پیام ویژه

آخرين مطالب

شکست معنادار اپل در بازطراحی سیری با تمرکز بر هوش مصنوعی؛ عامل اصلی چه بود؟ خواندنی ها

شکست معنادار اپل در بازطراحی سیری با تمرکز بر هوش مصنوعی؛ عامل اصلی چه بود؟
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - زومیت / پشت‌پرده‌ی تصمیم ناموفق اپل برای بازطراحی سیری با هوش مصنوعی؛ جایی که جاه‌طلبی، قربانی سیاست‌های سختگیرانه شد.
اپل ماه گذشته با بحران داخلی قابل‌توجهی در رابطه با دستیار صوتی سیری روبه‌رو شد؛ بحرانی که ریشه در تأخیرهای مکرر در ارتقای هوش مصنوعی این سرویس داشت. اکنون گزارش جامع The Information ابعاد پنهان این ماجرا را فاش کرده است.
گزارش وین ما، از مجموعه‌ چالش‌ها و تصمیم‌های اشتباه اپل در مسیر بازطراحی سیری پرده برمی‌دارد. مسیری که نه‌تنها نتیجه‌بخش نبود، بلکه سبب بی‌اعتمادی و تزلزل در تیم توسعه‌ی هوش مصنوعی اپل شد.
بازار


منابع آگاه از درون اپل به‌صراحت اعلام کرده‌اند که دلیل اصلی ناکامی در بازطراحی سیری، نه فقط سیاست‌های سخت‌گیرانه‌‌ی اپل در زمینه‌ی حریم خصوصی، بلکه رهبری ضعیف در تیم هوش مصنوعی و یادگیری ماشین بوده است. این تیم به رهبری جان جیاندریا از مدت‌ها قبل با مشکلاتی در اجرا و پیشبرد اهداف دست‌وپنجه نرم می‌کند؛ تا جایی‌که کارکنان اپل لقب تمسخرآمیز AIMLess را برای آن برگزیده‌اند که ترکیبی از واژه‌ی AI/ML و بی‌هدف بودن است.
رابی واکر از مدیران تیم هوش مصنوعی اپل، از نگاه کارکنان فردی فاقد جاه‌طلبی و تمایل به ریسک‌پذیری برای ساخت نسخه‌های پیشرفته‌تر سیری بوده است؛ مسئله‌ای که در نهایت به رکود در روند توسعه‌ی سیری انجامید.


اپل اوایل سال گذشته در کنفرانس WWDC ویژگی‌هایی از سیری به نمایش گذاشت که به گفته‌ی منابع داخلی، حتی نمونه‌ی اولیه‌ی قابل‌اجرا نداشتند. یکی از کارکنان سابق اپل فاش کرد که تنها ویژگی واقعی و فعال‌شده در آن زمان، نوار رنگی بود که هنگام فعال‌سازی سیری روی لبه‌های نمایشگر گوشی آیفون ظاهر می‌شد.
واقعیت درمورد ناکامل‌بودن سیری جدید، برای شرکتی مانند اپل که همواره در معرفی ویژگی‌ها با وسواس و دقت پیش می‌رفت، عقب‌گردی آشکار محسوب می‌شود.
به‌هرحال اکنون کورسوی امیدی در دل تیم‌های داخلی اپل شکل گرفته است. مدیران ارشد ازجمله کرگ فدریگی و جان راک‌ول که سابقه‌ی موفقی در تحویل به‌موقع محصولات دارند، درحال هدایت توسعه‌ی سیری هستند. تیم نرم‌افزاری فدریگی نیز بخشی باعنوان «سیستم‌های هوشمند» تشکیل داده که مسئول توسعه‌ی برخی از قابلیت‌های هوش مصنوعی تحت برند Apple Intelligence است.

پیام ویژه

درحالی‌که تیم AI/ML همچنان تحت مدیریت جیاندریا فعالیت می‌کند، نشانه‌هایی از تنش‌های احتمالی آینده بین این تیم و تیم فدریگی به‌چشم می‌خورد.
نکته‌ی جالب در پایان گزارش دلایل شکست سیری جدید اینکه ظاهراً فدریگی یکی از سیاست‌های مهم اپل در حوزه‌ی هوش مصنوعی را تغییر داده است. گفته می‌شود مهندسان اپل اکنون اجازه دارند به‌جای استفاده‌ی صرف از مدل‌های داخلی، از مدل‌های متن‌باز سایر شرکت‌ها نیز در توسعه‌ی سیری بهره ببرند؛ تغییر مهمی که می‌تواند در آینده‌ی این دستیار صوتی تأثیرگذار باشد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1579292/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چمران: مطالعات تراموا هنوز به شورای شهر نرسیده است

