بزرگنمايي:
پیام ویژه - تسنیم / سرپرست مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریها با بیان این که امروزه بیش از 700 بخش دیالیز در کشور فعال است، گفت: در تولید 5 قلم لوازم مصرفی دیالیز از جمله ست، سوزن، صافی، پودر بیکربنات و محلول دیالیز خودکفا هستیم.
وی افزود: انجام صحیح روش درمانی دیالیز یکی از تخصصیترین حوزههای درمان است و از مهمترین ابزار کنترل کیفی و ارتقاء کیفی خدمات درمانی، تقویت آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی است.
ملک پور گفت: خوشبختانه امروزه دیالیز نسبت به سالهای قبل هم از نظر کیفی و هم از نظر کمی پیشرفت قابل توجهی داشته است، به نحوی که در اقصی نقاط ایران تمامی بیماران دیالیزی دسترسی به امکانات درمانی دارند. این در حالی است که در حدود 30 سال قبل کمتر از 100 بخش دیالیز دایر بوده و امروزه بیش از 700 بخش دیالیز در کشور فعال است.
سرپرست مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریها با بیان این که در زمینه تولید لوازم مصرفی دیالیز و تجهیزات سرمایهای پیشرفت چشمگیری حاصل شده است، گفت: در حال حاضر در تولید 5 قلم لوازم مصرفی دیالیز از جمله ست، سوزن، صافی، پودر بیکربنات و محلول دیالیز خودکفا هستیم و 2 نوع دستگاه دیالیز در داخل کشور تولید میشود.
وی بیان کرد: در زمینه آموزش دیالیز پرستاران، اقدامات مناسبی انجام شده و امروز نزدیک به 5300 پرستار دوره دیده در مراکز دیالیز فعالیت میکنند و تربیت سفیران دیالیز به عنوان مربیان سطح یک از اهداف معاونت درمان وزارت بهداشت است.
ملک پور ادامه داد: با توجه به ارتقاء کیفی خدمات درمانی و شناسایی بیماران دیالیزی در مراحل ابتدایی CKD، امروزه آمار بیماران دیالیزی رشدی حدود سالانه 5 الی 6 درصد دارند و تعداد بیماران از سال 76 از حدود 2000 بیمار به 42000 نفر افزایش یافته است.
-
چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۶:۱۸
-
۶ بازديد
-
-
پیام ویژه
لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1561015/