پیام ویژه

آخرين مطالب

سرمقاله کیهان/ بحران «فراگیرشدن جاسوسی» در سرزمین‌های اشغالی یادداشت

سرمقاله کیهان/ بحران «فراگیرشدن جاسوسی» در سرزمین‌های اشغالی
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - کیهان / «بحران «فراگیرشدن جاسوسی» در سرزمین‌های اشغالی» عنوان یادداشت روز در روزنامه کیهان به قلم مسعود اکبری است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
در ماه‌های اخیر، اخبار ادعایی درباره دستگیری افراد مرتبط با ایران در سرزمین‌های اشغالی، به تیتر اصلی در رسانه‌ها و مطبوعات صهیونیستی بدل شده است. شاباک(سازمان اطلاعات و امنیت داخلی رژیم صهیونیستی) در گزارشی از فعالیت‌های خود در سال 2024 در رابطه با مسئله جاسوسی صهیونیست‌ها برای ایران مدعی شده است که شمار بازداشت‌شدگان به دلیل فعالیت جاسوسی برای ایران، 400درصد افزایش پیدا کرده است.
افزایش تعداد اشخاص متهم به جاسوسی برای ایران، منجر به شکل‌گیری نگرانی‌های گسترده‌ای در سرزمین‌های اشغالی شده است، چرا که با چنین نفوذ گسترده‌ای، ایران قادر به انجام اقدامات ضدامنیتی گسترده‌ای در داخل سرزمین‌های اشغالی خواهد بود.
در هفته‌های گذشته شاباک و پلیس رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای مشترک مدعی شدند که 2 نظامی ذخیره را به دلیل همکاری با ایران بازداشت کرده‌اند. در این بیانیه ادعا شده است: «یکی از 2 نظامی بازداشت‌شده، مطالب طبقه‌بندی‌شده‌ای را که در دوران خدمتش در یگان پدافند هوائی به دست آورده بود، به ایران منتقل
کرده است.»

