پیام ویژه

آخرين مطالب

جلوگیری از تصرف 6 میلیون مترمربع اراضی با صدور سند به نام دولت فرهنگی و اجتماعی

جلوگیری از تصرف 6 میلیون مترمربع اراضی با صدور سند به نام دولت
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - تسنیم / رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: در یکی از پرونده‌های قضایی و در نتیجه رای قطعی مساحتی در حدود 6 میلیون مترمربع تعیین تکلیف و سند به نام دولت جمهوری اسلامی ایران با نمایندگی شرکت عمران شهرجدید پردیس و وزارت راه و شهرسازی صادر شده است.
علی القاصی؛ رئیس کل دادگستری استان تهران در نشست شورای حفظ حقوق بیت‌المال در اراضی و منابع طبیعی با اشاره به اینکه در حال حاضر قوانین مناسبی در حوزه صیانت از اراضی ملی، منابع طبیعی و اراضی زراعی و باغ‌ها وجود دارد، اظهار کرد: در صورتی که ادارات و سازمان‌های مسئول در امر صیانت از اراضی به تکالیف و وظایف قانونی خود به درستی عمل کنند و از اختیارات قانونی خود به درستی و به موقع استفاده کنند، بدون شک از بخش زیادی از تصرفات و ساخت و سازهای غیرمجاز و تغییر کاربری اراضی پیشگیری می‌شود و لزومی به تشکیل پرونده‌های قضایی نیست.
رئیس کل دادگستری استان تهران با بیان اینکه در تمامی واحدهای قضایی و در تمام مراحل رسیدگی اعم از دادسرا، دادگاه‌های بدوی و تجدیدنظر تلاش شده است با تعیین شعب ویژه، رسیدگی به پرونده‌های مربوط به اراضی ملی و دولتی به‌صورت ویژه و تخصصی دنبال شود، عنوان کرد: سال 1403 را می‌توان سال پرکار و موفق در زمینه صیانت از اراضی ملی و منابع طبیعی در استان تهران دانست؛ چرا که بخش قابل توجهی از پرونده‌های قدیمی و مهم و پیچیده مربوط به اراضی ملی و دولتی تعیین تکلیف شدند.
بازار
وی عنوان کرد: اجرای طرح کاداستر در 100 درصد اراضی ملی و منابع طبیعی و بیش از 80 درصد اراضی کشاورزی و باغی استان تهران نقش بسیار موثری در تثبیت مالکیت و جلوگیری از دست‌اندازی زمین‌خواران داشته است و موجب تسریع در تکمیل تحقیقات قضایی و دقت نظر کارشناسان و قضات رسیدگی‌کننده شده است.
القاصی در ادامه بیان کرد: صرفا در یکی از پرونده‌های قضایی و در نتیجه رای قطعی مساحتی در حدود 6 میلیون مترمربع تعیین تکلیف و سند به نام دولت جمهوری اسلامی ایران با نمایندگی شرکت عمران شهرجدید پردیس و وزارت راه و شهرسازی صادر شده است.
رئیس کل دادگستری استان تهران افزود: همچنین در نتیجه 9 فقره دادنامه صادره به نفع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران، از زمین خواری و تصاحب غیرقانونی بیش از 2500 هکتار از اراضی ملی جلوگیری به‌عمل آمد و سند این اراضی به نام دولت با نمایندگی وزارت جهاد کشاورزی صادر شده است.
وی با اشاره اهمیت صیانت از منابع آبی گفت: همه دستگاه‌ها و به ویژه دستگاه‌های مسئول در مدیریت آب، مکلف هستند که برنامه کاهش مصرف و صرفه جویی و مدیریت مصرف آب را در دستور کار داشته باشند و بر همین اساس، ضمن اعلام آمادگی برای مساعدت در این زمینه، کلیه واحدهای قضایی، دادستان‌ها و روسای حوزه‌های قضایی مکلف به کمال همکاری با شرکت‌های آب منطقه‌ای و آب و فاضلاب شده‌اند. 

