ترامپ پس از گفتگو با پوتین: برای آغاز فوری مذاکرات درباره اوکراین توافق کردیم
بين الملل
بزرگنمايي:
پیام ویژه - ایرنا / دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا پس از گفتگوی تلفنی با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه اعلام کرد: آمریکا و روسیه توافق کردهاند که مذاکرات درباره اوکراین را «فورا» آغاز کنند.
دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا صبح چهارشنبه به وقت محلی با ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه تماس گرفت که اولین گفتگو میان دو رئیس جمهوری از زمان آغار به کار ترامپ در ماه گذشته میلادی (20 ژانویه 2025) بود. این گفتگو یک روز پس از آن رخ داد که روسیه یک آمریکایی زندانی در این کشور را آزاد کرد.
مقامات دولت ترامپ گفتند که امیدوارند این مبادله بتواند نشان دهنده تلاش های مجدد برای پایان دادن به درگیری در اوکراین باشد که وارد چهارمین سال خود می شود.
ترامپ در رسانه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشیال نوشت: «ما درباره اوکراین، خاورمیانه، انرژی، هوش مصنوعی، قدرت دلار و موضوعات مختلف دیگر بحث کردیم.»
ترامپ هفته ها بود که تمایل خود را برای گفتگو با پوتین نشان داده بود. او افزود: «ما توافق کردیم که با یکدیگر همکاری کنیم، بسیار نزدیک، از جمله بازدید از کشورهای یکدیگر.»
رئیس جمهوری آمریکا ادامه داد: « ما همچنین توافق کردهایم که تیمهای ما فوراً مذاکرات را آغاز کنند و با (ولودیمیر) زلنسکی، رئیسجمهوری اوکراین تماس میگیریم تا او را از گفتگو مطلع کنیم، کاری که من در حال حاضر انجام می دهم.»
![]()
-
چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۰:۲۶
-
۹ بازديد
-
![](/images/komen.png)
-
پیام ویژه
لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1563165/