پیام ویژه

آخرين مطالب

افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور فرهنگی و اجتماعی

افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - معاون پیشگیری سازمان بیمه سلامت ایران گفت: پیشگیری سطح چهارم به معنی پیشگیری از خدمات غیرضروری است و راهکاری کلیدی برای کاهش هزینه‌ها، افزایش عدالت در سلامت و جلوگیری از آسیب‌های پزشکی محسوب می‌شود.
فرشید عابدی در اولین اجلاس مدیران ارشد سازمان بیمه سلامت ایران در سال 1404 افزود: اقدامات غیرضروری پزشکی می‌تواند منجر به ضررهای مالی و روانی شوند. هدف گذاری اصلی این است که از عوارض ناشی از مداخلات پزشکی غیرضروری جلوگیری شده و مواجهه بی مورد با خدمات پزشکی کاهش پیدا کند.
وی ادامه داد: مهمترین دلیل برای ضرورت توجه و اولویت داشتن پیشگیری سطح چهارم در سازمان بیمه سلامت ایران، کمبود منابع است. البته مهمترین چالش این‌که میزان آگاهی جامعه نسبت به مفهوم پیشگیری سطح چهارم کم بوده و همچنین در برابر تغییر رویه‌های سنتی در ارائه خدمت، مقاومت وجود دارد. همچنین به هماهنگی بین سازمانی شامل بیمه‌ها، وزارت بهداشت و بیمارستان‌ها نیازمندیم.
معاون پیشگیری سازمان بیمه سلامت ایران درباره راهکارهای اجرای پیشگیری سطح چهارم اظهار کرد: باید نسخه نویسی اجتماعی را بپذیریم. این روش بر اساس نیازهای اجتماعی بیماران، آنها را به سازمان‌های غیردولتی، خیرین، شهروندان داوطلب و تشکل‌های مردمی مرتبط با تعیین کننده‌های اجتماعی سلامت معرفی می‌کند. هدف اصلی این رویکرد، بهبود شرایط زندگی بیماران و ترمیم محیط پیرامونی آنهاست تا به این طریق، در بهبودی جسمی و روانی آنها کمک شود.
عابدی بیان کرد: از سال 1399 تا سال 1401 میزان چاقی و اضافه وزن به شکل عجیبی در کشور افزایش داشته و همچنین 6 درصد افزایش فشار خون داشتیم، اما درمان موثر فشار خون در کشور، 40 درصد است. میزان ابتلا به بیماری دیابت در کشور از 10 به 14 درصد رسیده است. البته پوشش 65 درصدی برای بیماران مبتلا به دیابت خوب است و با این حال میزان موثر بودن درمان دیابت، 27 درصد برآورد می‌شود.
بنابر اعلام سازمان بیمه سلامت، وی افزود: برآوردها می‌گویند روند درصد بیماران مبتلا به فشار خون در افراد بالای 30 سال تا سال 1430 به صد درصد خواهد رسید و این نشان دهنده مسیر و روند نادرست است و همچنین تا سال 1420 میزان دیابت و پیش دیابت در افراد بالای 30 سال نیز به صد درصد خواهد رسید.
معاون پیشگیری سازمان بیمه سلامت ایران گفت: فرهنگ‌سازی و اطلاع رسانی، توسعه پیشگیری نخستین، پیاده سازی برنامه‌های پیشگیری سطح چهارم، خرید سامانه‌های خود مراقبتی، پیاده سازی آیین نامه اجرایی بند چ ماده 73 از جمله برنامه‌های این معاونت در سال 1404 خواهد بود.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1578833/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پنج مقصد صادراتی محصولات نانویی ایران

نصیری اقدم: با اینکه دلار پایین آمده، اما الان همه چیز با دلار 100 هزار تومانی محاسبه می‌شود

مشخصات کامل، قیمت و تاریخ عرضه ردمی توربو 4 پرو لو رفت

سرمقاله اعتماد/ برای دانشگاه

هشدار متفکر آمریکایی: ایران را به جنگ نکشانید!