در همین رابطه «ایهود یاتوم» سیاستمدار صهیونیست در مقاله‌ای نوشته بود: «از میان حلقه‌های جاسوسی دستگیرشده در ماه‌های اخیر، انتشار خبر دستگیری دو سرباز ارتش اسرائیل، که یکی از آنها در سامانه‌های گنبدآهنین خدمت می‌کرد، جدی‌ترین خبر جاسوسی محسوب می‌شود.»
این سیاستمدار صهیونیست در ادامه نوشت: «آنچه نگران‌کننده است این است که ایرانیان توانستند به ارتش، قلب تپنده سیستم گنبدآهنین نفوذ کنند. این یک موفقیت چشمگیر برای ایران است. نفوذ اطلاعاتی ایران از طریق جذب سربازان ارتش اسرائیل باید نگران‌کننده باشد و سؤالات زیادی را در این رابطه ایجاد کند.»
پیش‌تر وب‌سایت خبری صهیونیستی «واللا» به نقل از گزارش نهادهای امنیتی رژیم صهیونیستی ادعا کرده بود که ایران در حال جذب جاسوس در اسرائیل است و شهروندان ما حاضرند برای پول به اسرائیل خیانت کنند. 
چندی پیش «شالوم بن‌حنان»، یکی از مقامات ارشد سابق شاباک، با اشاره به تعداد قابل‌توجه شهروندان رژیم صهیونیستی که آگاهانه موافقت کردند با جمع‌آوری اطلاعات یا برنامه‌ریزی خرابکاری و حملات برای ایران علیه این رژیم کار کنند، گفت: «این اتفاق بزرگ و البته خطرناکی است.»
حال سؤال اینجاست که چرا صهیونیست‌ها اقدام به جاسوسی برای ایران می‌کنند؟ در پاسخ باید گفت که گسل‌های اجتماعی درونی این رژیم روزبه‌روز در حال افزایش است. در حقیقت، صهیونیست‌های ساکن در سرزمین‌های اشغالی، مهاجرانی هستند که از کشورهای خود به فلسطین اشغالی آمده‌اند و به شکل طبیعی، بنیان فرهنگی، اعتقادی و ریشه تاریخی مشترکی در میان آنها وجود ندارد و در واقع می‌توان گفت که مفهومی به نام «غیرت ملی» برای شهرک‌نشینان و ساکنان سرزمین‌های اشغالی، مفهومی ناشناخته است. از این‌رو نگاه آنها صرفاً متوجه منافع شخصی است. 
عامل دوم، اختلافات درونی شدید میان دو جریان اصلی در سرزمین‌های اشغالی، یعنی جریان سکولار و جریان حریدی است. همچنین تبعیض نژادی سیستماتیک علیه اقلیت و قومیت‌هایی که در سرزمین‌های اشغالی ساکن هستند، عامل سومی است که در شکل دادن یا تشدید انگیزه‌ انجام چنین اقداماتی بسیار تأثیرگذار
است. 
عامل چهارم نیز شرایط اقتصای رژیم صهیونیستی است. برخلاف فضاسازی تبلیغاتی رژیم صهیونیستی و پروپاگاندای رسانه‌ای صهیونیست‌ها در رابطه با شرایط مطلوب زندگی در سرزمین‌های اشغالی، شرایط اقتصادی رژیم صهیونیستی در سال‌های اخیر شاهد وضعیتی نابسامان بوده است که با روی کار آمدن دولت نتانیاهو و همچنین شروع عملیات طوفان‌الاقصی و تبعات این عملیات، وارد دوره‌ای بحرانی شده است.
به اذعان رسانه‌های صهیونیستی، میزان جذب ساکنین سرزمین‌های اشغالی به سرویس‌های اطلاعاتی خارجی به دلیل نارضایتی سیاسی، اجتماعی و اقتصادی، رشدی سرسام‌آور داشته است. 
منابع رسانه‌ای صهیونیستی در ماه‌های اخیر از بیش از 600 اقدام جاسوسی به نفع ایران از جمله جمع‌آوری اخبار از محیط‌های نظامی و امنیتی توسط شبکه‌های جاسوسی کشف‌شده، خبر داده بودند. 
خبرگزاری رویترز پیش از این در گزارشی با اشاره به گسترش نفوذ ایران در عمق رژیم صهیونیستی نوشته بود: «اسرائیل، نگران حجم نفوذ اطلاعاتی ایران است. دستگیری حدود 30 شهروند عمدتاً یهودی در اسرائیل که ادعا می‌شود در قالب 9 هسته مخفی برای ایران جاسوسی کرده‌اند، نگرانی‌هایی را در اسرائیل برانگیخته و به گفته چهار منبع امنیتی اسرائیل، بزرگ‌ترین تلاش تهران در دهه‌های اخیر برای نفوذ به اسرائیل را نشان می‌دهد.»
علاوه ‌بر این، رژیم صهیونیستی در مقابل حملات سایبری و از دست رفتن اطلاعات بسیار حساس، شدیداً آسیب‌پذیر شده است. رسانه صهیونیستی «اینتلی‌تایمز» پیش از این در گزارشی نوشت: «ایران به صورت جدی در حال کار برای جذب جاسوس و عملیاتی‌کردن اقدامات جاسوسی از میان اسرائیلی‌ها است.»
روند رو به رشد جاسوسی صهیونیست‌ها برای ایران، نه‌تنها یک چالش امنیتی، بلکه نشانه‌ای از فروپاشی انسجام داخلی رژیم صهیونیستی است. این موضوع به وضوح ضعف ساختارهای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی این رژیم را آشکار می‌سازد. در حالی که رژیم صهیونیستی همواره ایران را به تلاش برای نفوذ متهم می‌کند، حقیقت این است که این نفوذ، بیش از هر چیز، ریشه در بحران‌های داخلی در سرزمین‌های اشغالی دارد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1568299/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درگیری در بیمارستان؛ مامور باعث تشدید تنش شد!

