پیام ویژه

آخرين مطالب

گاردین: آمریکا اعتبار سابق را ندارد بين الملل

گاردین: آمریکا اعتبار سابق را ندارد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایرنا / روزنامه «گاردین» نوشت اینکه «دونالد ترامپ» وقتی تحت فشار قرار گرفت، سیاست های خود را تغییر داد، یک درس بزرگ برای کشورهای اروپایی است. آمریکا دیگر اعتبار سابق را ندارد و اروپا باید به فکر گرفتن جایگاه واشنگتن باشد.
این روزنامه بریتانیایی آورده است اروپا نه به رئیس جمهور آمریکا التماس کرد و از قدرتمندترین سلاح تجاری خود هم بهره نبرد. اکنون بروکسل باید جایگزینی را برای هرج و مرج ایجاد شده از سوی آمریکا، در اختیار جهان قرار دهد.
طبق این گزارش، وقتی بازارها در عرض سه روز 10 تریلیون دلار ضرر کردند و سپس در یک بعدازظهر تریلیون ها دلار به خاطر تصمیمات نامنظم یک فرد به شدت فاسد به دست می آورند، می توانید مطمئن باشید که تعداد کمی از مردم مبالغ هنگفتی از این نوسان به دست آورده اند.
گزارش این روزنامه پیام ترامپ در «تروث سوشال» شبکه اجتماعی متعلق به رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر این که «زمان برای خرید عالی است» را نمونه نوسان گیری از بازار سهام دانست که تنها عده ای معدود از آن باخبر بودند و توانستند سود کسب کنند زیرا وی اندکی بعد از این پیام از تصمیم تعرفه ای خود عقب نشینی کرد.
طبق این تحلیل، اولین نتیجه گیری از تحولات برای اتحادیه اروپا - فراتر از نکات بالقوه سهام - این است که ترامپ تحت فشار از موضع خود عقب نشینی می کند.
علاوه بر این اروپا از گذشته تمایل داشته است قدرت ایالات متحده را بیش از حد ارزش گذاری کند و قدرت خود را دست کم بگیرد. اتحادیه اروپا بدون اینکه التماس کند یا دست به انتقام‌جویی گسترده بزند، تماشاگر سقوط بازارها بود و این خود ضربه‌ای سنگین به تصور شکست‌ناپذیری اقتصاد آمریکا وارد کرد.
نکته دوم این است که بقیه جهان خود را برای مقابله با رفتار غیرقابل پیش بینی ایالات متحده آماده کرده و آماده عبور از آمریکا است. «کلاوس ویستسن» اقتصاددان ارشد منطقه یورو در شرکت مشاوره تحقیقاتی اقتصادی Pantheon اعتقاد دارد در نتیجه این اقدامات، آمریکا دیگر هیچ اعتبار بلندمدتی ندارد.
نکته سوم هم این است که اروپا می تواند نقش رهبری جهانی را ایفا کند و اکنون باید خود را آماده کند تا جایگزین شود. فرصت برای اروپا فراهم است که نه تنها در زمینه اقتصادی، بلکه در سطح ژئوپلتیک هم جایگاهی قوی‌تر پیدا کند. این مساله به شجاعت، اتحاد درونی و استفاده از ابزارهای در اختیار نیاز دارد.
«سیمون تاگلیاپیترا» از اندیشکده بروگل بروکسل می‌گوید «اروپا می‌تواند این موقعیت را به فرصتی برای پیشبرد برتری خود نسبت به ایالات متحده در زمینه فناوری پاک تبدیل کند.» او از ایجاد یک بانک کربن زدایی، تکمیل بازار واحد و انتشار اوراق قرضه جدید یورو حمایت کرده است.
در پایان گزارش تصریح شده است که اروپا باید این فرصت را غنیمت بشمارد و به جهان نشان دهد که آلترناتیو معقول و قابل اعتمادی به جای آمریکا می‌تواند قاره سبز شکل بگیرد؛ قاره‌ای که به جای آشفتگی و منافع شخصی، بر پایه قواعد مشترک و همکاری جهانی بنا شده است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1579399/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

معاون وزیر آموزش و پرورش: افزایش "درصدی" شهریه مدارس غیردولتی ممنوع است

درخواست رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو برای تعادل در بازار: سیاست‌های اقتصادی و ارزی اصلاح شود

پرداخت مطالبات درمانی بازنشستگان در سال 1403، تا پایان اردیبهشت‌

مخالفت السیسی و پادشاه اردن با کوچاندن فلسطینی‌ها

سردار رادان: آمار تصادفاتِ سیستان‌و‌بلوچستان تکان‌دهنده است

ریختن سقف هواپیمای آمریکایی در پرواز آتلانتا به شیکاگو!

