پیام ویژه

آخرين مطالب

فروش اینستاگرامی در 2 سال گذشته 3 برابر شده است خواندنی ها

فروش اینستاگرامی در 2 سال گذشته 3 برابر شده است
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - دیجیاتو / برآوردها نشان می‌دهد که حجم بازار خرده‌فروشی در اینستاگرام در سال 1403 به بیش از 75 هزار میلیارد تومان رسیده است.
براساس گزارش فروشگاه‌ساز پادرو، فروشگاه‌های اینستاگرامی فعال در این پلتفرم موفق شده‌اند در شرایط فیلترینگ، حجم فروش خود را تا سه‌برابر افزایش دهند. به‌رغم محدودیت‌های اعمال‌شده بر شبکه‌های اجتماعی از پاییز 1401، اینستاگرام همچنان، به‌عنوان پرمخاطب‌ترین پلتفرم، برای کسب‌وکارهای ایرانی درحال‌گسترش است.
به گزارش روابط‌عمومی پادرو، بررسی داده‌های مرتبط با فروشگاه‌های اینستاگرامی که از طریق این پلتفرم محصولات خود را می‌فروشند، حاکی از آن است که حجم بازار این فروشگاه‌ها با رشد 200 درصدی مواجه شده. برآوردها نشان می‌دهد سال 1403 حجم بازار خرده‌فروشی در اینستاگرام به بیش از 75 هزار میلیارد تومان رسیده است اما تحلیل‌های منطقه‌ای حاکی از آن است که درصورت نبود فیلترینگ، این رقم می‌توانست به بیش از 90 هزار میلیارد تومان برسد.


«پشوتن پورپزشک»، مدیرعامل پادرو، با اشاره به پتانسیل بالای بازار ایران در مقایسه با کشورهایی مانند ترکیه، گفت: «بازار خرده‌فروشی ایران باتوجه‌به شباهت‌های جمعیتی، فرهنگی و ضریب نفوذ اینترنت، مشابهت‌های بسیاری با بازار ترکیه دارد. با نگاهی به روند رشد بازار تجارت اجتماعی در ترکیه طی 5 سال اخیر، می‌توان نتیجه گرفت اگر موانعی مانند فیلترینگ و کیفیت پایین اینترنت در ایران وجود نداشت، سهم خرده‌فروشی آنلاین ایران حداقل دوبرابر رقم فعلی می‌بود و فرصت‌های توسعه در این بخش نیز از رشد بیش از 100 درصدی برخوردار می‌شد.»
پورپزشک در ادامه به روند بازیابی بازار پس از فیلترینگ گسترده سال 1401 اشاره کرد و افزود: «بررسی میزان فروش 300 فروشگاه برتر پادرو نشان می‌دهد که اگرچه تعداد سفارش‌ها پس از فیلترینگ آبان 1401 به پایین‌ترین سطح خود رسید، طی 2 سال گذشته روندی صعودی داشته و دی‌ 1403 به بیش از سه‌برابر فروش آبان 1401 رسیده است.» وی همچنین خاطرنشان کرد: «با‌توجه‌به کاهش 60 درصدی سفارش‌های فروشندگان اینستاگرامی در آبان 1402 نسبت به تیر همان سال، درصورت نبود فیلترینگ، بازار فروشندگان اینستاگرامی می‌توانست تا سال 1404 به ارزشی بیش از 120 هزار میلیارد تومان دست یابد.»


در شش ماه گذشته، وعده‌های متعددی برای رفع فیلتر شبکه‌های اجتماعی داده شده است، اما تاکنون اینستاگرام به‌عنوان پرکاربردترین پلتفرم برای کسب‌وکارهای ایرانی، رفع فیلتر نشده است.
پورپزشک در این باره توضیح می‌دهد: «پس از اعمال قوانین جدید برای دسترس‌پذیری درگاه‌های بانکی و الزام به ایران‌اکسس‌شدن آن‌ها، نرخ تراکنش‌های ناموفق فروشندگان پادرو به 67 درصد رسید. این بدان معناست که 67 درصد از مشتریانی که قصد خرید از فروشندگان را داشتند، نتوانستند فرآیند خرید خود را از طریق درگاه پرداخت آنلاین پادرو تکمیل کنند.»
او افزود: «این مشکل تنها محدود به پادرو نبوده و بسیاری از پلتفرم‌های اینترنتی دیگر نیز با این چالش مواجه شده‌اند. علاوه بر این، کاربران برای تکمیل فرآیند خرید در اینستاگرام، با مشکلات قطع و وصل شدن فیلترشکن‌ها دست‌وپنجه نرم می‌کنند. شرکت‌های مختلف نیز در تلاش هستند تا با ارائه راهکارهای متنوع، تأثیرات این مشکلات را به حداقل برسانند.»
پورپزشک همچنین به تأثیر تورم و مشکلات اقتصادی بر رفتار خرید کاربران اشاره کرد و گفت: «فیلترینگ و محدودیت‌های دسترسی فقط بخشی از مشکلات پیش‌روی کسب‌وکارهای آنلاین هستند. تورم و شرایط سخت اقتصادی نیز بر رفتار خرید کاربران تأثیر گذاشته است. به‌طور مثال، متوسط تعداد کالاهای هر سبد خرید از 3 عدد به کمتر از 2 عدد کاهش یافته است. این کاهش ناشی از افزایش قیمت‌ها و کاهش قدرت خرید کاربران است.»

