پیام ویژه

آخرين مطالب

توسعه کسب‌وکارهای هوش مصنوعی با همکاری تهران و بلگراد خواندنی ها

توسعه کسب‌وکارهای هوش مصنوعی با همکاری تهران و بلگراد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مهر / در دیدار معاون وزیر ارتباطات با قائم‌مقام وزیر علوم صربستان، گسترش همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مختلف علمی و فناوری مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش وزارت ارتباطات، احسان چیت‌ساز، معاون سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران؛ در بخشی از برنامه‌های سفر سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران به صربستان، در ساختمان وزارت علوم این کشور با میروسلاو تراژانوویچ، قائم‌مقام وزیر علوم، توسعه فناوری و نوآوری صربستان دیدار و گفت وگو کرد.
در این دیدار دو طرف پیرامون گسترش همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مختلف علمی و فناوری با محوریت هوش مصنوعی به بحث و تبادل نظر پرداختند.
چیت‌ساز در این دیدار با اشاره به سابقه موفق همکاری دو کشور، اظهار داشت: «فناوری‌های نوین نظیر هوش مصنوعی زمینه‌ای مناسب برای تعمیق همکاری‌های دو کشور محسوب می‌شود و به واسطه آن می‌توان ضمن هوشمندسازی، رفاه مردم و اقتصاد ملت ها را متحول کرد.»
وی بر آمادگی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران برای دستیابی به برنامه اقدام مشترک در زمینه توسعه همکاری‌ها در حوزه هوش مصنوعی تأکید کرد.
به گفته چیت‌ساز این تفاهمنامه می‌تواند دارای محورهای دیگری از جمله ایجاد آزمایشگاه‌های مشترک هوش مصنوعی، اشتراک منابع پردازش، تجربیات تنظیم گری و حکمرانی کلان‌داده، به‌اشتراک‌ گذاشتن منابع محاسباتی و توسعه اکوسیستم فعال در حوزه فناوری‌های نوین باشد.
معاون وزیر ارتباطات در ادامه سرمایه‌گذاری مشترک در حوزه توسعه کسب‌وکارهای فعال در حوزه هوش مصنوعی و فراهم‌کردن امکان حضور کسب‌وکارهای ایرانی در صربستان و بالعکس را از دیگر موضوعاتی عنوان کرد که دو کشور می‌توانند با یکدیگر همکاری کنند.
چیت‌ساز، همچنین سرمایه‌گذاری دو کشور در زمینه توسعه منابع انسانی و تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه هوش مصنوعی را مورد تأکید قرار داد.
قائم‌مقام وزیر علوم صربستان نیز ضمن استقبال از دستیابی به برنامه اقدام مشترک با جمهوری اسلامی ایران گفت: «ما هم آمادگی داریم با به‌اشتراک‌گذاشتن منابع محاسباتی و تجربیات خود، به تقویت اکوسیستم استارتاپی و کسب‌وکار در هر دو کشور کمک کنیم.
میروسلاو تراژانوویچ با بیان اینکه "صربستان تأکید بسیار ویژه ای برای ایجاد و توسعه زیرساخت های هوش مصنوعی دارد"، گفت: اکنون حدود 800 شرکت استارتاپی در زمینه هوش مصنوعی در این کشور فعالیت دارند.
سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، عصر روز سه‌شنبه (7 اسفندماه) در رأس هیئتی در چارچوب پیشبرد برنامه توسعه «دیپلماسی فناوری» و به دعوت رسمی «دیان ریستیج»، وزیر اطلاعات و مخابرات صربستان، راهی بلگراد، پایتخت این کشور شد.
تقویت همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌هایی همچون فناوری‌های نوین به‌ویژه هوش مصنوعی، پست، صادرات تجهیزات مورد نیاز شبکه ارتباطی از جمله فیبر نوری از جمله برنامه‌های این سفر محسوب می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1567619/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پژوهشگر عربستانی: چرا بن سلمان با پیشنهاد ترامپ در مورد غزه مخالف است؟