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1579125/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افزایش آمار ازدواج؛ آمار طلاق کاهشی شد

دیپلماسی در سایه بی‌اعتمادی

کدام نهاد متولی مصوبه ایجاد دسترسی به سکوهای خارجی است؟

پنج مقصد صادراتی محصولات نانویی ایران

نصیری اقدم: با اینکه دلار پایین آمده، اما الان همه چیز با دلار 100 هزار تومانی محاسبه می‌شود

مشخصات کامل، قیمت و تاریخ عرضه ردمی توربو 4 پرو لو رفت

سرمقاله اعتماد/ برای دانشگاه

هشدار متفکر آمریکایی: ایران را به جنگ نکشانید!

جزئیات دیدار محمود عباس با جولانی

سرنگونی پهپاد پیشرفته دیگر آمریکایی در آسمان یمن

کشف شهاب‌سنگ این‌بار در اصفهان!

پزشکیان مثل روحانی مذاکره را به برگی برای افزایش قدرت تبدیل نکرد

بلومبرگ: ترامپ قصد دارد حاکمیت روسیه بر جزایر کریمه را به رسمیت بشناسد

انتقال متجاوز سریالی به انفرادی/ شاکی: جلوی چشم فرزندم به من تعرض کرد

انتقاد یک مقام صنفی از مصوبه الزام پمپ بنزین‌ها به ایجاد ایستگاه شارژ برقی

گروسی دنبال پُست است، اروپا دنبال «نقش»

دبیر شورای عالی فضای مجازی: حجم حملات سایبری به کشور 8 برابر شده است!

سرمقاله آرمان ملی/ انگیزه شرقی‌ها از مذاکرات

آخرین وداع مادر بوسیدن پای فرزند شهیدش بود!

انتقال 199 زندانی افغانستانی به کشورشان

رکوردی که شکسته شد؛ روز تاریخی بورس

جمینای 2.5 فلش معرفی شد؛ اولین هوش مصنوعی هیبریدی گوگل

مهدی نصیری به کانادا مهاجرت کرد؟

قلهٔ 3 میلیونیِ بورس فتح شد

سرمقاله هم میهن/ سیاستِ پویا

دیپلماسی چندجانبه، پیام معنادار ایران به واشنگتن

مقام حزب‌الله: هیچ بحثی درباره خلع سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم

تغییر طراحی منو تنظیمات اندروید؛ رنگی‌تر و جذاب‌تر از قبل

سرمقاله جام جم/ ارتش در خدمت ملت و امنیت

یمن: آماده‌ایم وارد بالاترین سطح از درگیری با آمریکا شویم

2762 میلیارد تومان جریمه رانندگی در نوروز!

درخشش بیمه دی در خدمات‌رسانی به ایثارگران؛ رتبه اول توانگری و پرداخت به‌روز مطالبات درمانی

پرداخت 50 میلیون تومان پاداش برای این افراد

توقف شماره‌گذاری خودروهای تولیدی ایران خودرو به دلیل به‌روزآوری سامانه‌های دولت و فراجا

«آکسیوس»: تهدیدات «ترامپ» خطاب به اوکراین است نه روسیه

سرمقاله سازندگی/ تبعات خودتحریمی

گزارش "اعتماد" از تنبیه بدنی 13 دانش‌آموز در سنندج

نیم میلیون سلاح آمریکایی در افغانستان در اختیار گروه های شبه نظامی قرار گرفته است

سرمقاله دنیای اقتصاد/ شرط کافی توافق

زلنسکی باز هم به چین اتهام زد

وقتی دخل و خرج دولت باهم نمی خواند

مایکروسافت گیفت‌کارت رایگان به گیمرهای ایکس‌باکس هدیه می‌دهد

آتش سوزی قایق در کنگو؛ 148 نفر کشته شدند

معمای مرگ دختر جوان در جنگل های عباس آباد

درآمد روزانه ثروتمندترین و فقیرترین افراد در برخی کشورها

سرمقاله خراسان/ ده‌ها «پایتخت» می‌خواهیم

OpenAI از «پردازش فلکس» رونمایی کرد؛ کاهش 50 درصدی هزینه استفاده از o3 و o4-mini

تندروها توجهی به مشکلات مردم ندارند / صداوسیما چرا به افراطی‌ها تریبون می‌دهد؟

اندروید 16 بتا 4 رسماً منتشر شد

تاریخ پیش‌فروش جدید نینتندو سوییج 2 اعلام شد؛ قیمت همان 449٫99 دلار