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1560074/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

امنیت «دیپ‌سیک» خبرساز شد

مذاکره ایران و آمریکا؛ یک گام به پیش، دو گام به پس

آمریکا در حال آماده شدن برای فروش تسلیحات یک میلیارد دلاری به اسرائیل

اپل می‌تواند با دیپ‌سیک برای عرضه Apple Intelligence در چین همکاری کند

اندیشکده آمریکایی: ترامپ فرصتی تاریخی برای توافق با ایران دارد

الجولانی: برای ازسرگیری روابط با آمریکا تلاش می‌کنیم

فرصت دوباره به اعتمادسازی؟

مدودف: پول‌های گم شده آمریکا در اوکراین به جیب دزدها رفته است

هنگام بازگشت خالق دیپ‌سیک به زادگاهش، از او همچون یک قهرمان استقبال شد

طالبان به دنبال مهندسی اجتماعی به نفع پشتون‌ها

ترامپ: جنگ اوکراین را متوقف خواهیم کرد

کالبدشکافی گلکسی S25 پلاس؛ تعمیر دستگاه کمی آسان‌تر شده است

واکنش ظریف به ایجاد چالش‌ها علیه حضورش در دولت: کسانی که تصور می‌کنند جا خواهیم زد بدانند اگر قرار بود جا بزنیم در این 40 سال این اتفاق رخ می‌داد

پیام ترامپ، آل سعود را شوکه کرد

برآمدن بازرگان

منافع تندروها به خطر افتاده است

پولتیکو: آمریکا از شورای حقوق بشر سازمان‌ملل خارج می‌شود

برندهای فاتح بازار ایران در تحریم

واکنش دلار تهران به تعرفه‌های ترامپ

پرجمعیت‌ترین استان کانادا قرارداد با استارلینک را فسخ کرد

جنگ جهانی تعرفه و نفت

ابراز تردید ترامپ درباره «پایداری» آتش‌بس در غزه

نخستین مرکز آزمون تصادف راه‌اندازی می‌شود

انجام 11 هزار پیوند کبد و کاشت 2 هزار حلزون شنوایی در کشور

سی‌ان‌ان: برخی از مهاجران بازداشت شده در آمریکا آزاد شده‌اند

مقام‌های روسیه و حماس در مسکو دیدار کردند

اردوغان: آتش‌بس در غزه باید دائمی باشد

خروسی که گنجینه کشور ژاپن است

پلمب 300 واحد صنفی که با اتباع غیرمجاز همکاری کردند

کالای آلمانی در رتبه چهارم واردات ایران

تغییر کاربری گوانتانامو؛ زندانی بدنام در خدمت سیاست‌های مهاجرتی ترامپ

دعوا بین ایلان ماسک و سازمان مخوف آمریکایی بالا گرفت

سوال از دانشجویان تحصیل کرده در خارج: چرا برگشتید؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه 16 بهمن 1403

آهنگ گروه بیتلز که با هوش مصنوعی احیا شده بود، برنده جایزه گرمی شد

سهم بازار ویندوز 11 به بالاترین حد خود رسید؛ تبعات پایان عمر ویندوز 10

5 ساحه هوایی در یک هفته در آمریکا

وزیر خارجه مصر همزمان با الجولانی به ترکیه می‌رود

افت تحصیلی دانش آموزان در رشته‌های علوم پایه و ریاضی

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: اگر اقتصاد مردمی نشود، سقوط می‌کنیم

تصاویر رسانه خارجی از تجمع ضد ظریف در تهران

واللا: بیش از 80 هزار نفر در سال 2024 اسرائیل را ترک کرده‌اند

نخست وزیر انگلستان: صلح با قدرت به دست می‌آید

لیبرمن: راه حل واقعی برای غزه در مصر نهفته است

ترامپ به دنبال اعمال تعرفه 10درصدی بر اتحادیه اروپا

تهدیدات تعرفه‌ای سران اتحادیه اروپا علیه ترامپ

درمان 500 مجروح حادثه تروریستی انفجار پیجرها در ایران

محمد هاشمی: دیدگاه تندروها درباره مذاکره اهمیت ندارد

افشای سندی که آبروی نهادهای امنیتی اسرائیل را برد

لیبرمن برای روابط اسرائیل و عربستان شرط گذاشت