پیام ویژه

آخرين مطالب

ایلان ماسک می‌خواهد از مدار زمین خارج شویم خواندنی ها

ایلان ماسک می‌خواهد از مدار زمین خارج شویم
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایلان ماسک می‌خواهد که ایستگاه فضایی بین‌المللی در اسرع وقت از مدار خارج شود. او می‌گوید: بیایید به مریخ برویم.
ایلان ماسک فکر می‌کند که باید از ایستگاه فضایی بین‌المللی گذر کرد و به سمت هدف بزرگ‌تری حرکت کرد.
به نقل از اسپیس، رئیس شرکت فضایی خصوصی اسپیس‌ایکس و مشاور نزدیک ترامپ روز گذشته در صفحه ایکس خود نوشت: زمان آغاز آماده‌سازی برای خارج کردن ایستگاه فضایی فرا رسیده است. این (ایستگاه) به هدف خود عمل کرده است. سودمندی بسیار کمی دارد. بیایید به مریخ برویم.

در پست دیگری، او جدول زمانی مورد نظر خود را بیان کرد و نوشت: تصمیم با رئیس جمهور است، اما توصیه من در اسرع وقت است. من دو سال آینده را توصیه می‌کنم.
ناسا و شرکای آن در پروژه ایستگاه فضایی بین‌المللی که شامل آژانس فضایی کانادا، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات هوافضای ژاپن و آژانس فضایی روسیه می‌شوند، توسعه این آزمایشگاه مداری را در سال 1998 آغاز کردند. این آزمایشگاه مداری از ماه نوامبر سال 2000 به طور مداوم میزبان فضانوردان بوده است و به بشریت کمک کرده تا در فضا بهتر بماند و زندگی کند.
در حال حاضر پایان این ایستگاه که نشانه‌هایی از سن بالای خود را نشان می‌دهد، به پایان راه نزدیک شده است. شرکا قصد دارند ایستگاه را به صورت کنترل شده در سال 2030 با استفاده از وسیله نقلیه‌ای که توسط اسپیس‌ایکس ارائه شده است، به سمت مدار زمین بکشانند تا در مدار بسوزد.
همه‌ی اعضاء به جز یکی با این جدول زمانی همراه هستند. روسیه بارها گفته است که می‌خواهد برنامه ایستگاه فضایی بین‌المللی را زودتر ترک کند و در حال حاضر تنها تا سال 2028 به حضور در آن متعهد است که یک سال پس از زمانی است که ماسک می‌خواهد این آزمایشگاه مداری را پایین بکشد.
افکار ماسک در مورد این موضوع را نباید به عنوان تفکرات بیهوده رد کرد، زیرا به نظر می‌رسد او در مورد مسائل متعددی توجه ترامپ را دارد. به عنوان مثال، ماسک در حال حاضر یک حسابرسی گسترده از دولت فدرال را از طریق یک گروه مشاوره به نام وزارت کارآیی دولت رهبری می‌کند. این ممیزی تا به امروز منجر به اخراج هزاران نفر در چندین آژانس شده است و انتظار می‌رود در آینده نزدیک تعداد بیشتری از کارکنان اخراج شوند.
تمرکز ماسک بر مریخ به عنوان مقصد بعدی بشریت پس از مدار پایین زمین، جای تعجب ندارد. این میلیاردر مدتهاست که سیاره سرخ را در نظر داشته است. به عنوان مثال، در یک پست، او سفر به ماه را یک عامل «حواس پرتی» دانست و گفت که ما مستقیما به مریخ می‌رویم.
با این حال، در حال حاضر انجام چنین کاری، جزء برنامه‌های ناسا نیست. این آژانس در تلاش است تا فضانوردان را از طریق برنامه آرتمیس خود به ماه برساند و نزدیکترین همسایه زمین را به عنوان یک پله به سیاره سرخ فتح کند.
مقامات آژانس فضایی ناسا در بیانیه‌ای گفتند: برنامه‌های ماموریت فعلی ناسا مستلزم استفاده از ایستگاه فضایی بین المللی و ایستگاه‌های فضایی تجاری آینده در مدار پایین زمین برای انجام علوم پیشگامانه و همچنین یک زمین آموزشی برای ماموریت‌های سرنشین‌دار به ماه و مریخ است. ما مشتاقانه منتظر شنیدن بیشتر در مورد برنامه‌های دولت ترامپ برای خود آژانس و گسترش اکتشاف به نفع همه هستیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1566039/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برخورد کامیون با جمعیت 6 کشته بر جا گذاشت

