انصارالله خطاب به آمریکا: بیش از 8 میلیون مبارز ما آماده نبرد هستند
بين الملل
بزرگنمايي:
پیام ویژه - ایرنا / عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن خطاب به آمریکا و غرب تأکید کرد که بیش از 8 میلیون مبارز یمنی آماده نبرد هستند.
«محمد البخیتی» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در حساب کاربری خود در شبکه ایکس (توئیتر سابق) درباره ادامه تجاوزات آمریکا علیه یمن هشدار داد.
وی نوشت: ما بیش از 8 میلیون مبارز آماده نبرد داریم، به آمریکا و غرب توصیه میکنیم که تجاوزات و محاصره علیه غزه را متوقف کنند در غیر این صورت جنگ ما علیه آنها گسترده و تشدید خواهد شد. آمریکا و انگلیس در حمایت از رژیم صهیونیستی از 25 اسفند 1403 اقدام به حملات هوایی علیه یمن کردند و مناطق مسکونی و مراکز غیر نظامی این کشور را هدف قرار دادند.
با وجود این حملات، نیروهای مسلح یمن همچنان به عملیات پشتیبانی از مقاومت و ملت فلسطین در نوار غزه ادامه میدهند و با انجام عملیات منحصر بفرد، قلب سرزمینهای اشغالی، کشتیهای مرتبط با رژیم صهیونیستی و حتی ناوهای آمریکایی را در دریای سرخ و اقیانوس هند هدف قرار داده و چندین پهپاد پیشرفته آمریکایی را سرنگون کردهاند.
-
سه شنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۸:۱۱
-
۱۱ بازديد
-

-
پیام ویژه
لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1585606/