تولید انبوه گلکسی زد فولد 7 و فلیپ 7 از ماه آینده آغاز می‌شود

سرمقاله اطلاعات/ چرا اسرائیل در پی خلع سلاح مقاومت است؟

پیشنهاد محرمانه کشورهای عربی خطاب به حماس

دیوان عالی آمریکا اخراج مهاجران ونزوئلایی را موقتا متوقف کرد

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران

پدر شهیدان «ماشاالله و محسن عرب زاده مرقی» به فرزندان شهیدش پیوست

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «ناروئی»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان گرانقدر «وطنی»

پیکر پاک مادر شهیدان وطنی در رستم کلای بهشهر تشییع شد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «رخشانی»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان معظم «پسندی»

این محصولات خوراکی غیرمجاز را نخرید

مصوبه انتخاب رئیس جهاددانشگاهی ابلاغ شد

فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی اردیبهشت سال 1404

پایان دیرهنگام سردرگمی کنکوری‌ها؛ تاثیر قطعی معدل پایه یازدهم حذف شد

نسل جدید کارت ملی هوشمند در راه است

مهاجرت معکوس اتباع غیرمجاز

فرود «فلامینگوها» در فرودگاه بجنورد

استرداد متهم خیانت در امانت 12 کیلوگرم طلا به کشور

کشف قاچاق 100 میلیارد ریالی لوازم خانگی

افزایش 29 درصدی صادرات محصولات کشاورزی در سال 1403

روبل روی دلار را کم کرد

راهنمای خرید بهترین پرینتر اداری برای کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ

افزایش 40 درصدی تسهیلات مشاغل خانگی در سال جاری

آغاز تجاری‌سازی نسل پنجم تلفن همراه (5G) در رایتل

افت قیمت ها در بازار سکه و طلا؛ دلار در کانال 85 هزار تومانی ماند

رشد 45 هزار واحدی بورس و عبور از تراز 3 میلیون واحدی

واردات 5.5 میلیارد دلار بنزین در 1404 با مصرف روزانه 138 میلیون لیتر

عمر اتوبوس‌های برون‌شهری 5 سال بیشتر شد

وزیر رفاه: 17 میلیون نفر از دریافت یارانه حذف می‌شوند

چین سریع‌ترین حافظه جهان را معرفی کرد؛ انجام 25 میلیارد عملیات در ثانیه

شرکت‌های اینترنتی بیشترین مقصد حمله سایبری در ایران؛ مبدا حمله کجا بود

اپل در آستانه مسابقات هیجان‌انگیز NBA ویژگی جدیدی را به Apple Sports اضافه کرد

مدل‌های هوش مصنوعی استدلالگر جدید OpenAI بیشتر دچار توهم می‌شوند

مدیاتک دیمنسیتی 9500 در بنچمارک AnTuTu امتیازی بیش از 4 میلیون را ثبت کرد

آمازون امسال اندروید را از دستگاه‌های Fire TV کنار می‌گذارد

رقابت جدی‌تر با نورالینک؛ ایمپلنت Precision Neuroscience تأییدیه FDA دریافت کرد

ChatGPT کاربران را بدون اجازه با نام خطاب می‌کند

شورای نگهبان صرفا ایراداتی نسبت به CFT داشته و درباره پالرمو ایرادی نداشته است

تندروها مشغول کارند؛ تصویر و شعری عجیب روی دیوار بسیج دانشکده حقوق تهران

ترخیص ولایتی از بیمارستان پس از بهبودی نسبی از کرونا

سرمقاله ایران/ سفر شاهزاده خالد بن سلمان زمینه‌ساز نظم نوین منطقه‌ای

سکانس دوم مذاکره از نگاه «فعال اصلاح‌طلب»

سرمقاله کیهان/ چالش هسته‌ای و پاشنه‌آشیل آمریکا