پیام ویژه

آخرين مطالب

گوگل از حذف کوکی‌های شخص ثالث در کروم منصرف شد خواندنی ها

گوگل از حذف کوکی‌های شخص ثالث در کروم منصرف شد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - دیجیاتو / تصمیم گوگل برای ادامه کار با کوکی‌های شخص ثالث در کروم عملاً به‌معنای پایان پروژه Privacy Sandbox تلقی می‌شود.
برنامه گوگل برای حذف کوکی‌های شخص ثالث از مرورگر کروم رسماً به پایان رسید. «آنتونی چاوز»، معاون پروژه‌ «Privacy Sandbox» در گوگل، در آخرین به‌روزرسانی اعلام کرد این شرکت تصمیم گرفته رویکرد فعلی خود در زمینه ارائه انتخاب به کاربران برای استفاده از کوکی‌های شخص ثالث در کروم را حفظ کند.
پایان Privacy Sandbox؛ پیروزی منتقدان و نهادهای نظارتی
این تصمیم درحالی اتخاذ شده که از سال‌ها پیش، منتقدان به سیاست‌های Privacy Sandbox اعتراض داشته‌اند؛ برخی این پروژه را ناقض قوانین حریم خصوصی می‌دانستند و بنیاد مرزهای الکترونیکی (EFF) نیز کاربران را به عدم استفاده از آن توصیه کرده بود. در هفته‌های گذشته نیز یک قاضی آمریکایی رأی داد که گوگل به‌صورت عمدی در مجموعه‌ای از اقدامات ضدرقابتی در صنعت تبلیغات دیجیتال مشارکت داشته است. در بریتانیا نیز سازمان رقابت و بازارها (CMA) درحال بررسی طرح‌های گوگل برای اطمینان از عدم ایجاد انحصار در این حوزه بود.

پیام ویژه


بازار
گوگل پروژه Privacy Sandbox را نخستین‌بار در سال 2020 معرفی کرد؛ هدف آن، حذف پیش‌فرض کوکی‌های شخص ثالث از کروم، مشابه مرورگرهایی مانند فایرفاکس و سافاری بود. طی این سال‌ها، گوگل پیشنهادهای مختلفی برای جایگزینی کوکی‌ها ارائه داده؛ ازجمله ابزارهایی که تبلیغات هدفمند را با حفظ نسبی حریم خصوصی ممکن می‌کردند.
نقشه ناکام گوگل برای حذف کوکی‌های شخص ثالث در کروم
اکنون پس از سال‌ها تأخیر و بررسی‌های گسترده نهادهای نظارتی، گوگل سال گذشته اعلام کرد کاربران باید خودشان درباره استفاده یا عدم استفاده از کوکی‌ها تصمیم بگیرند. حالا این شرکت اعلام کرده حتی پیام مجزایی برای مدیریت کوکی‌های شخص ثالث به کاربران نمایش نخواهد داد.
چاوز در بیانیه‌ خود نوشته در تعامل با ناشران، توسعه‌دهندگان، قانون‌گذاران و صنعت تبلیغات، مشخص شده که دیدگاه‌های متفاوتی نسبت به ایجاد تغییراتی که ممکن است در دسترس‌پذیری کوکی‌های شخص ثالث تأثیر بگذارد، وجود دارد.
از سوی دیگر، جنبش وب باز (MOW) که در سال 2020 شکایتی علیه این پروژه به رگولاتور بریتانیا ارائه داده بود، اعلام کرده که بیانیه‌ جدید گوگل در واقع «اعترافی است به پایان پروژه‌ Privacy Sandbox».
«جیمز روزول»، یکی از بنیان‌گذاران این جنبش، در بیانیه‌ای به وب‌سایت ورج گفته هدف گوگل حذف استانداردهای باز و قابل تعامل در ارتباطات دیجیتال بود تا ترافیک تبلیغات دیجیتال را به‌طور کامل تحت کنترل خود درآورد، اما با این خبر جدید مشخص شد که این هدف دیگر محقق نخواهد شد. آنها به این نتیجه رسیده‌اند که موانع نظارتی پیش روی پروژه‌ انحصارگرایانه‌شان غیرقابل عبور هستند و اکنون از آن عقب‌نشینی کرده‌اند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1583849/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کوچه فرهنگ یا بی‌فرهنگی؟