اصلاح طلبان و موانع پیش روی پزشــکیان

علی‌بابا مدل هوش مصنوعی تولید ویدیو و تصویر خود را برای عموم منتشر کرد

گرفتن گریبان تاسیان

آیا جلادان می‌میرند؟

ظریف: رهبر انقلاب فرمودند حتی اگر نظرت با نظر من متفاوت بود وظیفه داری بگویی/ ویدئو

ترامپ: تعرفه‌ها بر مکزیک و کانادا را متوقف نخواهم کرد

اختتامیه مسابقات وزنه‌برداری ایثارگران سراسر کشور در مازندران برگزار شد

الکسا پلاس معرفی شد؛ تحولی عظیم در دستیار هوش مصنوعی آمازون

ترامپ: درباره تصرف احتمالی تایوان اظهارنظر نمی‌کنم

اختتامیه مسابقات وزنه برداری ایثارگران سراسر کشور برگزار شد

ذوالنوری: هر روز تعطیلی هفت هزار میلیارد به مردم خسارت می‌زند

قاب کیبورد Clicks، نوستالژی دوران بلک‌بری را به گوشی‌های اندرویدی می‌آورد

اعتراف دردسرساز تاج به محکومیت کیفری در برنامه زنده

حماس: در ساعات آینده هفتمین گروه اسرای فلسطینی آزاد می‌شوند

پای ثابت دولت در ناامنی سرمایه‌گذاری

اپل دیگر مانند گذشته بی نقص نیست!

توصیه رهبر انقلاب به جلیلی قبل از ورود به انتخابات

سامانه ثبت اعتراضات شهروندان به تذکر توقیف خودرو به خاطر حجاب خراب است؟

معامله پوتین و ترامپ معطوف به جنگ اوکراین است

روایت «روزنامه دولت» از اما و اگرهای رفع فیلترهای جدید

یک تحلیلگر: روسیه در جایگاهی نیست که میان تهران و واشنگتن میانجی‌گری کند

پارلمان لبنان به دولت نواف سلام رای اعتماد داد

ترامپ: اتحادیه اروپا برای کلاهبرداری از آمریکا تشکیل شده است

مقتدی صدر: الجولانی در مقابل حملات اسرائیل بی‌تفاوت نماند

اسلحه سازمانی، جان یک جوان را گرفت

تماس با اورژانس جان نوجوان 12 ساله را نجات داد

استانداردی که از خودروسازی حذف شد!

احتکار چند هزار تنی سیب زمینی در کشور

پایان لابی دولتی در مدیریت خودروسازان

پیش بینی قیمت طلا و سکه 9 اسفند 1403

ماد جدید Call of Duty: Black Ops 3 نقشه زامبی Die Rise را ریمستر می‌کند

«ترامپ» تعرفه واردات از اتحادیه اروپا را 25 درصد تعیین کرد

ترامپ: در جریان سفر زلنسکی به آمریکا یک توافقنامه امضا خواهیم کرد

ترامپ: می‌خواهیم قبل از کاهش تحریم‌ها علیه روسیه، با آن به توافق برسیم

کاخ سفید: برنامه‌ای برای ملاقات ترامپ و پوتین در دستور کار نیست

قاچاق کالاهای ممنوعه، یک سوم از واردات کشور!

اقتصاددان: همتی با تصمیماتش 50% از ارزش پول ملی را کاهش داده است

توضیحات شرکت ملی نفت ایران درباره شایعه قرارداد 5 همتی

توصیه رهبر اتقلاب به جلیلی قبل از ورود به انتخابات

همان‌ها که برجام را آتش زدند حالا مدعی معیشت مردم شده‌اند!

مصر پیشنهاد مدیریت غزه را رد کرد

وزیر تندرو نتانیاهو: در جنگ بعدی، غزه را ویران خواهیم کرد

دستگیری شکارچی غیرمجاز پس از 48 ساعت تعقیب و گریز

تحلیل اکوایران از رابطه فقر با اضطراب

برنامه/ خانه خود را هوشمند کنید

تلاش تندروها و بی‌ثباتی بازارها

میانجی روسی

توبیخ قانونگذار آمریکایی که ترامپ را «کلاهبردار اعظم» خواند

زلنسکی: اوکراین حتی 10 سنت بازپرداخت به آمریکا هم را نمی‌پذیرد