پیام ویژه

آخرين مطالب

واردات بنزین سوپر به کجا رسید؟ اقتصادي

واردات بنزین سوپر به کجا رسید؟
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایسنا /واردات بنزین سوپر همچنان در مرحله بررسی مجوزها متوقف مانده و با وجود آمادگی کامل بخش خصوصی برای تأمین این فرآورده، هنوز تصمیم نهایی برای آغاز رسمی کار گرفته نشده است. در جدیدترین تحول، کاربرگ مربوط به صدور مجوز واردات بنزین سوپر که توسط وزارت نفت ارسال شده بود، به دلیل نواقص، از سوی هیأت مقررات‌زدایی به کمیته تخصصی برگشت خورد تا بررسی‌های بیشتری روی آن انجام شود.
نیاز و استقبال از عرضه مجدد بنزین سوپر در جایگاه‌های سوخت، هم از سوی مصرف‌کنندگان و هم فعالان بخش خصوصی وجود دارد. محمدصادق عظیمی‌فر، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، با اشاره به آمادگی کامل برای واگذاری واردات و توزیع این فرآورده به بخش خصوصی، تأکید کرده که در صورت صدور مجوز از سوی وزارت اقتصاد، می‌توان طی کمتر از شش ماه آینده، بنزین سوپر را دوباره در جایگاه‌ها عرضه کرد.
اما ماجرا از کجا آغاز شد؟ بنزین سوپر که در گذشته در برخی از جایگاه‌های سوخت کشور قابل دسترس بود، به دلیل مشکلات در تولید داخلی و هزینه‌بر بودن واردات، مدتی است از چرخه توزیع عمومی خارج شده است. اکنون تصمیم بر این است که واردات این سوخت با استاندارد بالا به‌طور کامل به بخش خصوصی واگذار شود. بر اساس این تصمیم، دولت هیچ دخالتی در فرآیند واردات و توزیع نخواهد داشت و صرفاً نظارت بر کیفیت سوخت را مطابق با استانداردهای ملی بر عهده خواهد گرفت.
محسن پاکنژاد - وزیر نفت نیز به‌تازگی اعلام کرد فرایند در سال گذشته مصوب شد و اکنون ادامه دارد، در حال حاضر نحوه ارزیابی شرکت‌ها یا موسسات حقوقی که توانایی واردات بنزین و آن‌هایی که توانایی ورود در عرضه توزیع با استفاده از زیرساخت‌های بنزین را دارند در حال انجام است. در مرحله بعدی ارزیابی‌ها نهایی و به زودی مقدمات اولیه کار فراهم می‌شود، جزئیات حتما به اطلاع مردم خواهد رسید. وی در مورد قیمت بنزین سوپر وارداتی هم گفت: توزیع‌کننده و واردکننده با در نظر گرفتن هزینه‌ها آن را تعیین می‌کنند و طبیعتا اعلام خواهد شد.
بازار


با این حال، گره اصلی فعلاً در وزارت امور اقتصادی و دارایی است. امروز در جلسه هشتاد و ششم هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب‌وکار، کاربرگ جدید " alt="پیام ویژه" width="100%" />

طبق گفته علیرضا نظری - رئیس مرکز بهبود فضای کسب و کار اعلام کرد که کاربرگ مربوط به مجوز واردات بنزین ویژه (سوپر) که سوم اردیبهشت از سوی وزارت نفت ارسال شده، به دلیل مناسب نبودن، به کمیته تخصصی عودت داده شده تا بررسی بیشتری روی آن انجام شود. درخواست شرایط صدور مجوز را از وزارت نفت کرده بودیم و حالا باید منتظر بررسی مجدد در جلسه بعدی بمانیم.
واردات بنزین سوپر فعلاً در نقطه‌ای بین آمادگی کامل بخش خصوصی و تعلل در تصمیم‌گیری نهادهای دولتی گیر کرده است. اگرچه زیرساخت‌ها و تقاضا برای توزیع مجدد این سوخت فراهم است، اما تا زمانی که مجوزهای رسمی صادر نشود، عرضه آن ممکن نخواهد بود. با تداوم بررسی‌ها در وزارت اقتصاد، باید دید آیا در ماه‌های آینده گره از کار این طرح باز می‌شود یا بنزین سوپر همچنان در لیست غایبان جایگاه‌ها باقی خواهد ماند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1585709/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زمان پرداخت ارز حج اعلام شد