جزئیات دیدار محمود عباس با جولانی

سرنگونی پهپاد پیشرفته دیگر آمریکایی در آسمان یمن

کشف شهاب‌سنگ این‌بار در اصفهان!

پزشکیان مثل روحانی مذاکره را به برگی برای افزایش قدرت تبدیل نکرد

بلومبرگ: ترامپ قصد دارد حاکمیت روسیه بر جزایر کریمه را به رسمیت بشناسد

انتقال متجاوز سریالی به انفرادی/ شاکی: جلوی چشم فرزندم به من تعرض کرد

انتقاد یک مقام صنفی از مصوبه الزام پمپ بنزین‌ها به ایجاد ایستگاه شارژ برقی

گروسی دنبال پُست است، اروپا دنبال «نقش»

دبیر شورای عالی فضای مجازی: حجم حملات سایبری به کشور 8 برابر شده است!

سرمقاله آرمان ملی/ انگیزه شرقی‌ها از مذاکرات

آخرین وداع مادر بوسیدن پای فرزند شهیدش بود!

انتقال 199 زندانی افغانستانی به کشورشان

رکوردی که شکسته شد؛ روز تاریخی بورس

جمینای 2.5 فلش معرفی شد؛ اولین هوش مصنوعی هیبریدی گوگل

مهدی نصیری به کانادا مهاجرت کرد؟

قلهٔ 3 میلیونیِ بورس فتح شد

سرمقاله هم میهن/ سیاستِ پویا

دیپلماسی چندجانبه، پیام معنادار ایران به واشنگتن

مقام حزب‌الله: هیچ بحثی درباره خلع سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم

تغییر طراحی منو تنظیمات اندروید؛ رنگی‌تر و جذاب‌تر از قبل

سرمقاله جام جم/ ارتش در خدمت ملت و امنیت

یمن: آماده‌ایم وارد بالاترین سطح از درگیری با آمریکا شویم

2762 میلیارد تومان جریمه رانندگی در نوروز!

درخشش بیمه دی در خدمات‌رسانی به ایثارگران؛ رتبه اول توانگری و پرداخت به‌روز مطالبات درمانی

پرداخت 50 میلیون تومان پاداش برای این افراد

توقف شماره‌گذاری خودروهای تولیدی ایران خودرو به دلیل به‌روزآوری سامانه‌های دولت و فراجا

«آکسیوس»: تهدیدات «ترامپ» خطاب به اوکراین است نه روسیه

سرمقاله سازندگی/ تبعات خودتحریمی

گزارش "اعتماد" از تنبیه بدنی 13 دانش‌آموز در سنندج

نیم میلیون سلاح آمریکایی در افغانستان در اختیار گروه های شبه نظامی قرار گرفته است

سرمقاله دنیای اقتصاد/ شرط کافی توافق

زلنسکی باز هم به چین اتهام زد

وقتی دخل و خرج دولت باهم نمی خواند

مایکروسافت گیفت‌کارت رایگان به گیمرهای ایکس‌باکس هدیه می‌دهد

آتش سوزی قایق در کنگو؛ 148 نفر کشته شدند

معمای مرگ دختر جوان در جنگل های عباس آباد

درآمد روزانه ثروتمندترین و فقیرترین افراد در برخی کشورها

سرمقاله خراسان/ ده‌ها «پایتخت» می‌خواهیم

OpenAI از «پردازش فلکس» رونمایی کرد؛ کاهش 50 درصدی هزینه استفاده از o3 و o4-mini

تندروها توجهی به مشکلات مردم ندارند / صداوسیما چرا به افراطی‌ها تریبون می‌دهد؟

اندروید 16 بتا 4 رسماً منتشر شد

تاریخ پیش‌فروش جدید نینتندو سوییج 2 اعلام شد؛ قیمت همان 449٫99 دلار

آمریکا از حملات قریب‌الوقوع احتمالی به خاک سوریه خبر داد

هواپیماهای شبح‌گونه؛ جنگنده‌های نسل پنجم و نسل ششم چه تفاوت‌هایی با هم دارند؟

جدی‌ترین گزینه دولت برای وزارت اقتصاد از زبان نماینده مجلس