پیام ویژه

آخرين مطالب

مدیرعامل انویدیا در ستایش هواوی: «قدرتمندترین شرکت تکنولوژی چین» و «فاتح بازارها» خواندنی ها

مدیرعامل انویدیا در ستایش هواوی: «قدرتمندترین شرکت تکنولوژی چین» و «فاتح بازارها»
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - زومیت / جنسن هوانگ، مدیرعامل انویدیا، با ستایش از پیشرفت‌های هواوی در هوش مصنوعی تأکید کرد که دیگر نمی‌توان این شرکت را نادیده گرفت.
ظاهراً انویدیا رقابت سخت خود با هواوی و تراشه‌های هوش مصنوعی این شرکت در چین را تأیید کرده است؛ به‌گفته‌ی جنسن هوانگ، مدیرعامل این شرکت، اکنون دیگر نمی‌توان این رقیب را نادیده گرفت.
بخش بزرگی از درآمد انویدیا تا امروز از برتری بی‌چون‌وچرای آن در بازار هوش مصنوعی چین به‌دست آمده بود؛ چراکه این شرکت از همان ابتدا در صنعت حضور فعالی داشت و عملاً به رقبای داخلی فرصتی برای عرض اندام نمی‌داد.
بااین‌حال، شروع محدودیت‌های صادراتی آمریکا باعث شد انویدیا به‌تدریج با چالش‌هایی جدی روبه‌رو شود. هواوی، به‌عنوان یکی از شرکت‌های پیشتاز داخلی چین، با عرضه‌ی تراشه‌های اختصاصی خود وارد این رقابت شد؛ اتفاقی که شاید پیش‌تر جنسن هوانگ چندان مایل به پذیرش آن نبود؛ اما اکنون به‌نظر می‌رسد او نیز متوجه شده که هواوی نه‌تنها بازیگر قدرتمندی است، بلکه برای تسلط بر بازار مصمم‌تر از همیشه عمل می‌کند.
به‌گزارش بیزینس اینسایدر، جنسن هوانگ در گفتگو با فایننشال تایمز اعلام کرد که هواوی «قدرتمندترین شرکت تکنولوژی چین» است. به‌گفته‌ی او، «حضور هواوی در عرصه‌ی هوش مصنوعی هرسال پررنگ‌تر می‌شود» و «در هر بازاری که وارد شده‌اند، آن را فتح کرده‌اند.» هوانگ همچنین هشدار داده که «نمی‌توان فرض کرد هواوی نقشی در این رقابت نخواهد داشت» و معتقد است «تلاش‌های دولت آمریکا برای محدود کردن این شرکت، به‌درستی انجام نشده‌اند.»
وضعیت بازار نشان می‌دهد فعلاً مانعی جدی برای هواوی وجود ندارد. این شرکت چینی طبق برنامه، نسل جدید تراشه‌ی هوش مصنوعی خود موسوم به Ascend 910C را در فصل آینده عرضه خواهد کرد. محصولی که باوجود قیمت مناسب‌تر و دردسترس‌تر بودن، از لحاظ عملکرد، با شتاب‌دهنده‌های H100 انویدیا قابل مقایسه است.
علاوه‌بر‌ این، اکنون زنجیره‌ی تأمین نیمه‌هادی‌ها در چین نسبت‌به سال‌های گذشته بسیار قوی‌تر شده است؛ موضوعی که باعث شده انویدیا رفته‌رفته اهرم فشار کمتری علیه هواوی در اختیار داشته باشد.
از سوی دیگر، با افزایش نگرانی‌های آمریکا نسبت‌به پیشرفت چین در حوزه‌ی هوش مصنوعی، احتمال دارد به‌زودی شاهد محدودیت‌های بیشتری برای صادرات محصولات انویدیا باشیم؛ محدودیت‌هایی که ممکن است از کاهش تعداد گزینه‌های سخت‌افزاری موجود آغاز شود و در شدیدترین حالت، به توقف کامل صادرات این محصولات به چین ختم شود.
طبیعتاً محدودیت‌های اعمال‌شده بر چین باعث اوج‌گیری چشمگیر راهکارهای داخلی در بازار این کشور خواهد شد و شرکت‌های بزرگ فناوری در نهایت ناچار می‌شوند که محصولات داخلی را جایگزین کنند. در این بین، هواوی برجسته‌ترین گزینه به‌شمار می‌آید.
هواوی از همان دوره‌ی نخست ریاست جمهوری ترامپ هدف تحریم‌ها و محدودیت‌های آمریکا قرار گرفت و با وجود تلاش‌های فراوان برای کاهش نفوذ این شرکت در دنیای فناوری، هواوی هربار قدرتمندتر از قبل به میدان برگشته است. حال این انویدیاست که برای حفظ جایگاه و اهمیتش در بازار چین باید چاره‌ای بیندیشد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1575391/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پنکه هوشمند و کم مصرف شیائومی با کنترل از طریق اپلیکیشن در راه است

