پیام ویژه

آخرين مطالب

تماس‌های تبلیغاتی که روی مخ مشترکان رژه می‌روند فرهنگی و اجتماعی

تماس‌های تبلیغاتی که روی مخ مشترکان رژه می‌روند
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - میزان / بعد از مزاحمت پیامک‌های تبلیغاتی حال نوبت به تماس‌های صوتی تبلیغاتی وقت و بی‌وقت رسیده؛ این شیوه جدید به مراتب مزاحمت بیشتری نسبت به پیامک‌ها ایجاد کرده است.
 ارسال پیامک متنی تبلیغاتی در گذشته نه چندان دور، با توجه به نفوذ تلفن‌همراه در جامعه، از طرفداران زیادی برخوردار بود و سامانه پیامکی با ارسال حجم بالای پیامک، امکان تبلیغات ارزان و فراگیر را فراهم کرده بود. 
افزایش پیامک‌های تبلیغاتی و گلایه مردم از دریافت وقت و بی‌وقت این پیامک‌ها باعث شد سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی، سامانه 195 را برای مسدودکردن این پیامک‌ها راه‌اندازی کند و رفته‌رفته با غیرفعال کردن اینگونه پیامک‌ها از سوی افراد، تعداد آن‌ها نیز کم شد، اما هرگز پایان نیافت.
با کاهش پیامک‌های تبلیغاتی، کسب‌وکار‌ها بر آن داشته شدند تا با خلق شیوه جدیدی باعنوان تماس‌های صوتی تبلیغاتی، جایگزینی برای آن پیدا کنند که مزاحمت بیشتری نسبت به پیامک‌ها ایجاد کرده است. 
همه‌ی ما حداقل برای یک‌بار، تماسی داشته‌ایم که پس از برقراری آن یک پیام صوتی از پیش تعریف شده پخش شود و معمولا رویکرد این تماس‌ها تبلیغات و بازاریابی یک محصول یا یک خدمت است. 
در برخی از روز‌ها گوشی همراهتان زنگ می‌خورد و صدایی ضبط‌شده با عرض سلام تبلیغات خود را آغاز می‌کند و شما بدون اراده مجبور به دریافت این تماس تبلیغاتی می‌شوید. 
موضوع به همین‌جا ختم نمی‌شود چراکه با رسیدن تماس‌های تبلیغاتی به تلفن‌های ثابت آسایش افراد در خانه نیز سلب شده است؛ به‌طوری‌که در زمان استراحت، تلفن منزل زنگ می‌خورد و شما با برداشتن گوشی با تماس تبلیغاتی مواجه می‌شوید که شاید اصلا نیازی به آن خدمات هم ندارید. 
اغلب افراد شاید به دلیل اینکه مراحل عدم دریافت این تماس‌های تبلیغاتی را نمی‌دانند یا برایشان سخت است از پیگیری آن‌ها خودداری می‌کنند که همین امر باعث ادامه تماس‌ها می‌شود. 
روش‌های ثبت شکایت از پیام‌های صوتی تبلیغاتی
افراد برای ثبت شکایت درمورد پیام‌های صوتی تبلیغاتی می‌توانند از طریق سامانه www.195.ir اقدام کنند یا با تماس تلفنی با سامانه 195 شکایت خود را ثبت و پیگیری کنند. 
همچنین مشترکین جهت ثبت شکایت از تماس‌های صوتی مزاحم و تبلیغاتی، می‌توانند شماره موردنظر را به سرشماره 195 پیامک کنند تا پیگیری لازم انجام شود. 
نگاه اجمالی به فضای مجازی نشان می‌دهد که مراکز ارائه تماس تبلیغاتی با صدای ضبط‌شده نیز کم نیست و به‌راحتی می‌توان با این مراکز تماس گرفت و باتوجه به کسب‌وکار خدمات مورد نظر را دریافت کرد. 
این مراکز با جویاشدن از نوع کسب و کار و دریافت اطلاعات از مشتری؛ در ازای مبالغی که خودشان تعیین کرده‌اند تماس‌های صوتی را برای طیف خاصی از مردم ارسال می‌کنند. 
حال باید دید این مراکز با چه مجوزی به شماره‌های افراد زیادی از جامعه دسترسی پیدا کرده‌اند و کدام سازمان یا اُرگانی اجازه فعالیت این مراکز را صادر کرده است.
خبرنگار میزان برای پیگیری این موضوع و جویاشدن از جزئیات مسدودسازی این تماس‌ها تلاش کرد که با مسئولان مربوطه گفت‌وگو کند، اما تا لحظه نگارش این گزارش موفق به این امر نشد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1567549/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علی‌بابا مدل هوش مصنوعی تولید ویدیو و تصویر خود را برای عموم منتشر کرد