تصادف کامیون و پراید یک کشته و یک زخمی بر جا گذاشت

با حقوق یک سال یک کارگر چه چیزهایی می‌توان خرید؟

استیضاح راه؛ انفجار بندر «فرزانه صادق» را حذف می کند؟

اسرائیل در موقعیتی نیست که مذاکرات ایران و آمریکا را برهم بزند

رویترز: اوکراین احتمالا امروز توافق معدنی با آمریکا را امضا می‌کند

آخرین وضعیت بندر شهید رجایی؛ کانتیرها از داخل همچنان می‌سوزند

حال جامعه کارگری خوب نیست

پاکستان از گشت‌زنی جنگنده‌های هندی خبر داد

صادرات و واردات در بندر شهید رجایی به حالت عادی برگشت

متقلبان کنکور نقره‌داغ می‌شوند؛ 10 سال محرومیت!

قتل در مقابل دانشگاه؛ قاتل خودکشی کرد

فتاح: باید بساط قراردادهای کوتاه مدت با کارگران برچیده شود

ارزش تولیدات صنعتی منطقه آزاد چابهار به 52 هزار میلیارد تومان رسید

روزهای سخت طلای سیاه؛ کاهش قیمت نفت رکورد زد

ویدیوهای 4K به شبکه اجتماعی ایکس می‌آیند

تنش‌های هند و پاکستان؛ دو قدرت هسته‌ای به کدام سو می‌روند؟

آخرین خبرها از اسکله بندر شهید رجایی

محرومیت سنگین برای متقلبان آزمون سراسری

پیکر کارمند مفقود اسکله شهید رجایی پیدا شد

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام: باید بساط قراردادهای کوتاه مدت با کارگران برچیده شود

مهم‌ترین شگفتی گوشی گلکسی زد فلیپ 7 سامسونگ چه خواهد بود؟

هشدار تند ترامپ: اوکراین به‌زودی درهم‌ خواهد شکست

خارطوم: امارات در کشتار مردم سودان دست دارد

امارات مدعی کشف و مصادره محموله مهمات نظامی برای ارتش سودان شد

مرگ سالانه 800 کارگر بر اثر حوادث ناشی از کار

بریکس دلار را دور زد

ایران به بزرگترین اقتصاد جنوب شرق آسیا وصل شد

اپل از به‌کارگیری نمایشگر ضد انعکاسی برای سری آیفون 17 پرو صرفنظر کرد

الشیبانی: سوریه جدید تهدیدی برای اسرائیل نیست

افشای جزئیات دیدار ترامپ و زلنسکی در واتیکان

سرمایه گذاری در طرح های دونگی با پیش‌بینی سود تا 45 درصد

به‌زودی هوش مصنوعی جایگزین دکمه «لایک» شبکه‌های اجتماعی می‌شود!

آئین تکریم و معارفه فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

واکنش روسیه به تهدید زلنسکی علیه رژه روز پیروزی

آتش‌سوزی گسترده در قدس اشغالی؛ تخلیه ساکنان کوه‌های اورشلیم

انفجار گوشی تلفن همراه، خودروی پراید را به آتش کشید

تبدیل ارس به هاب لجستیک با اتصال به ریل

«جنبلاط» برای پایان درگیری‌ها در سوریه پادرمیانی کرد

محدودیت‌های ترافیکی محورهای مواصلاتی در تعطیلات اردیبهشت

سود بازرگانی انواع لاستیک سواری 20 درصد شد

آزمایش محرمانه آمریکا؛ «عقاب سیاه» آمد

طاقت خانواده‌های زندانیان اسرائیلی طاق شد

نظر جالب آمریکایی‌ها درباره اهداف جنجالی ترامپ

دستور رئیس دیوان عالی کشور درباره مقصران حادثه بندر شهید رجایی

رونمایی از 5 داروی تولیدشده برای نخستین بار در ایران

شهادت 35 فلسطینی دیگر در غزه/ شمار شهدا به 52 هزار و 400 نفر رسید

روایت رسوایی آمریکا در دریای سرخ/ شلیک یمن به قلب ترومن

مادر فاطمه سلطانی: قرار بود شوهرم مرا هم بکشد!

سازمان هواپیمایی کشوری با افزایش غیرمنطقی نرخ بلیت در ایام مناسبتی برخورد می‌کند