پیام ویژه

آخرين مطالب

تکلیف تأثیر معدل در کنکور منتظر اقدام رئیس‌جمهور فرهنگی و اجتماعی

تکلیف تأثیر معدل در کنکور منتظر اقدام رئیس‌جمهور
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - فارس / با وجود اینکه سخنگوی دولت از ارجاع بررسی مصوبه کنکور از سوی شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورایعالی انقلاب فرهنگی خبر داده است اما موضوع کنکور در دستور جلسه روز سه شنبه شورا قرار ندارد.
پست سخنگوی دولت فاطمه مهاجرانی مبنی بر ارجاع موضوع تاثیر معدل در کنکور به اولین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی، باعث شد تا داوطلبان کنکور در انتظار تعیین تکلیفشان در اولین جلسه شورایعالی انقلاب فرهنگی یعنی جلسه روز سه شنبه باشند، در حالیکه موضوع بررسی مصوبه کنکور در دستور جلسه شورایعالی انقلاب فرهنگی قرار ندارد.
بازار
داوطلبان کنکور بخصوص پشت کنکوری‌ها از دی ماه 1403 در انتظار نتیجه بررسی موضوع مصوبه کنکور در شورایعالی انقلاب فرهنگی مبنی بر لغو تأثیر معدل پایه یازدهم در کنکور 1404 بودند، پس از دو ماه برگزاری جلسات از این هفته به هفته دیگر در شورایعالی انقلاب فرهنگی مسأله به شورایعالی آموزش و پرورش واگذار شد و این شورا پس از برگزاری جلساتی مواردی را تصویب کرد.
اما در ابلاغیه مصوبه شورایعالی آموزش و پرورش از سوی رئیس جمهور، دوباره بررسی برخی موارد به شورای سنجش و پذیرش سپرده شد، این شورا هم پس از برگزاری دو جلسه، اطلاعیه‌ای خلاف آنچه شورایعالی آموزش و پرورش و مسؤولان دولت اعلام کرده بودند را منتشر کرد که این مسأله صدای اعتراض برخی داوطلبان را درآورد و وزارت علوم جلسه فوق‌العاده هم‌اندیشی برگزار کرد.اما در این جلسه باز هم مسأله تعیین تکلیف نشد و این شورا تصمیم گرفت که بررسی موضوع را دوباره به شورایعالی انقلاب فرهنگی واگذار کند.البته برای اینکه موضوع در دستور جلسه شورایعالی انقلاب فرهنگی قرار بگیرد باید وزیر علوم که رئیس شورای سنجش و پذیرش دانشجو است، نامه‌ای به دبیر شورا ارسال کند که وزیر می‌گوید این نامه را ارسال کرده است.
اما مسأله اینجاست که شورایعالی انقلاب فرهنگی اختیار بررسی جزئیات مصوبه را به شورایعالی آموزش و پرورش سپرده است و همانطور که دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی هم گفته بود تصمیمات شورایعالی آموزش و پرورش به‌عنوان مصوبه قطعی تلقی می‌شود و دیگر نیازی به بازگشت موضوع به شورای عالی انقلاب فرهنگی نیست.موضوع از جایی گره خورد که رئیس جمهور مصوبه شورایعالی آموزش و پرورش را به طور کامل ابلاغ نکرد و بررسی جزئیات آن را دوباره به شورای سنجش و پذیرش دانشجو ارجاع داد.( که البته رئیس هر دو شورا یعنی شورایعالی انقلاب فرهنگی و شورایعالی آموزش و پرورش هم خود رئیس جمهور است.)مسأله دیگر اینکه شورای سنجش و پذیرش دانشجو هم که به ریاست وزیر علوم اداره می‌شود، خلاف آنچه شورایعالی آموزش و پرورش تصویب کرده بود را ابلاغ کرد.
عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی محمدحسین ساعی هم در این باره عنوان کرده که این مشکل چالشی بین دو شورای آموزش و پرورش و سنجش و پذیرش دانشجو است و به شورایعالی انقلاب فرهنگی مرتبط نمی‌شود چرا که این شورا مصوبه خود را در این موضوع داشته و به احترام و به دلیل صاحب صلاحیت دانستن وزارتخانه‌های مرتبط، مابقی جزئیات را به شوراهای اجرایی‌تر دولت واگذار کرده است.با توجه به اینکه اختلاف نظر بین دو شورای اجرایی دولت وجود دارد به نظر می‌رسد که گره این مشکل به دست رئیس جمهور باز می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1577861/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اوپو پد 4 پرو با نمایشگر 144 هرتز معرفی شد؛ اولین تبلت دنیا با تراشه اسنپدراگون 8 الیت

