پیام ویژه

آخرين مطالب

زلنسکی: دو سرباز چینی را که برای روسیه می‌جنگیدند به اسارت گرفتیم بين الملل

زلنسکی: دو سرباز چینی را که برای روسیه می‌جنگیدند به اسارت گرفتیم
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - انتخاب / رئیس جمهوری اوکراین می‌گوید که نظامیان کشورش دو شهروند چینی را که در کنار نیروهای ارتش روسیه می‌جنگیدند به اسارت گرفته‌اند.
به گزارش یورونیوز به گفته ولودیمیر زلنسکی، این دو سرباز چینی در میادین نبرد واقع در جبهه‌های شرق اوکراین و به طور مشخص در دونتسک دستگیر و اسیر شده‌اند.
آقای زلنسکی با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی تصریح کرد: «نظامیان ما دو شهروند چینی را که در کنار نیروهای ارتش روسیه می‌جنگیدند، دستگیر کردند. این اتفاق در خاک اوکراین و در منطقه دونتسک روی داد. ما مدارک هویتی این اسرا، کارت‌های بانکی و اطلاعات شخصی آنها را در اختیار داریم.»
بازار
رئیس جمهوری اوکراین با به اشتراک گذاشتن ویدیویی از یکی از این دو اسیر چینی مدعی شد که کشورش اطلاعاتی در باره حضور شمار دیگری از شهروندان چینی در میان صفوف ارتش روسیه در اختیار دارد.
ولودیمیر زلنسکی افزود: «بر اساس اطلاعاتی که ما در اختیار داریم تعداد سربازان چینی در میان صفوف نیروهای اشغالگر بسیار بیشتر از دو نفر است.»
تأیید این خبر، به معنای حضور نظامی کشوری سوم (پس از کره شمالی) و در مجموع چهارمین کشور در کنار روسیه در جنگ تمام‌عیار علیه اوکراین خواهد بود.
پیش از این، اوایل سال گذشته گزارش شد که تا 12 هزار سرباز کره شمالی برای حمایت از نیروهای روسی در منطقه کورسک مستقر شده‌اند.
به گفته زلنسکی، واحدهای کره شمالی که برای روسیه می‌جنگند، حدود 4 هزار تلفات داشته‌اند که دو سوم آنها کشته شده‌اند.
زلنسکی اظهار داشت: «این یک کشور دیگر پس از ایران و کره‌ شمالی است که از تهاجم روسیه به اوکراین حمایت نظامی می‌کند.»
وی در ادامه یادآور شد: «اما یک تفاوت در این میان وجود دارد؛ سرباران کره شمالی‌ در جبهه کورسک علیه ما می‌جنگیدند، در حالی که چینی‌ها در خاک اوکراین می‌جنگند. من معتقدم که این موضوع مهمی است که باید با شرکای خود در میان بگذاریم.»
رئیس جمهوری اوکراین به خبرنگاران گفت که به مقامات کشورش دستور داده است تا از پکن در این مورد توضیح بخواهند.
چین از زمان آغاز تهاجم تمام عیار روسیه به اوکراین، شریک کلیدی مسکو بوده است. این کشور در حال حاضر به تامین کننده اصلی کالاهای دو منظوره مورد استفاده در تولید سلاح برای مسکو تبدیل شده است.
ولودیمیر زلنسکی همچنین از متحدان غربی کشورش خواست که نسبت به این موضوع آنطور که شایسته است واکنش نشان دهند.
درخواست نشست فوری شورای امنیت سازمان ملل متحد برای بررسی حمله به زادگاه زلنسکی
از سوی دیگر، آندری سیبیها، وزیر امور خارجه اوکراین خواستار برپایی نشست فوری شورای امنیت سازمان ملل و شورای دائمی سازمان امنیت و همکاری اروپا برای بررسی حمله مرگبار اخیر روسیه به کریفی ریه، زادگاه ولودیمیر زلنسکی شده است.
وی با انتشار پیامی در این خصوص تاکید کرد: «حمله موشکی هفته گذشته روسیه به کریفی ریه، جان 9 کودک را گرفت و این بیشترین تلفات در میان کودکان در جریان یک حمله از سال 2022 به این سو بود. روسیه برای به حداکثر رساندن تلفات، زمین‌های بازی در یک منطقه مسکونی را با یک کلاهک خوشه‌ای هدف قرار داد. »
به گفته وزیر خارجه اوکراین، نشست‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد و سازمان امنیت و همکاری اروپا که قرار است روز پنجشنبه برگزار شوند «به پیشبرد تلاش‌های صلح و پاسخگویی (روسیه) کمک خواهد کرد.»
در همین حال، رسانه‌های اوکراینی روز سه‌شنبه گزارش دادند که دست کم سه نفر در حملات روسیه به مناطقی در سراسر این کشور کشته و 19 نفر دیگر زخمی شدند.
وادیم فیلاشکین، فرماندار منطقه‌ای دونتسک از کشته و مجروح شدن 4 نفر در این منطقه شرقی اوکراین درپی حملات روسیه خبر داده است.
به گفته اوله سینیهوبوف، فرماندار منطقه خارکیف، بر اثر حملات روسیه یک نفر در این منطقه کشته و پنج نفر دیگر، از جمله یک کودک، زخمی شدند.
مقامات اوکراینی همچنین گزارش می‌دهند که دست‌کم 17 نفر دیگر در مناطق خرسون و دنیپرو زخمی شده‌اند.
بنا به گزارش مقامات نظامی اوکراین، روسیه طی شب گذشته 46 فروند پهپاد، از جمله پهپادهای تهاجمی شاهد به همراه یک موشک بالستیک به سمت این کشور پرتاب کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1578721/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قلهٔ 3 میلیونیِ بورس فتح شد