شورای اطلاع‌نرسانی دولت

بازداشت جنجالی دانشجوی فلسطینی در آمریکا

ورود 8 همت پول حقیقی به بازار سهام از ابتدای سال

مارک زاکربرگ به دادگاه رفت؛ تلاش متا برای جلوگیری از تجزیه اینستاگرام و واتس‌اپ

معاون ترامپ جام قهرمانی فوتبال آمریکایی را شکست!

دیدار مدیرکل بنیاد گلستان با جامعه ایثارگری شهرستان بندرترکمن

لغو پرواز تهران - اردبیل به‌خاطر شرایط جوی

کارشناس اقتصادی: 55 درصد هزینه مردم  تهران صرف مسکن می‌شود

مهمان ویژه در میانه مذاکرات

سرمقاله ایران/ به بهانه بزرگداشت روز جهانی هنر؛ 15 آوریل 2025

موافقان و مخالفان تغییر ساعت رسمی

چاقوکشی مرگبار بچه مدرسه ای برای هیچ!

10 مصوبه شورای عالی اشتغال؛ تاکید بر تسریع تسهیلات اشتغالی

سند تپه تاریخی هگمتانه پس از 50 سال به نام دولت صادر شد

گردوخاک به پایتخت هم می‌رسد؟

تاریخ رونمایی و طراحی کامل وان‌پلاس 13T با انتشار تیزر رسمی مشخص شد

توافق مرحله‌ای در راه است؟

رئیس جامعه تورگردانان: امسال سفر مردم با تورهای خارجی به کشورهای دیگر خیلی کم شد

سند تپه تاریخی هگمتانه صادر شد

شدت گردوخاک در کرکوک عراق، صبح را به شب تبدیل کرد

استان‌هایی که در ایام نوروز بیشترین جانباختگان را داشتند

عضو اتاق بازرگانی: بخاطر شمال رفتن مردم، چرا ایام نوروز 20 روز مسیر و جاده‌ها را می‌بندید و جلوی ترانزیت را می‌گیرید؟

قیمت میوه و صیفی‌ در بازار؛ کاهش قیمت نوبرانه‌ها تا روزهای آینده

ماجرای افزایش چندبرابری نرخ سوخت هواپیما

بحران جهانی کاهش درآمد اپراتورها و فناوری‌محور شدن آنها

سرمقاله اعتماد/ ما، توسعه و تجربه ویتنام

ماموریت ویژه فرستاده ریاض در قلب بیروت

پیامی که نباید شنیده می‌شد!

جنگ علیه بیمارستان‌ها...

‏هشدار درباره شبکه آلوده رؤیافروشی و تضعیف تیم مذاکره‌کننده

پنج استان با بالاترین مصدومین ترافیکی در ایام نوروز

سرمقاله آرمان ملی/ اقتصاد و ادامه مذاکرات

جزئیات پیشنهاد رژیم صهیونیستی درباره آتش‌بس در غزه

نماینده سابق کنگره آمریکا: قذافی قربانی بازی سیاسی کلینتون شد

وجود 9.8 میلیون سالمند در کشور

وعده ساخت 300 هزار مسکن برای کارگران در بازه زمانی 3 ساله

مواضع مالیخولیایی ترامپ درباره مذاکره

اختلال در پروازهای اهواز به‌دلیل گرد و غبار؛ سه پرواز لغو شد

دستگیری مردی که زنان میانسال را مورد آزار و اذیت قرار می‌داد

همبستگی دانشگاهیان با مردم غزه

طوفان گرد و خاک در آستان قدس علوی نجف اشرف

23 استان امروز و فردا بارانی است

تمهیدات ایمنی برای سفرهای اتوبوسی

نخستین عرضه اولیه امسال کشف قیمت شد

کیهان: آقای کری! ایران گوشه رینگ نیست، آمریکا در حال فروپاشی است

سرمقاله سازندگی/ توافقی برای ایران

اپل نام کسب‌و‌کار تبلیغاتی‌اش را به Apple Ads تغییر داد

پلیس، حسن رحیم پور ازغدی را دستگیر می کند؟!

سلاح‌های جدید مصر، تل‌آویو را به وحشت انداخت