آمریکا از ریاست گروه متحدان کلیدی اوکراین کناره‌گیری کرد

گوشی میان‌رده گلکسی M56 هفته آینده معرفی می‌شود

کاظم صدیقی دست به اسلحه/ عکس

عملیات پهپادی یمن علیه 2 هدف در تل‌آویو

توحش دوباره آمریکا در یمن

دلیل دیدار 4.5 ساعته پوتین و ویتکاف

نماینده نزدیک به جلیلی، در آستانه مذاکرات، تلویحا کشورهای عربی خلیج فارس را تهدید کرد

تاریخ عرضه بازی مافیا 2025 مشخص شد

11 فروند قایق حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس توقیف شدند

دومین کتیبه ساسانی «پهلوی کتابی» در نقش رستم کشف شد

5 کشته در پی واژگونی کامیون کشنده

گوشی‌های گوگل آپدیت شدند؛ از رفع باگ تا وصله‌های امنیتی مهم

در بازی Mission of Lennon از قتل جان لنون جلوگیری می‌کنید

صدای ویندوز 95 به آرشیو صداهای مهم کتابخانه کنگره ایالات متحده اضافه شد

راه اندازی کمپین ممانعت از مذاکره ایران با آمریکا/ عکس

آرامش به ایستگاه بازار لاستیک رسید

پژوهشگران از اولین نمایشگر هولوگرافیک 3 بعدی تعاملی رونمایی کردند

اپل عرضه سیری هوشمند را برای پاییز امسال برنامه‌ریزی کرده است

حمله توپخانه‌ای عربستان به روستاهای مرزی یمن

تاکید عبدالسلام بر شکست تمام عیار آمریکا در یمن

رایزنی بارزانی و اردوغان در مورد آخرین تحولات منطقه

هماهنگی گمرکی بین ایران و روسیه در آستانه اجرای موافقنامه تجارت آزاد با اتحادیه اوراسیا

اراذل و اوباش نقره‌داغ می‌شوند

‌قیمت جدید شیر خام و مرغ و تخم‌مرغ به‌زودی اعلام خواهد شد

کلاهبرداری از مردم؛ نرم‌افزار خرید با هوش مصنوعی، جعلی از آب درآمد

گاردین: چرا ترامپ روند مذاکرات با ایران را علنی کرد؟

تراژدی در دل طبیعت؛ مرگ تلخ یک جوان در آبشار

دیدار ویتکاف-پوتین و واکنش کرملین

آتش‌سوزی گسترده یک ساختمان مسکونی در سورات هند

پیش بینی قیمت طلا و سکه 23 فروردین 1404 با درخشش اونس جهانی طلا!

فرصت سوزی دولت شهید رئیسی در احیای برجام به روایت واعظی/ ویدئو

فرصت سوزی دولت شهید رئیسی در احیای برجام به روایت واعظی

حقوق کارکنان قوه قضائیه افزایش یافت

نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی: اسرائیل در لبه پرتگاه است

پوتین و ویتکاف پشت درهای بسته دیدار می‌کنند

کشف معادن گمشده هخامنشی در غرب ایران

پیش بینی قیمت دلار 23 فروردین 1404؛ سرنوشت دلار به مذاکره گره خورد

امپراتوری دلار در حال افول؟

پاکستان: رابطه افغانستان با دیگر کشورها به کابل مربوط است

واژگونی وانت پیکان، دو کشته برجای گذاشت

سقوط یک هواپیمای دیگر در آمریکا؛ سه نفر کشته شدند

امام جمعه شیراز: تحریم ها برای ایران ضرری ندارد

یمن: ناو ترومن آمریکا را هدف قرار دادیم

غاز فروش محصولات گروه سایپا

فالح الفیاض: حشدالشعبی منحل نشده به دروغ‌ها توجه نکنید

آلمان طرح خدمت اجباری سربازی را از سر می‌گیرد

عملکرد جذاب هوش مصنوعی جدید متا: شخصیت‌های ساختگی طبیعی حرف می‌زنند

ظریف: ترامپ می داند اگر حمله کند ما هم به او ضربه می زنیم/ تلخی های این شش ماه را هیچ وقت تجربه نکرده بودم

حماس: پیشنهاد جدیدی درباره آتش‌بس غزه دریافت نکرده‌ایم