پیام ویژه

آخرين مطالب

خط و نشان فرمانده فراجا برای قاچاقچیان، سارقان و مخلان امنیت در سال جدید فرهنگی و اجتماعی

خط و نشان فرمانده فراجا برای قاچاقچیان، سارقان و مخلان امنیت در سال جدید
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - تسنیم / فرمانده کل انتظامی کشور گفت: سال 1404، سال سختی برای سارقان، قاچاقچیان مواد مخدر و کالا، و افرادی که قصد برهم زدن امنیت جامعه را دارند، خواهد بود.
سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی کشور، بر اهمیت امنیت در جامعه تأکید کرد و گفت: اگر امنیت و آرامش در جامعه برقرار نباشد، تمامی فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی با چالش جدی مواجه خواهد شد. هیچ توسعه‌ای بدون امنیت پایدار امکان‌پذیر نیست.
وی با بیان اینکه امنیت کنونی کشور حاصل ایثار و ازخودگذشتگی نیروهای انتظامی است، افزود: این امنیت تنها با کوشش، جهاد و ایثار به دست می‌آید. ایثاری که از جنس بذل خون و جان است و پلیس جمهوری اسلامی مفتخر است که در سال 1403 به عهد خود وفادار ماند و امنیت مردم را در اولویت قرار داد.
بازار
فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به اقدامات پلیس در شب چهارشنبه‌سوری گفت: همکاران ما تا پاسی از شب در خیابان‌ها مستقر بودند و در این راه، حتی شهید تقدیم امنیت مردم کردیم. پلیس برای آسایش و آرامش مردم از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کند.
سردار رادان با مرور رویدادهای سال 1403، گفت: در سالی که گذشت، شاهد برگزاری انتخابات در امنیت کامل، انجام مأموریت‌های متعدد از جمله آزادی گروگان‌ها، و مقابله با جرایم سازمان‌یافته بودیم. نیروهای ما در تمام نقاط کشور، از مرزها تا شهرها، جاده‌ها و روستاها، در کویر و کوهستان، در گرما و سرما برای حفظ امنیت مردم تلاش کردند.
وی با اشاره به عملکرد پلیس در حوزه‌های مختلف افزود: برخورد با قاچاقچیان مواد مخدر، مقابله با ترافیک و جمع‌آوری معتادان متجاهر از جمله اقداماتی بود که در سال گذشته انجام شد و نتایج قابل‌توجهی به همراه داشت.
فرمانده کل انتظامی کشور در ادامه به برنامه‌های پلیس در سال 1404 اشاره کرد و گفت: در سال جدید، همچنان بر عهد و پیمان خود با مردم پایبند خواهیم بود و امنیت و آرامش خود را فدای آسایش شهروندان خواهیم کرد. سال 1404، سال سختی برای سارقان، قاچاقچیان مواد مخدر و کالا، و افرادی که قصد برهم زدن امنیت جامعه را دارند، خواهد بود. پلیس با این مجرمان با برخوردی سخت و قاطع مواجه خواهد شد.
رادان همچنین از آماده‌باش کامل پلیس در ایام نوروز خبر داد و گفت: در حالی که مردم در تعطیلات نوروزی به استراحت و سفر مشغول هستند، 16 هزار گشت امنیتی، 250 هزار نیروی آماده‌باش 20بالگرد و 10 پهپاد، 40 هزار گشت پلیس به صورت شبانه‌روزی در خدمت تأمین امنیت خواهند بود.
وی در پایان از مردم خواست که در سال 1404 همکاری ویژه‌ای با پلیس داشته باشند و تأکید کرد: امنیت جامعه تنها با همیاری و مشارکت مردم و پلیس محقق خواهد شد. ما برای حفظ امنیت شما بیداریم، شما نیز پلیس خود را در این مسیر همراهی کنید.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1573924/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برخورد با امدادخودروهای غیرمجاز در نوروز

(29 اسفند) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ بارش باران و ترافیک نیمه سنگین در برخی محورها