کاهش قیمت مسکوکات؛ دلار به کانال 93 هزارتومان بازگشت

پوتین: تحریم‌ها پتانسیل اقتصادی روسیه را آزاد کردند

پوپولیسم چطور جیب آرژانتینی‌ها را زد؟

مسکو: لحظات سرنوشت‌سازی در مقابله با غرب فرا رسیده‌است

عامل تیراندازی در جشن خانوادگی دستگیر شد

تجربه‌ای تازه در دنیای کامپیوتر؛ این موس بی سیم فضای کارتان را معطر می‌کند!

فرصتِ ایران در شکاف متحدان؟

تندروها باید کنار بروند

حال و هوای «روضه الحوراء» مزار شهدای حزب الله در ضاحیه بیروت

3 اسیر اسرائیلی در مرکز نوار غزه آزاد شدند

سرقت در نمایشگاه بین‌المللی؛ سارق پس از 2 کیلومتر تعقیب و گریز دستگیر شد

حجم بالای برف در کلاردشت

چرا بانک‌ها نمی‌توانند به مشتریان خود تسهیلات دهند؟

معامله شد

اخراج‌های ترامپ به وزارت بازرگانی رسید

مسکو مدعی شد: اوکراین 190 نظامی خود را در محور کورسک از دست داد

آمریکا چگونه در ترور شهید «سید حسن نصرالله» نقش‌آفرینی کرد؟

بانوی اهل سنت: بچه‌هایمان با شعار لبیک نصرالله بزرگ می‌شوند!

فروش اینترنتی دارو با حفظ محرمانگی بیماران از سال آینده

پیش بینی بورس یکشنبه 5 اسفند 1403

هوش مصنوعی جدید ایکس‌باکس معرفی شد؛ از احیای آثار کلاسیک تا بهبود گیم‌پلی

همتی در چاله اقتصاد یا سیاست

وزیر کشور: با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید

مدیرعامل انویدیا: بازار در مورد تأثیر هوش مصنوعی دیپ‌سیک اشتباه می‌کند

طرح‌های اسرائیل علیه مسجد الاقصی در ماه رمضان

قرارداد «مشکل‌ساز» معادن با آمریکا را امضا نمی‌کند

حماس: ما جان اسرای اسرائیلی را حفظ کردیم

مهمترین اسرای فلسطینی که امروز آزاد می‌شوند

دستورالعمل مدیریت بهداشت محیط در ماه رمضان و عید نوروز 1404 ابلاغ شد

یخبندان در انتظار تهرانی‌ها؛ دما منفی پنج درجه می‌شود

ثبت نام وام 120 میلیونی سفر بازنشستگان آغاز شد

ترامپ برای ازسرگیری جنگ در غزه از نتانیاهو حمایت کرد

فارن پالسی: آمریکا اکنون دشمن اروپا است

10 نظامی ترکیه در شمال عراق کشته شدند

طرح «ناتو» برای مقابله با حمله احتمالی «روسیه»

کشته شدن سرکرده گروهک وابسته به القاعده در سوریه در حمله آمریکا

توصیه‌های هلال احمر برای سفرهای زمستانی

جهش قیمت دلار بازارها را بر هم ریخت

بازی Avowed ابتدا قرار بود ترکیبی از Destiny و Skyrim باشد

حضور بیش از 800 شخصیت‌ از 65 کشور دنیا در تشییع شهید نصر الله

قطع مستند ضد اسرائیلی در انگلستان؛ بی‌بی‌سی عقب‌نشینی کرد

آسوشیتدپرس از کاخ سفید شکایت کرد

تداوم بارش برف و سرما در کشور

ماجرای تصادف موتور یکی از ماموران استادیوم آزادی با دختر نوجوان

جیش الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت

زلنسکی: اروپا باید سر میز مذاکره درباره اوکراین باشد

نویسنده اسرائیلی: متاسفانه دشمنان ما راست می‌گویند

تأکید رئیس رژیم صهیونیستی بر آزادی تمامی اسرای صهیونیست

پذیرش 18 هزار رد شده آزمون استخدامی آموزش و پرورش