گرفتن گریبان تاسیان

آیا جلادان می‌میرند؟

ظریف: رهبر انقلاب فرمودند حتی اگر نظرت با نظر من متفاوت بود وظیفه داری بگویی/ ویدئو

ترامپ: تعرفه‌ها بر مکزیک و کانادا را متوقف نخواهم کرد

اختتامیه مسابقات وزنه‌برداری ایثارگران سراسر کشور در مازندران برگزار شد

الکسا پلاس معرفی شد؛ تحولی عظیم در دستیار هوش مصنوعی آمازون

ترامپ: درباره تصرف احتمالی تایوان اظهارنظر نمی‌کنم

اختتامیه مسابقات وزنه برداری ایثارگران سراسر کشور برگزار شد

ذوالنوری: هر روز تعطیلی هفت هزار میلیارد به مردم خسارت می‌زند

قاب کیبورد Clicks، نوستالژی دوران بلک‌بری را به گوشی‌های اندرویدی می‌آورد

اعتراف دردسرساز تاج به محکومیت کیفری در برنامه زنده

حماس: در ساعات آینده هفتمین گروه اسرای فلسطینی آزاد می‌شوند

پای ثابت دولت در ناامنی سرمایه‌گذاری

اپل دیگر مانند گذشته بی نقص نیست!

توصیه رهبر انقلاب به جلیلی قبل از ورود به انتخابات

سامانه ثبت اعتراضات شهروندان به تذکر توقیف خودرو به خاطر حجاب خراب است؟

معامله پوتین و ترامپ معطوف به جنگ اوکراین است

روایت «روزنامه دولت» از اما و اگرهای رفع فیلترهای جدید

یک تحلیلگر: روسیه در جایگاهی نیست که میان تهران و واشنگتن میانجی‌گری کند

پارلمان لبنان به دولت نواف سلام رای اعتماد داد

ترامپ: اتحادیه اروپا برای کلاهبرداری از آمریکا تشکیل شده است

مقتدی صدر: الجولانی در مقابل حملات اسرائیل بی‌تفاوت نماند

اسلحه سازمانی، جان یک جوان را گرفت

تماس با اورژانس جان نوجوان 12 ساله را نجات داد

استانداردی که از خودروسازی حذف شد!

احتکار چند هزار تنی سیب زمینی در کشور

پیش بینی قیمت طلا و سکه 9 اسفند 1403

پایان لابی دولتی در مدیریت خودروسازان

ماد جدید Call of Duty: Black Ops 3 نقشه زامبی Die Rise را ریمستر می‌کند

«ترامپ» تعرفه واردات از اتحادیه اروپا را 25 درصد تعیین کرد

ترامپ: در جریان سفر زلنسکی به آمریکا یک توافقنامه امضا خواهیم کرد

ترامپ: می‌خواهیم قبل از کاهش تحریم‌ها علیه روسیه، با آن به توافق برسیم

کاخ سفید: برنامه‌ای برای ملاقات ترامپ و پوتین در دستور کار نیست

قاچاق کالاهای ممنوعه، یک سوم از واردات کشور!

اقتصاددان: همتی با تصمیماتش 50% از ارزش پول ملی را کاهش داده است

توضیحات شرکت ملی نفت ایران درباره شایعه قرارداد 5 همتی

توصیه رهبر اتقلاب به جلیلی قبل از ورود به انتخابات

همان‌ها که برجام را آتش زدند حالا مدعی معیشت مردم شده‌اند!

مصر پیشنهاد مدیریت غزه را رد کرد

وزیر تندرو نتانیاهو: در جنگ بعدی، غزه را ویران خواهیم کرد

دستگیری شکارچی غیرمجاز پس از 48 ساعت تعقیب و گریز

تحلیل اکوایران از رابطه فقر با اضطراب

برنامه/ خانه خود را هوشمند کنید

تلاش تندروها و بی‌ثباتی بازارها

میانجی روسی

توبیخ قانونگذار آمریکایی که ترامپ را «کلاهبردار اعظم» خواند

زلنسکی: اوکراین حتی 10 سنت بازپرداخت به آمریکا هم را نمی‌پذیرد

روسیه مدعی سرنگونی 83 پهپاد اوکراینی شد خبر داد

اردن بالاخره از اسرائیل انتقاد کرد