سرمقاله هم میهن/ سیاستِ پویا

دیپلماسی چندجانبه، پیام معنادار ایران به واشنگتن

مقام حزب‌الله: هیچ بحثی درباره خلع سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم

تغییر طراحی منو تنظیمات اندروید؛ رنگی‌تر و جذاب‌تر از قبل

سرمقاله جام جم/ ارتش در خدمت ملت و امنیت

یمن: آماده‌ایم وارد بالاترین سطح از درگیری با آمریکا شویم

2762 میلیارد تومان جریمه رانندگی در نوروز!

درخشش بیمه دی در خدمات‌رسانی به ایثارگران؛ رتبه اول توانگری و پرداخت به‌روز مطالبات درمانی

پرداخت 50 میلیون تومان پاداش برای این افراد

توقف شماره‌گذاری خودروهای تولیدی ایران خودرو به دلیل به‌روزآوری سامانه‌های دولت و فراجا

«آکسیوس»: تهدیدات «ترامپ» خطاب به اوکراین است نه روسیه

سرمقاله سازندگی/ تبعات خودتحریمی

گزارش "اعتماد" از تنبیه بدنی 13 دانش‌آموز در سنندج

نیم میلیون سلاح آمریکایی در افغانستان در اختیار گروه های شبه نظامی قرار گرفته است

سرمقاله دنیای اقتصاد/ شرط کافی توافق

زلنسکی باز هم به چین اتهام زد

وقتی دخل و خرج دولت باهم نمی خواند

مایکروسافت گیفت‌کارت رایگان به گیمرهای ایکس‌باکس هدیه می‌دهد

آتش سوزی قایق در کنگو؛ 148 نفر کشته شدند

معمای مرگ دختر جوان در جنگل های عباس آباد

درآمد روزانه ثروتمندترین و فقیرترین افراد در برخی کشورها

سرمقاله خراسان/ ده‌ها «پایتخت» می‌خواهیم

OpenAI از «پردازش فلکس» رونمایی کرد؛ کاهش 50 درصدی هزینه استفاده از o3 و o4-mini

تندروها توجهی به مشکلات مردم ندارند / صداوسیما چرا به افراطی‌ها تریبون می‌دهد؟

اندروید 16 بتا 4 رسماً منتشر شد

تاریخ پیش‌فروش جدید نینتندو سوییج 2 اعلام شد؛ قیمت همان 449٫99 دلار

آمریکا از حملات قریب‌الوقوع احتمالی به خاک سوریه خبر داد

هواپیماهای شبح‌گونه؛ جنگنده‌های نسل پنجم و نسل ششم چه تفاوت‌هایی با هم دارند؟

جدی‌ترین گزینه دولت برای وزارت اقتصاد از زبان نماینده مجلس

رئیس کمیسیون اجتماعی: یارانه خانوار نباید به دلیل درآمد فرزندان قطع شود

دستاورد محققان چینی:‌ توسعه چشم مجهز به هوش مصنوعی که به نابینایان در راه رفتن کمک می‌کند

حمله هوایی آمریکا به صنعا

ترامپ هشدار روبیو در مورد کناره گیری آمریکا از مذاکرات روسیه و اوکراین را کم اهمیت خواند

ادعای رویترز: ترامپ با کمک اسپیس‌ایکس سامانه دفاع هوایی «گنبد طلایی» را راه‌اندازی می‌کند

مدارس این شهرها فردا تعطیل شد

پیش بینی قیمت طلا و سکه 30 فروردین 1404

هفته حبس نفس‌ها در بازار دلار و طلا

لپ‌تاپ ایسوس TUF Gaming A14 2025 با نمایشگر 165 هرتزی و RTX 5060 معرفی شد

اروپا ظاهرا جریمه سنگین اپل را به‌تعویق انداخته است

افزایش شهدای جنایت بندر رأس عیسی به 80 نفر

تاکید انصارالله بر شکست مفتضحانه آمریکا در یمن

هدف مقامات اسرائیلی از دیدار با ویتکاف چیست؟

شیخ نعیم قاسم: توهم خلع سلاح حزب‌الله را از سرتان بیرون کنید

بدون تعارف از میزبانی دانشجویان همدانی از قاضی‌القضات

پیش بینی قیمت دلار 30 فروردین

جنگ تجاری ترامپ مقدمه جنگ نظامی خواهد بود؟

متهمان قتل مرد تهرانی را شناسایی کنید

رشد آلت کوین‌ها در 2025

مشخصات دوربین CMF Phone 2 Pro رسماً تأیید شد: بهترین سیستم دوربین در رده قیمتی