روزنامه اصولگرا: روحانی خود دلیل مشارکت پایین در انتخابات است

مجارستان: ملاقات در کاخ سفید نشان داد چه کسی طرفدار جنگ و چه کسی طرفدار صلح است

یونیسف: میلیون‌ها کودک به خاطر تصمیم ترامپ در معرض خطر مرگ قرار دارند

مشاور پوتین: نتانیاهو نمی‌تواند به اهداف خود دست یابد

رسانه عبری: مفاهیم امنیتی اسرائیل در جنگ غزه معنایش را از دست داد

«لاوروف» همتای ترکیه‌ای خود را از حمله اوکراین به «ترک استریم» مطلع کرد

کشف محموله 400 میلیاردی سوخت قاچاق

حداقل مزد کارگران یک گام به تصویب نزدیک شد

وزیر صمت: خصوصی‌سازی ایران‌خودرو را از همتی بپرسید

قیمت دلار بازار طلا را ریزشی کرد

الحسینی: طیب‌نیا از دولت رفته است

هفت خریدار ناراضی اپل را به دادگاه کشاندند

عبدالله اوجالان به دنبال چیست؟

لوپن: جنگ لفظی در کاخ سفید سیلی به صورت اروپا بود

ادعای آمریکا: یک سرکرده مهم القاعده را در سوریه کشتیم

روز اول ماه رمضان در رفح

بازداشت دو پزشک در پرونده یک شبکه ارتشا

ایلان ماسک برای چهاردهمین بار پدر شد

تشکیلات خودگردان: راه‌حل منطقه، تشکیل کشور فلسطین در سریع‌ترین زمان است

واکنش آلمان به هیاهو کاخ سفید: هراس ما بسیار بیشتر از گذشته است

آوارگی 13 هزار فلسطینی و تخریب 211 ساختمان در اردوگاه نور الشمس توسط اسرائیل

راز جسد مرد 40 ساله در بین کوه‌ها کشف شد

قیمت گوشی‌های ناتینگ فون 3a و 3a پرو در آستانه رونمایی لو رفت

وزارت اقتصاد؛‌ اولین قربانی خالص‌سازی؟

واکنش روسیه درخصوص سفر جنجالی زلنسکی به آمریکا

نیویورک تایمز: رفتار ترامپ در دیدار با زلنسکی طوری بود که گویی عامل نفوذی روسیه است

آیا استارمر می‌تواند آتش تنش بین ترامپ و زلنسکی را خاموش کند؟

کاهش چشمگیر دمای تهران از امشب

قیمت مصوب آش و حلیم در ماه رمضان اعلام شد

ادامه روند کاهش نرخ طلا و ارز؛ سکه بهار آزادی پرچمدار کاهش قیمت شد

سخنرانی با چاشنی دشنام

ان‌بی‌سی نیوز علت مشاجره ترامپ و زلنسکی را افشا کرد

نیویورک تایمز: رفتار ترامپ در دیدار زلنسکی طوری بود که گویی عامل نفوذی روسیه است

ایندیپندنت: دیدار ترامپ- زلنسکی چشمگیرترین، بی‌رحمانه‌ترین و شوک‌آورترین واقعه سیاسی زنده تلویزیونی بود

کلاهبرداری 5 میلیون‌دلاری از سرمایه‌گذار خارجی

قتل فجیع جوان 27 ساله به دلیل اختلافات شخصی

کلاهبردار کارت‌های بانکی دستگیر شد

عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی امشب واریز می‌شود

ایلان ماسک: احتمال نابودی انسان توسط هوش مصنوعی 20 درصد است

پشت پرده دیدار مشهد

حماس: آماده تشکیل دولت وفاق ملی هستیم

مسکو به سفر زلنسکی به واشنگتن واکنش نشان داد؛ یک شکست دیپلماتیک

دستگیری آزارگر کاربران در پی شکایت قضایی یک پلتفرم

ایسنا به نقل از یک کارشناس بازار سرمایه: استیضاح وزیر اقتصاد شرایط را بدتر می‌کند

رندر موتورولا Edge 60 و Edge 60 Pro طراحی این گوشی‌ها را نشان می‌دهد

در سی‌ان‌ان مطرح شد: ترامپ به‌دنبال آتش‌بس هسته‌ای با ایران است

پس لزره‌های مشاجره ترامپ-زلنسکی: جمهوریخواهان به اختلاف خوردند

دیلی‌بیست: ترامپ با مشاجره، آمریکا را تحقیر کرد

تلاش روسیه و چین برای جذب کارمندان اخراجی آمریکا