اشتباه آیفون را عامل رسوایی گروه محرمانه سیگنال خود می‌داند

نقطه‌زنی در پاسارگاد و تهران

چه کسی کندی را کشت؟

طرح کمیسیون اروپا برای وضع تعرفه 25 درصدی بر کالاهای آمریکایی

سه فوتی و 18 مصدوم در آتش سوزی مرکز درمانی مشیریه تهران

بریتانیا نمی‌تواند مبارزه با اپل بر سر رمزنگاری را مخفی نگه دارد

حریق در درمانگاه مرکزی مشیریه؛ 3 نفر کشته و 18 تن زخمی شدند

سوریه در چنگال تل‌آویو و آنکارا؛ رسانه عبری از توافق اسرائیل و آنکارا پرده برداشت

بچه های غزه نه غذایی دارند، نه خانه ای، نه پناهی...

حریق یک درمانگاه در پایتخت؛ فوت 2 نفر و نجات 12 نفر توسط آتش‌نشانان

گلفروش تبر به دست به خاطر قتل 3 نفر محاکمه می‌شود

علت حادثه مرگبار معدن دامغان چه بود؟

صحبت های رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه از تخلیه صندوق توسعه

قتل هولناک مرد جوان با دعوت سرایدار جنایتکار

حریق یک درمانگاه در پایتخت؛ فوت یک نفر و نجات 12 نفر توسط آتش‌نشانان

بیانیه میراث فرهنگی درباره شایعات حفاری در بهشت زهرا

گزارش صداوسیما از پیگیری اتصال خدمات بانکی به سامانه املاک و اسکان

غیبت خریداران واقعی در بورس؛ تحلیلی از آخرین وضعیت بازار سرمایه

کمبود قطعات یدکی خودروهای مونتاژی در بازار

تیزر لپ تاپ موتورولا به معرفی قریب‌الوقوع این محصول اشاره دارد

تماس تلفنی مشترک سران مصر، اردن و فرانسه با ترامپ

در پی تهدید چین توسط ترامپ، بازارهای سهام جهان قرمز پوش شدند

اروپا پاسخ تعرفه‌ای ترامپ را داد؛ تعرفه 25 درصدی بر کالاهای آمریکایی

تنش در روابط لندن و تل‌آویو بالا گرفت؛ انگلیس اسرائیل را محکوم کرد

هیات پارلمانی عراق نیز از نشست رؤسای پارلمان‌ها انصراف داد

میلیاردر حامی ترامپ: سیاست تعرفه‌ای او موجب فروپاشی اقتصاد آمریکا می‌شود

تمجید حماس از اتحادیه آفریقا به سبب اخراج سفیر اسرائیل از کنفرانس خود

ماسک زیر ذره‌بین؛ تحقیق کنگره آمریکا درباره تعارض منافع اسپیس ایکس و ناسا

افزایش هزینه‌های درمان و اقدامات بیمه برای کاهش بار مالی

کارشناس اقتصادی: تاثیر افزایش قیمت دلار بر تورم به دلیل بی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌انضباطی پولی و مالی دولت است

سم آلتمن: هوش مصنوعی تا یک سال دیگر عملکرد برنامه‌نویسان را 10 برابر بهتر می‌کند

خلخالی گفت دیر آمدید

مکزیک تسلیم ترامپ شد

پیام دبیرکل مقاومت نجباء عراق به ترامپ: ما مانند برخی حاکمان، بزدل نیستیم!

ادعای خبرنگار فاکس نیوز در مورد جلسه ترامپ و نتانیاهو

مصوبه کنکور فردا در شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی می‌شود

نجات کارگر جوان از طبقه منفی یک ساختمان در حال ساخت توسط آتش‌نشانان

پیش بینی بورس سه شنبه 19 فروردین 1404

پیام دبیرکل جنبش مقاومت نجباء عراق به ترامپ: ما مانند برخی حاکمان، بزدل نیستیم!

کشف گوشت اسب در یک منزل مسکونی

واژگونی اتوبوس 15 مصدوم برجا گذاشت

ضرر 90 میلیارد دلاری غول نفتی عربستان در یک روز

ویکی پدیاجستجو