دوباره میلیون‌ها نفر در اسرائیل نیمه شب به پناهگاه‌ها فرار کردند

حضور مدیر کل بنیاد مازندران در مرکز سامد

فرمانده یگان حفاظت شهرداری: دستفروشان مترو باندی عمل می‌کنند

هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال

وبینار رایگان آموزش ترید / درآمد 100 دلار روزانه بعد از این وبینار دور از ذهن نیست! + 50 هزار ارز په‌په

واکنش بازار نفت به تحریم‌های جدید ایران

آماده توافق هستیم

جولانی به جنگویان خارجی تابعیت سوری می‌دهد

آکسیوس: ترامپ از ترس قحطی وادار به عقب‌نشینی در برابر چین شد

خبر خوب امروز مجلس شورای اسلامی به کارکنان و کارگران شهرداری‌ ها

اختلال طیف اوتیسم در یک نگاه

سرنوشت تفاهم‌نامه 61 هزار میلیارد تومانی با شرکت بابک زنجانی چه می‌شود؟

عبارت Available now از صفحه اپل اینتلیجنس حذف شد

هشدار مهم یک پژوهشگر: سیاست‌های آبی کشور مانند رمّالی شده است

آتش‌سوزی گسترده در اسرائیل

توهین زشت محمود عباس به حماس: پدر سگ ها! گروگان ها را رها کنید تا جنگ متوقف بشود

توافق پایدار تر از برجام در راه است؟

آتش‌سوزی گسترده اسرائیل

واکنش جالب کاربران فضای مجازی به کوسه مجرم در اسرائیل!

توهین عجیب محمود عباس به حماس: پدر سگ ها! گروگان ها را رها کنید تا جنگ متوقف بشود

تشدید حملات اسرائیل به غزه؛ واکسیناسیون فلج اطفال متوقف شد

تصاویری دقیق از متهم آزارگر کودکان تهرانی در حال ربودن قربانیانش

یک دریا رویافروشی؛ پروژه انتقال آب از دریای عمان تا تهران

زنان برای ورزش کجا بروند؟

وقوع حادثه آتش سوزی برای یک کشتی‌ در اقیانوس هند

وحشت در استانبول؛ زلزله مردم را به خیابان‌ها کشاند

مشاور مدیرعامل و مدیر پروژه بیمه هوشمند بیمه دی منصوب شد

پیش‌بینی روند بورس در سناریو‌های توافق و شکست مذاکرات

دیپلمات پیشین: با آمریکا منافع مشترک داریم

قتل‌عام گردشگران در حمله‌ مسلحانۀ کشمیر

تشریح علت فوت 6 نفر در خانه روستایی ارومیه

ایلان ماسک: تولید ربات اپتیموس تحت تأثیر محدودیت‌های چین علیه آمریکا قرار گرفته است

پیشنهاد همکاری هسته‌ای ایران به آمریکا

زندگی خاکستری خوزستانی‌ها

اصرار شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه به حذف کتاب‌فروشان

انگلیس در بن‌بست دیپلماتیک با اسرائیل قرار گرفت

مقام ارشد اوکراینی: کی‌یف آماده مذاکره است اما تسلیم نمی‌شود

با هوش مصنوعی مؤدب باشیم یا نه

هشدار دادگستری تهران نسبت به خرید طلای آنلاین

کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال 1404 ابلاغ شد

خداحافظی با چالش‌های کاغذی؛ سلام به امضای دیجیتال

وزیر خارجه آمریکا: ایران تنها می‌تواند مواد غنی‌شده را وارد کند

دیابلو با انیمه‌ی تاریک و خون‌آلود برزرک همکاری می‌کند؛ تیزر آن را ببینید

مذاکرات در ایستگاه فنی عمان

کرملین به تهدید آمریکا درباره خروج از مذاکرات اوکراین واکنش نشان داد

آزمایش موفقیت‌آمیز ارسال پهپادی کالا به قله اورست

آمار جالب توجه سازمان راهداری از تعداد جابه‌جایی ناوگان حمل‌ونقل عمومی در سال 1403

اطلاعیه درخصوص محدودیت حجمی در نمادهای معاملاتی فرابورس

عراقچی: رژیم اسرائیل به دنبال منحرف کردن مسیر دیپلماسی است