تاکید وزیر جهاد کشاورزی بر نظارت مستمر بازار شب عید

موسسه خاورمیانه: ترامپ به دنبال چه معامله‌ای با ایران است؟

اتهام‌زنی وزیر دفاع آلمان علیه ولادیمیر پوتین

سرمایه گذاری 1.5 میلیاردی فرانسه برای موشک‌های هسته‌ای

رهبر اپوزیسیون ترکیه: بازداشت شهردار استانبول کودتای سیاسی است

ترامپ: برخی گفتگوهای من با پوتین در هفته‌های اخیر علنی نشده‌اند

رزمایش مشترک نیروهای دریایی پاکستان و روسیه در دریای عرب

توافق روسیه و آمریکا برای مذاکره درباره جزئیات آتش‌بس؛ واکنش کرملین به حمله کی‌یف

پاریس آماده جنگ می‌شود

فراخوان حماس برای بسیج همگانی فلسطینی‌ها ضد اسرائیل

پاشینیان: آماده امضای پیش‌نویس توافق صلح با جمهوری آذربایجان هستم

آمازون 14 هزار موقعیت شغلی مدیریتی را تا اوایل سال 2025 حذف می‌کند

زاکانی در راه محکمه

ماکرون و عبدالله دوم خواهان توقف کامل جنگ علیه غزه شدند

خسارت 14 میلیارد دلاری اسرائیل به 222 هزار واحد مسکونی لبنان

اتحادیه اروپا: وضعیت در غزه غیرقابل قبول است

کرملین: پوتین و ترامپ به یکدیگر اعتماد دارند

بارش باران و ترافیک نیمه سنگین در برخی محورهای کشور

طراحی گوشی رده‌بالای فایند X8S سرانجام به‌نمایش درآمد

کف مرموز سمی سواحل استرالیا را فراگرفت

ادعای زلنسکی درخصوص پایبند نبودن روسیه به آتش‌بس محدود

حمله اسرائیل به یک خودرو در جنوب لبنان

نفوذ گسترده ارتش رژیم صهیونیستی به قنیطره

دیدار مدیر کل بنیاد سمنان با همکاران بازنشسته به مناسبت بزرگداشت هفته شهید

سال رکورد زنی طلا؛ از پیش فروش سکه تا رونق صندوق‌های بورسی

با این یک گل بهار می‌شود

درگیری پلیس و معترضان در دانشگاه استانبول

روز دوم حملات سنگین اسرائیل علیه غزه؛ ده‌ها فلسطینی شهید شدند

آیین تجلیل از فرزندان شهدای شاغل در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل برگزار شد

پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سال نو و ایام شهادت امیرالمؤمنین حضرت علی (ع)

دستگیری عامل مرگ مرد تهرانی با نارنجک دستی در چهارشنبه‌سوری

سهم 11 میلیارد یورویی برای واردات کالاهای اساسی و دارو در بودجه 1404

پارلمان هلند خواستار پایان وابستگی به نرم افزارهای آمریکا شد

پوتین: نظامیان اوکراینی باید محاکمه شوند

احتمال خسارت سنگین به محصولات کشاورزی در آخرین روز سال

فرماندار مهران: تردد زائران عتبات عالیات در مرز پرحجم اما روان است

جنب‌وجوش مردم در بازار به اوج خود رسید

دفتر اطلاع‌رسانی غزه: روزهای آینده برای این باریکه فاجعه‌بار خواهد بود

تشنج در استانبول به دنبال بازداشت رقیب احتمالی اردوغان

با عقب‌نشینی شورشیان سوریه؛ ارتش لبنان وارد یک منطقه مرزی شد

ابلاغ تکالیف بودجه 1404 به بانک‌ها برای اعطای تسهیلات

اسرائیل نیروهای سازمان ملل در غزه را هدف قرار داد

برخورد اتوبوس با کامیون در مازندران 32 مصدوم بر جا گذاشت

افزایش 46 درصدی تعرفه‌های پزشکی در سال 1404

50 سولانا عیدی در انتظار تو!

واکنش معنادار زیدآبادی به کمپین «نه به تصادف»/ این میزان تلفات، بیش از تلفاتِ جنگ ایران و عراق است

ردمی A5 با نمایشگر 120 هرتزی و دوربین اصلی 32 مگاپیکسلی معرفی شد

نماینده لبنانی: ناآرامی‌های مرزی با سوریه بی‌ارتباط با طرح اسرائیل نیست