امامزاده ابراهیم(ع) شفت آتش گرفت

انفجار شدید در مجتمع مسکونی محله دروس

پنج شهید و زخمی در پی حملات آمریکا به یمن

ماد جدید Bloodborne بازی را اول شخص می‌کند

5 نکته درباره تحصن حجاب که جمع شد

بخشندگی ایرانی‌ها با دستان بسته

برخورد پراید و پژو 405، چهار کشته برجای گذاشت

اچ‌پی لپ‌تاپ‌های ZBook Ultra 14 را معرفی کرد

3 کُشته در پی تصادف پژو 206

برای افرادی که زیاد از چت جی‌پی‌تی استفاده می‌کنند، اتفاق عجیبی می‌افتد

25 مجروح در اثر خروج قطار از ریل در هند

بیشترین کلاهبرداری‌های اینترنتی مربوط چیست؟

هشدار؛ مراقب کلاهبرداری با عنوان «واریز فطریه» باشید

پزشکی که بخاطر حمایت از فلسطین در نیویورک از کار اخراج شد!

پُرمسافرترین استان‌ها در نوروز اعلام شد

دانشمندان با الهام از مغز انسان، هوش مصنوعی کم‌مصرف می‌سازند

ویژه‌های حوادث/ سرنوشت تکان‌دهنده رابطه خیانت‌آمیز زن شوهردار!

تغییرات به سبک مایکروسافت؛ صفحه آبی مرگ (BSOD) ویندوز 11 سیاه شد!

حمله آمریکا به شمال شرق پایتخت یمن

شبکه اجتماعی ایکس با قطعی گسترده مواجه شده است

فوتی‌های حادثه واژگونی اتوبوس افزایش یافت

اردوغان: خداوند اسرائیل را لعنت و درمانده کند

ترامپ: درباره احتمال نامزدی برای سومین دوره ریاست‌جمهوری شوخی نمی‌کنم

حال و هوای حرم رضوی پس از اعلام عید سعید فطر

الاکلنگ فروش 2 محصول محبوب؛ پژو سقوط کرد، سورن صعود

72 درصد از آمریکایی‌ها معتقدند تعرفه‌ها قیمت‌ها را افزایش می‌دهد

نام رمزیِ اپل برای iOS 19 شایعه طراحی شیشه‌ای آن را تقویت می‌کند

ادامه بمباران شهرها توسط ارتش میانمار در میان بحران زلزله

نخست‌وزیر گرینلند: به ترامپ می‌گویم که هرگز به آمریکا ملحق نمی‌شویم

جزئیات زکات فطریه سال 1404 اعلام شد

آیت‌الله سیستانی فردا را عید فطر اعلام کردند

اطلاعات بیش‌از 230 هزار مشتری بایننس و جمینای در دارک‌وب منتشر شد

ماکرون: امنیت اسرائیل اولویت فرانسه به شمار می‌آید

جنگنده های آمریکایی در 4 نوبت صنعا را بمباران کردند

ظرفیت تولید پتروشیمی حدود 9 میلیون تن افزایش می‌یابد

افزایش 100 هزار بشکه ای تولید روزانه فرآورده‌های نفتی ایران

اپل سال آینده با پروژه هوش مصنوعی Mulberry می‌خواهد نقش پزشک‌تان را بازی کند

تاثیر حملات ترامپ به یمن بر اقتصاد، انرژی و امنیت منطقه‌ای

ترامپ و پوتین هفته آینده گفت‌و‌گو می‌کنند

موضوع تاثیر معدل در کنکور به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارجاع داده شد

تامین 70 درصد گاز کشور توسط پارس جنوبی

اطلاعات جدیدی از Ghost of Yotei منتشر شد

تصمیم زلنسکی برای برگزاری انتخابات زودهنگام در تابستان

سازمان هواپیمایی: مسافران نوروزی بلیت «رفت و برگشت» تهیه کنند

50 سولانا عیدی در انتظار تو!

طالبان خواستار حمایت جهانی از مردم فلسطین شد

دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با مادر شهیدان طبری

هلال ماه شوال رؤیت شد؛ فردا دوشنبه 11 فروردین عید سعید فطر است

ضوابط و نرخ خرید تضمینی برق نیروگاه‌های تجدیدپذیر ابلاغ شد